Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • zg

    Iskrene cestitke svima nagradjenima a posebno Nataliji. Cura je to stvarno zasluzila. Da je vise takvih kao Natalija.

    avatar

    16.03.2015. (10:31)    -   -   -   -  

  • :D

    iskrene čestitke Nataliji.

    avatar

    16.03.2015. (10:59)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    :-)

    avatar

    16.03.2015. (11:00)    -   -   -   -  

  • Marina

    Od srca čestitam razvodnici trenerici Petri Franović na apsolutno zasluženoj nagradi!
    Baš sam zahvalna i ponosna što je trenerica mojoj djevojčici ( PP J1B ) i želimo joj svako dobro!
    Čestitam svima na izvrsnoj Mažoret bajci!
    Puno uspjeha Upravi i članovima Zagrebačkih mažoretkinja!
    Sa poštovanjem, mama Marina Pavičić

    avatar

    16.03.2015. (11:09)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Vrlo lijepo od Vas.

    avatar

    16.03.2015. (12:05)    -   -   -   -  

  • fazanka

    Agic svaka cast zasluzeno !!! Stvarno si predivna osobaaaa i preslatka :)

    avatar

    16.03.2015. (12:31)    -   -   -   -  

  • Mini zama

    Jel istina da nam je Lukšica objavila odlazak nakon europskog, tj da neće više plesati??????????????

    avatar

    16.03.2015. (12:51)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    fazanka:
    Drago mi je da i ti tako misliš.

    Mini zama:
    Da je to i istina, zar stvarno misliš da bi mi tako nešto javno objavljivali posebno pred Državno i Europsko prvenstvo. I ljubazno molim da se ne iznose poluinformacije, dezinformacije i tračevi na blogu ili da se šire u timu. Za tako nečim stvarno nema potrebe i ništa dobro ne donose timu.

    avatar

    16.03.2015. (13:01)    -   -   -   -  

  • Ž

    Drage moje velike i male mažoretkinje, hvala Vam za jučerašnju bajku i za sav trud koji ste uložile.
    Veliko hvala seniorskom 1A sastavu koji je od ranog jutra pomagao kako bi koncert bio što bolji. Hvala vam curke! Jučer ste opet pokazale što znači biti tim. :)
    Hvala cijeloj ekipi koja je radila na ovom koncertu. :)

    I za kraj čestitam svim dobitnicama nagrada. Ponosna sam na vas!

    avatar

    16.03.2015. (13:35)    -   -   -   -  

  • petra franc

    Puno hvala na cestitkama i pohvalama ja takoder cestitam curama na zasluzeno dobivenim nagradama...jako sam ponosma i sretna kad vidim da su djeca zadovoljna i ispunjena i kad vidim da su roditelji ponosni na njih i da hvale nas nacin rada s njima da cjene trud koji ulazemo u njihove klince u njihovo napredovanje a izmedu ostalog i da su svjesni da sudjelujemo i u jednom djelu odgoja njihove djece i da su zahvalni na tome i da nas hvale jer se oko toga stvarno trudimo i to nam jako puno znaci :)

    avatar

    16.03.2015. (13:44)    -   -   -   -  

  • Aginjo ;)

    Ovim putem bi se zahvalila od srca svima na divnim cestitkama :)) svima onima koji su ovih prijasnjih godina poticali moj rad i trud, bilo to treneri koji su me trenirali ili djevojke s kojima sam trenirala :D

    I po ne znam koji put u zivotu bi se zahvalila svom najboljem sefu, Alenu Scuricu, koji je na jucerasnjem koncertu izgovorio mnogo lijepih rijeci upucenih meni koje su me veoma dirnule i na ovom divnom tekstu u danasnjem postu. Zapravo, sefe, ne mogu ti dovolno zahvaliti na svemu sto si mi pruzo do sad, ali ti obecajem, evo cak i ovim putem, da cu se i dalje ovoliko (cak i vise) truditi i zrtvovati za ovaj tim jer mi on mnogo mnogo znaci i da cu davati sve od sebe i i dalje pokusavati biti uzor svim ostalim. :D

