Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • hiper7700

    @Igniss ovo što si napisao stoji, iskusio sam puno puta prednosti ove tehnologije. Zanima me jedna druga stvar. Meni se čini da je samo u zadnjih 6,7 ili 8 godina razina igre potrebna da se dođe do nečega bitno pojačana. Da li je moguće da se ta pojačana količina igre (u prosjeku) povećava tako naglo i brzo ili sam ja ipak pretjerao. Nove generacije same po sebi traže više igre, ali mislim i da cure koje su bile na tržištu prije npr. 6 godina sad traže više igre i dominacije nego prije. Sad se pitam da li sam zabrijao ili je moguća tako nagla i brza promjena u društvu.

    avatar

    30.01.2015. (15:52)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Da, definitivno. Stvari su definitivno počele ići nizbrdo strelovitom brzinom. Zajedinčki razlog svega toga su napredak feminizma i povezanih filozofija), godine ekonomskog prosperiteta (trenutni pad nije ni izbliza dovoljno intenzivan da to poništi) i najvažnije od svega širenje smartphoneova.

    Ako te to išta tješi, ista pojava je zabilježena i u Poljskoj...

    avatar

    31.01.2015. (20:47)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Pitali jednu damu u ozbiljnim godinama: Kada biste mogli birati, bi li rađe imali Parkinsa ili Alzheimera. Pa naravno Parkinsa, bolje proliti pola čaše vina nego zaboraviti gdje je boca. :-)

    avatar

    02.02.2015. (00:56)    -   -   -   -  

  • Zoni

    Vidiš, zanimljivo je ovo s Poljskom.
    Ja nisam dobio dojam da je situacija loša, no vjerujem Rooshu da su se društvene promjene koje navodi doista dogodile. Ipak je čovjek živio u toj zemlji.
    Žalosno je, ali zapravo posve prirodno da društva propadaju kad dođu do stupnja razvoja koji njihovim članovima omogućava relativno bezbrižan život. Tada jednostavno ne postoji ništa što bi ljude prisililo da budu racionalni. Više ne postoji "kazna" za iracionalno ponašanje.
    Također, sudeći po mojim iskustvima iz Poljske i Rooshovom razočaranju, ispada da je hrvatsko društvo u daleko goroj situaciji. :D

    avatar

    02.02.2015. (12:26)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    dovratci su, očito, portali u druge svjetove. a prolaskom kroz pojedine dovratke zaboravljamo sve što smo bili

    avatar

    03.02.2015. (15:37)    -   -   -   -  

  • tarzan

    Vojvođanski Don Juane, sklanjaj se, stiže Taib Seferović!

    http://www.hercegovina.info/vijesti/zanimljivo/zabava/zavodnik-i z-zenice-spavao-sam-sa-5-000-zena-sad-trazim-50-suprugu-pozivam-zene-da-dod ju-do-mene-83520

    avatar

    06.02.2015. (02:14)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Citajuci domace portale uz jutarnju kavu pred neki dan sam naletio na ovaj clanak u Jutarnjem: Kate Winslet - Razvod je dobar za djecu jer ih uči kako se boriti u životu
    Vidim da je i Dalrock jucer napisao post o tome.

    Svaki put kad vidim ovakvu nekakvu strahovitu glupost simultano mi se jave dvije misli:

    1) “Hvala sto nam posao cinis laksim.”

    2) Sjetim se filma “Roger Dodger” (pisao si o njemu, zar ne?) i odlicne scene iz bara:
    I could tell you that given a week to study your father and the ways in which he ignores you I could come up with a schtick you'd be helpless to resist. Helpless.
    Naravno, kod Kate Winslet i njene 14-godisnje kceri ne radi se o tome da otac zanemaruje svoju kcer, vec se radi o majcinoj hipergamiji.
    Ali, bez obzira na uzrok, krajnji rezultat je posve jednak.

    avatar

    06.02.2015. (09:59)    -   -   -   -  

  • Ko je odi lud

    @vuk

    Sarkazam kao svjetonazor, cinizamo ko nacin izrazavanja, social darwinism kao moderna religija. S podjelama na razne pseudoreligijske podideologije, tipa nacizam, socijalizam, postmodernizam, sekularizam, feminizam...

