Komentari

zazen1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Euro

    kad ce knjiga izaci..

    avatar

    19.02.2015. (14:59)    -   -   -   -  

  • etička klopka

    Izbjegavam ovakve teme ali sam pročitala. Opis je toliko preslikovit i prestvaran, valjda neću imati noćne more. Izvrsno pišeš ali se nadam da nemaš više ovakvih nastavaka koliko god bio fasciniran serijskim u.....

    avatar

    19.02.2015. (22:38)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Sviđa mi se opis Pakla.
    Pretpostaviti ću da je svrha komentara ta da ti damo konstruktivnu kritiku i/ili pohvalu, pa u tom smjeru idem. :)
    Moram priznati da mi se daleko više svidio prvi dio, ne znam da li je to iz razloga što su ove smrti bile daleko traumatičnije od onih u prvom dijelu ili nešto deseto. Možda ima veze s time što bih radije smanjila opis same vožnje (karikiram), a više pažnje pridonijela opisu samih likova. Tipa, trzaj nozdrve dečka prije nego je nasrnuo na glavnog lika; užas u očima te djevojke koja tek u zadnjim trenucima počinje biti svjesna kako je to uistinu njezin kraj i sl.
    Možda ne bi bilo loše unijeti nešto što bi same čitatelje moglo navesti da traže opravdanja za nedjela glavnog lika? Jasno mi je da je pisano u obliku neke vrste memoara, ali ako u čitatelju ne izazoveš neku vrstu Stockholmskog sindroma, teško će ostati prikovan za tekst.
    I dalje se držim onog kako bi gl. lik trebao imati neki vlastiti potpis ili "uspomenu". Treba to nekako personalizirati kako bi roman imao određenu specifičnost i prepoznatljivost. Ne znam kako objasniti..
    Zatim, ubaci jednom prilikom opis glavnog lika. Znamo da je krupan, ali to je sve. Bez obzira što je sam čitatelj uvijek stvara svoju sliku, ne bi to trebao izostaviti. Ne znam.. Stoji pred ogledalom iznad umivaonika i promatra se u odraz prije nego što obriše kapljice krvi koje su mu doletjele (ipak je malac zamahnuo sjekirom i rascijepao joj glavu), tak nekak ubaciš.

    Razvezala sam se sad, sorry na tome.
    U svakom slučaju, sviđa mi se. Da je drugačije, ne bih ni trošila vrijeme na tipkanje. :)
    Očekujem nastavak uskoro!

    avatar

    21.02.2015. (21:50)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Da se razumijemo, nemam pojma o čemu pričam. Ne pišem, samo čitam, ali baš iz tog razloga (mislim da) znam što čitatelje zalijepi za fotelju, što bi rekli. :)

    avatar

    21.02.2015. (21:53)    -   -   -   -  

  • evezmajevska

    Mreža

    avatar

    22.02.2015. (13:58)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Pročita la.

    avatar

    27.02.2015. (11:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...