    Iii naravno cestitam svim ostalim djevojkama koje su uz mene dobile priznanja i nagrade!!!! :)))))) :***

    avatar

    16.03.2015. (14:13)    -   -   -   -  

  • Vinkovačke mažoretkinje

    Čestitke svima i od nas. A Agić je bila i moj dobri duh u organizaciji državnog prvenstva... kad sam od silnog umora i stresa pucala i bila na rubu suza, ona je mi je vraćala raspoloženje svojom pozitivom i osmijehom... Mala, stvarno si čudo!!! Puse svima od nas!
    Ana Koncul

    avatar

    16.03.2015. (14:48)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da, ma ona je čudo jedno! Nevjerovatna curka.

    avatar

    16.03.2015. (14:51)    -   -   -   -  

  • mama Agic

    Poštovani gospodine Alen, trenerice i sve članice Zagrebackih mažoretkinjat
    hvala vam na nagradi koju ste dodjelili našoj kceri, Hvala na cestitkama i lijepim zeljama, Kao roditelji jako smo ponosni na uspjeh naše kceri i radostni što je clan tako velikog i uspjesnog tima. Tim kao takav Nataliji pruza zadovoljstvo i radost i nikada joj nije tesko udovoljiti zadanim zadacima..Drago nam je što je kod vas naucila neke zivotne vrijednosti koje ce je pratiti kroz zivot.
    Cestitke i ostalim nagradenim curkama.
    Pozdrav SRETNI I PONOSNI RODITELJI AGIC

    avatar

    16.03.2015. (18:31)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    mama Agic:
    Natalijin karakter i odgoj je u prvom redu rezultat Vašeg truda. Natalija je nevjerovatno draga i vrhunski odgojena djevojka, a to može zahvaliti prvenstveno Vama, stoga ova nagrada ide djelomično i Vama. Hvala Vam na tome.

    Ana:
    Komentar je izbrisan jer stvarno ne trebam trpiti riječi poput "zaista jadno". Molim da pitanja postavite bez komenatara poput "zaista jadno" i da ih postavite suvislo jer ovo što ste napisali je nabacivanje teza i antiteza, te je vrlo nesuvislo pa je zapravo nemoguće odgonetnuti što želite pitati. Ljubazno molim kulturniji način pisanja i bitno razumljiviji tekst.

    avatar

    17.03.2015. (08:38)    -   -   -   -  

  • Ana

    Dakle prijedlog moje malenkosti-loza desno ,cetvrti red,sjedalo 4,5 pogled puca ravno u stup iznad kojeg se nalazi balkon.Divan pogled-pogled u NIŠTA,za cijenu karte ko i u ,recimo 5-om redu.Ok,mogla sam ju kupit ranije,ponavljam, nisam jer nisam imala čime.Čekala sam plaću .Drugo kristalno jasno pitanje -Molim pojasnite mi malo u ocjenjivanju stavku -izgled.Na što se to točno odnosi,sto tu kao komisija gledate.Ono sto je dobiveno od majke prirode i na sto se tesko moze utjecati ili neke druge stvari tipa šminke,boje i dužine kose.Nije provokacija vec bi voljela znati na sto se bazirate.Zahvaljujem na utrosenom trudu i nadam se odgovoru bez tipke Delite.

    avatar

    17.03.2015. (09:45)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ana trebao sam vam i opet izbrisati komentar radi prvog dijela koji je potpuno nepotreban, neprimjeren i samo služi radi dizanja tenzija. Pitanje se može postaviti i bez toga. Ovo nije molba nego zahtjev. Neću dozvoliti ovakvu komunikaciju niti radi naših maloljetnih članova, niti radi desetaka roditelja koji su mi u proteklim danima doslovce rekli "čovječe samo briši takve komentare". Stoga sam izbirsao prvi, neprimjereni dio, te ostavio samo pitanja.

