Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ????

    Poštovana predsjednice HMS-a, nije li žalosno da mi na blogu Zagrebačkih mažoretkinja saznamo datum Europskog prvenstva? Pa ima li to ikakve logike? Mislite li da drugim članovima datum prvenstva nije bitan? Ako je već poznat, nije li bilo logično i profesionalno odgovorno da o tome obavijestite i ostale članove saveza barem putem ovog bloga? HMS bi morao početi malo više misliti i na svoje ostale članove, jer čisto sumnjam da savez nema službenu informaciju od EMA-e o datumu EP, koju bi trebao proslijediti svojim članovima. Unaprijed hvala.

    avatar

    20.02.2015. (14:23)    -   -   -   -  

  • mazoret

    tko zna kad bi se uopće objavilo na blogu da nije netko postavio pitanje.

    avatar

    20.02.2015. (14:48)    -   -   -   -  

  • hm

    Koliko je meni poznato blog ne vodi predsjednica nego gosp. Alen. Barem je tako rečeno na jednoj od skupština

    avatar

    20.02.2015. (17:44)    -   -   -   -  

  • Glazba

    Možete li mi reći kakva je glazba dozvoljena što se tiče neformacija? Hvala!

    avatar

    20.02.2015. (23:56)    -   -   -   -  

  • HMS

    ???
    Datum je objavljen i tu i tamo u roku od sat vremena, one sekunde kad je definiran. Prije nego dobijemo datum ne možemo ga ni objaviti. Datum je objavljen u roku od pola sata od kada smo dobili informaciju iz Francuske. I to na ovom blogu, kao i na blogu EMA-e.

    mazoret:
    Kao što se ne objavi niti jedne godine do sada. Kao što HMS nema biltene, ne objavljuje profesionalne skice borilišta, svaki i najmanji detalj sa prvenstva u formi koja ima brdo sranica i informacija na što se troše dani za pripremu, kao što HMS nije objavio forumu sa 40 stranica svih pravilnika, akata i dokumenata koje je do sada napravio za vas, kao što se na skupštini nedaje radni materijal sa toliko stranica da se mora uvezivati, kao što za svaku sjednicu nemamo pripremljene materijele, analize, kompjuterske prezentacije... baš neprofesionalan Saveza?!?!?!?!?!

    hm:
    Da, administracija administrira blog, no i predsjednica, ali i neki drugi članovi upravnog odbora sudjeluju u objavama i administriranju komentara.

    Glazba:
    To je napisano u Natjecateljskom pravilniku koji je objavljen na blogu, koji dobivate svakih dvije-tri godine, koji ste prošle godine dobili u tiskanoj formi i vaša je obveza da tamo pročitate odgovor. Isto tako to se predaje u Trenerskoj i u sudačkoj školi, dakle svake godine. Ponekad se pitam zašto mi trošimo stotine sati na pripreme tih akata i na objave istih kada se isti ne čitaju.

    No, dobro, za neformacije nema ograničenja u glazbi osim da mora biti 2/4 i 4/4 mjera. Naravno limitirana je i dužina trajanja glazbe za neformaciju.

    avatar

    21.02.2015. (12:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...