Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Euro

    upravo tamo gdje zene ne jedu meso bivaju zlostavljane,silovane ,ubijene...jednom rjecju one tamo zamjenjuju zivotinje..
    najveci primjer Indija.....Tvoja zemlja snova..

    avatar

    13.03.2015. (12:20)    -   -   -   -  

  • Dante

    Svejed ili vege - nema nikakve razlike ako samo pričaš, a ne poduzimaš ništa što će ljudima pomoći da ne budu gladni kruha. Propisati da svatko mora imati dovoljno graha, krumpira, jabuka... da zadovolji svoje dnevne potrebe i da to mora biti proizvedeno u lijepoj našoj a ne uvezeno i smrzavano po nekoliko puta.
    Ako budeš na tom putu moj potpis na kandidaturi imaš.

    avatar

    13.03.2015. (12:28)    -   -   -   -  

  • pravednik

    Nejasno mi je kakve veze imaju prehrambene navike političara sa činjenicom da u nekim dijelovima svijeta žena vrijedi manje od koze. Ako Kolinda prestane jesti meso, onda će tamo žena vrijediti.. koliko? Dvije koze? To je način? Tako se to radi?
    Ma daj.

    avatar

    13.03.2015. (12:52)    -   -   -   -  

  • jelen

    Na stranu sad sve spomenuto u ovom tekstu, mislim da država ako se zaklinje na ljudska prava logički ne bi smjela održavati diplomatske niti ekonomske veze s državama u kojima je institucionalno onemogućena sloboda savjesti i vjeroispovijesti. Kao što vidimo protiv Saudijske Arabije, te velike majke svih sotona, tek su se nešto malo sad u Švedskoj usudili zarogoboriti po pitanju ljudskih prava pa je odmah nastala veeelika frka i već je ambasador povučen i što već ne...
    Kolinda je prije svega na liniji sa ostalim svjetskim pudlima amerikos-korporatos mafije i saudijske naftne islamizacije tako da to što ona govori o čemu god tome ne vrijedi puno pažnje pridavati.

    avatar

    13.03.2015. (14:00)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    ...ovo zadnje.....o životinjama, ne moguuuuuuuuuuuuu

    Moj kćer je " sirovi vegetarijanac" i zaista poštujem sve , uostalom, to joj i pripremam zadnjih par godina, ali ovo.........da se tako radi životinjama to spada u SF

    avatar

    13.03.2015. (15:47)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Ako apstrahiram nepomirljiv mesno-vegetarijanski front, dobro mi je zazvučao dio tvojeg govora: "(...) svojski ću se potruditi da više nijednu brokulu ili tikvicu (...) ne uvezemo (...)".
    U jeku aktualnog društveno-političkog trenda koji nam Našu pretvara iz, zamislimo si ako možemo, "zemlje rada i blagostanja" u "zemlju milostinje i bijede"... nešto bi se ipak trebalo "pokrenuti", ali, po mome, ne samo u vizijama "Vlasti" (ma kakva i "čija" da je), nego i u glavama "podanika".
    Dok god je rad, onima koji ga imaju, mrzak i dosadan (prošećite blogosferom), a onima koji ga nemaju nedostižan i nepopularan (prošećite pored kafića u susjedstvu), dotle mi nećemo na zelenu granu...

    avatar

    13.03.2015. (17:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...