    Iskreno mi je žao što ste bili na tim sjedalima. U dvorani postoje dva stupa. Oni zaklanjaju dio pogleda, vrlo mali dio, no nikako ne i cijelu pozornicu. Pozornica je široka 16 metara, a stupovi su tek po pola metra svaki. Ta sjedala su najudaljenija u dvorani i po svemu najlošija. Nažalost mi ne možemo utjecati na to da dvorana mora imati dva stupa. Iskreno mi je žao što ste bili prisiljeni čekati do zadnjeg časa i što ste kupili karte tako kasno, pa ste dobili najlošija sjedala u dvorani. Nažalost u svakoj dvorani postoje ona lošija sjedala.

    Izgled je jedna od karakteristika bodovanja za mažoret ples i prema pravilniku HMS-a (mažoretkinje i povijestno i funkcionalno jesu protokolarni ansambl i kao takav imaju određena fizička ograničenja, pa i fizičke zahtjeva). On nije puko odjenjivanje jel neko lijep ili nije, daleko od toga, konačno to je stvar subjektivne ocjene, što ne bi bilo prihvatljivo. On je procjena svih psiho-fizičkih osobina koje su bitne za mažoret ples. Djelomično ste dobro pretpostavili to jest cjelokupan izgled vanjštine poput urednosti, kose, šminke, ali i potrebne visine (naravno za seniorke, ne i za junirke i kadetkinje), kao i nekih drugih fizičkih odlika koje bi priječile kvalitti tehniciranja ili tehnici plesa npr. mogućnosti izvedbe pojedinih elemenata poput zgibova, čučnjeva, rolova oko noge, rolova oko tijela, bacanja ispod noge... Konačno ova ocjena jest zanemarivo male vrijednosti, a nešto je izražajnija kod seniorskog 1A sastava, no i kod seniorskog 1A je tek 10% ukupne ocjene. Niti je osnovni kriterij izgled, niti je on presudan, pa čak ni bitan. Naglašavam da nisu sve djevojke S1A neke ekstra ljepotice (naravno među njima ima i takvih), no daleko je bitnija virtuoznost u tehniciranju sa štapom, plesni koraci, umještnost u formacijskoj interakciji, prezentacija i dizajn tijela (položaj tjela plesačice, smjeh, komunikacija sa publikom, gestikulacija), trema pred publikom i sucima, uvježbanost rutine, te uklopljivost svih tih elemenata u cjelinu.

    avatar

    17.03.2015. (09:47)    -   -   -   -  

  • Ana

    Zahvaljujem na odgovoru.

    avatar

    17.03.2015. (10:05)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Molim, i drugi put.

    avatar

    17.03.2015. (10:07)    -   -   -   -  

  • oscar

    a Viki nam je zavrsila kao Leonardo Dicaprio, od toliko nominacija nijednog Oscara nije dobila!

    avatar

    17.03.2015. (11:35)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    :-) Da, tako ispada. No, svi znamo koliko Viki vrijedi i da je ona sam vrh Zagrebačkih mažoretkinja. Tolika količina nominacija sama po sebi nešto znači, zar ne?

    avatar

    17.03.2015. (11:57)    -   -   -   -  

  • Zamica

    Kada će ocjene sa klasifikacija? :)
    Čestitke svim dobitnicima, posebice Agić, cura je fakat zaslužila nagradu!

    avatar

    17.03.2015. (13:48)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Nakon praznika obzirom da su ove godine praznici jako rano, pa su zadnji treninzi ovu subotu 21. 6. odnosno za seniorke u četvrtak 26.6. Juniorski i kadetski 1A će ih dobiti tijekom intenzivnih priprema idući tjedan.

    avatar

    17.03.2015. (13:56)    -   -   -   -  

  • hitna pomoc

    Jesu li sve cure na broju?? Zive zdrave?? Dali idete u punom sastavu na prvenstvo?? Zdravstveni karton??

    avatar

    17.03.2015. (16:44)    -   -   -   -  

  • Toni :)

    Pozdrav, željela bih pitati hoće li se moći prijaviti za ljetni kamp i u iduću subotu, 21.3. na treningu? Na letku piše da su prijave do 20. 3. pa me zanima jeli to zbilja krajnji rok ili je to moguće i 21.3. ako bude još slobodnih mjesta? hvala

    avatar

    17.03.2015. (18:06)    -   -   -   -  

učitavam...