    @igniss
    Vidi kako je feminizam napredovao tamo medju islamistima. Prije koju godinu, zene su bile za kuzinu. Pa su razne likuse otisle sa Zapada tamo.
    I vidi, sad vec zele bit s puskama, zele imati karijeru lijecnice i uciteljice.
    Jos koju godinu, jos koja posiljka ostarjelih djevojaka sa zapada i gotovi su.
    Nije cudo sto Vlad Putin ne dopusta takav aktivizam u svom dvoristu
    trolzozlozlzolzozlzo

    avatar

    06.02.2015. (19:50)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @pametni zub: mislim da je to najbolje objašnjenje svega :D

    @Zoni: ja nisam bio u Poljskoj nekoliko godina, ali po onome što vidim po društvenim mrežama zaključujem da je u pravu. Čudi me da su uopće izdržali toliko.

    Ali potpuno se slažem da je Poljska i dalje mila majka prema Hrvatskoj.

    @tarzan: iz njegovog nastupa mi se ne čini da govori istinu, ali svakako je moguće.

    Najbolji mi je ovaj mamac za hrčka koji baca po sredini:
    Nakon njega, shvatio sam da su žene moj život i počeo sam da mijenjam jednu za drugom
    LOL!

    @Vuk: Naravno sad će netko reći da to samo kaže ona, pa zašto Jutarnji ne bi prenosio svačije mišljenje... ali naravno, svi koji ih imalo čitaju su svjesni da su oni u tom pogledu izuzetno selektivni.

    Najbolji hrčak u tom članku je "Moje tijelo nikad neće biti kakvo je bilo, a to nakon rođenja troje djece niti ne očekujem." priložen uz sliku na kojoj Kate izgleda vrlo dobro i utegnuto za svoje godine. Dakle, mamac kojim se želi svidjeti srednjovječnim ženama iako zapravo nema ništa zajedničko s njima. Pretpostavljam da će se nakon karijere manekenke i glumice prebaciti u karijeru govornika...

    Inače, nadam se da se ne planiraš vraćati ovamo - tko god može je pobjegao!

    O Roger Dodgeru zapravo nisam pisao, ali film je (osim retardiranog blue-pill kraja za ulagivanje publici) vrlo dobar i poučan! Možda jednog dana...

    @Ko je odi lud: ovaj iz "protu-terorističkog centra za istraživanje" koji misli da će iznošenjem ISIS-ovih očekivanja zgaditi ISIS ženama se grdno vara. Pa najveći dio strasti koju žene osjećaju prema ISIS-u je prema njihovim seksi borcima i dijelu u kojemu im se 100% predaju!

    avatar

    07.02.2015. (09:28)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Da, ta recenica o tijelu nakon troje djece je izvrstan primjer hrcka.

    Ona je, objektivno gledajuci, i dalje privlacna zena i relativno i, donekle, apsolutno, iako je daleko od mog osobnog ideala lijepe zene. No, uprkos dobrom izgledu meni se cini da je izgledala puno toplije i zenstvenije dok je bila mladja. Sada ima nesto vrlo kruto i hladno u licu.

    avatar

    07.02.2015. (11:42)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Hvala ti za savjet. No, svejedno, vracam se, prvenstveno zbog obiteljskih razloga, a donekle i zbog biznisa. Koliko dugo ce to potrajati – godinu dana ili do kraja zivota – cu odluciti tek kad vidim sto cu zateci u Hrvatskoj i da li cu tu moci ostvariti ono sto mi je u zivotu najvaznije.

    Ni ovdje gdje sam ja vise nije ono sto je nekada bilo. Naravno, i dalje je bolje nego u Hrvatskoj, ali je dosta losije nego sto je prije bilo. Sluzbene statistike, novine i TV vijesti pricaju jednu pricu, ali pravi zivot je ipak dosta losiji.

    Kazes da su svi koji su mogli otisli. Je li to zbog toga sto smo sada u EU pa je lakse doci do posla sirom Evrope? Ili zato sto je ekonomija losa? Citajuci novine i portale stekao sam dojam da smo, ako nista drugo, barem prestali padati te da situacija, iako losa, barem ne postaje gora. No, jedno su vijesti sa interneta, a drugo je stvarni zivot.

