Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • majra

    Interesantan je način kako se negdje stvorimo, a još interesantniji kako od tamo pobjegnemo..

    avatar

    30.01.2015. (11:01)    -   -   -   -  

  • SarahB.

    Spašen u više smjerova...najbolji dokaz da trebaš biti svoj.

    avatar

    30.01.2015. (12:14)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    Sad vidiš kak je meni.
    STalno mi netko pušta nekakvu muziku i uvjerava kako je to nešto najbolje...

    avatar

    30.01.2015. (14:31)    -   -   -   -  

  • antun

    Lijepa crtica! Apsolutno se slažem: ni ja ne mogu biti u prostoriji prepunoj -izama! Kako mi je nedostajala glazba za ugođaj, pronašao sam ju sam. Dobri poznavatelji tvojih stranica, reći će da si istu fotografiju rabio i 29. 12. 2013. uz "Novogodišnju". Naravno, radi se o onima koji znaju nešto više!

    avatar

    31.01.2015. (14:44)    -   -   -   -  

  • Zazen

    To ti je život nas umjetnika. Mnogi na kraju odu mladi: Od side, droge, neke psihosomatske bolje, ili od oružja usmjerenog u konačnici prema sebi, od velike nesreće i tuge.

    Na kraju, kad se lik iz priče suočio sa hladoćom i Novim Zagrebom noću, pobjegavši od umjetnika i njihovih izama, neznam zašto ali sjetio sam se one Nietzscheove, koja je glasila ovako nekako: Među umjetnicima ima mnogo sasvim beznačajnih ličnosti, dok se među naizgled običnim ljudima nađu katkada vrlo značajne.

    pozdrav

    avatar

    02.02.2015. (11:57)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    s@doista, neke životne epizode s distance čine se krajnje neuvjerljivo. Kao ono: je'l to doista bio moj život? Ako jest, tko sam zapravo ja?
    sarah@ jedna me je gnjavila: budi moj, budi samo moj. Ja sam joj odvratio: rado, ali kako da budem tvoj kada nisam ni sasvim svoj. Te sam poentirao: a nema ni izgleda da ću ikada biti.
    dzl@ jesi se ti to bacio u produkcijske vode?
    @antune, sve pamtiš udbašu stari! Ujedno me stavljaš na sto muka jer sugeriraš da ne smije biti ponavljanja crteža, slika, fotki, revidiranih tekstova. Čak niti muziku za ugođaj ne bi smio propustiti, ne? U redu, poštujem to. Barem me ne razapinješ što se sa zadrškom referiram na komentare, ili uopće ne.
    @ zazene, drago mi je da si se javio i tako svrnuo pažnju na sebe. Proletio sam ti blogom i svidjelo mi se što sam ondje zatekao. Svakako ću se vratiti da pomnije pročitam stvar. Srdačan odzdrav.

    avatar

    08.02.2015. (13:00)    -   -   -   -  

  • antun

    Star jesam, udbašem se baš ne osjećam, a ne bih te gnjavio "svojim" sugestijama - tek,želio sam te pohvaliti kako imaš veoma vjerne štioce koji eto, neke stvari, samo malo duže pamte.

    (Ma baš je lijepo da si odgovorio na komentar!).

    avatar

    09.02.2015. (21:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...