    Ne zelim kvariti blog otvarajuci neke teme koje nemaju veze sa musko-zenskim odnosima, ali, ako mozes, molim te napisi (ti ili bilo tko drugi koji ima volje) ukratko kako je sada u zemlji. No, ako ti ovo kvari koncepciju bloga, onda zaboravi – ovaj blog je previse koristan da bi ga se nesmotreno odvelo u stranputicu.

    avatar

    07.02.2015. (11:51)    -   -   -   -  

  • Tzar

    @Vuk
    pa i onako se vraćaš radi obiteljskih razloga pa ćeš vidit, a ako se okušaš ovde u biznisu naročito ćeš onda vidit... :)

    evo ti članak od prije pola godine, u međuvremenu je postalo još gore, a imaj na umu da je to šta je napisano već malo uljepšano...

    oni ubrajaju radno sposobne sve starije od 15g. ali svi studiraju bar do 20 i neke a to sve košta. umirovljenicima je mirovina svake godine sve manja i već odavno nije dovoljna za život. od ovih koji službeno "rade" pola ih ne dobiva plaću ili im dobrano kasni. svi su potplaćeni i taru se prekovremeno i rade i po nekoliko poslova da bi se nekako skrpali, većinom na crno... cijene rastu, kuna pada, govno svuda vlada...

    ali nemora se jest, glavno da tatina kćerka ima za nove štikle koje će tu večer ispovraćat u noćnom klubu...

    glavno je vozit novi BMW a goriva ima taman za 100m do dućana gdje lik izlazi iz novog BMW i vadi vreću od smeća punu plastičnih boca koju ide vratit u dućan da mu plate 0,5kn po boci...

    glavno je doć u shopping center i nakupovat se raznih jeftinih govana koja nikome ne trebaju al samo da se vidi da ti nosiš 6 različitih kesa, i onda sist na sredinu shopping centra i pit jednu kavu cili dan i stavit sve te kese oko sebe tako da se vidi kako si ti uspješan i kako si se nakupova...

    e to ti je Lijepa Naša - najatraktivnije turističko odredište gdje su i domaći turisti - prepuna vrhunskih stručnjaka koji znaju znanje kako u zlato pakirat sranje! pa ti samo dođi slobodno...

    avatar

    07.02.2015. (15:13)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Uopće se ne brini o tome da mijenjaš temu bloga - rado ću pričati i o pletenju, a kamoli o ekonomskom stanju Lijepe naše :D Napišem više čim stignem.

    Novi post: Djevice nisu svete krave

    avatar

    07.02.2015. (21:54)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Tzar

    Hvala ti za komentar. Uvijek je daleko, daleko bolje i korisnije dobiti komentar nekoga tko zivi u odredjenoj sredini nego procitati stotinu internet i novinskih clanaka.

    Sve sto si napisao je bilo kao da opisujes stvari koje sam i sam vidio tokom odrastanja: zivot na kredit, frajerisanje zivotnim stilom koji je realno nedostizan (limuzina pred kucom, a u rezervoaru samo dvije litre benzina), “keeing up with the Joneses” itd. Vidim da su se stvari nastavile kretati po inerciji i da se malo toga promijenilo.

    Kad pricam sa svojima oni mi kazu vijesti iz mog rodnog grada. Ono industrije sto je bilo je 90% propalo i to odavno, jedino sto se otvara su kladionice, supermarketi i kafici, a vecina ljudi su ili na birou ili se nastoje ugurati u neku javnu sluzbu (bilo gradsku, bilo drzavnu), mladi koji odu na studij u Zagreb tamo i ostanu jer se nemaju gdje vratiti kuci itd. Vjerujem da ti sve ovo zvuci, nazalost, jako poznato.

    Dobro je sto se necu morati privikavati na nove okolnosti.
    Lose je sto te stare okolnosti nisu nimalo dobre.
    Steta.
    Moglo je i moze biti daleko bolje.

    PS
    “a ako se okušaš ovde u biznisu naročito ćeš onda vidit..”
    Sada se ovome smijem, kao i ti. Nadam se da mi taj smijeh nece presjesti.

    Thanks again.

    @Igniss

    OK, razumijemo se.
    Ali, bolje da te pitam, nego da unosim mogucu pomutnju.
    Ako stignes, napisi – bit ce mi drago za procitati.

    avatar

    08.02.2015. (11:18)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Vuk: i dalje moram napisati više, preporučam da se ova diskusija premjesti u komentare novog posta. Ali reći ću za sada da to što BDP nit smrdi nit miriše ne znači da su stvari prestale padati - nejednakost se i dalje povećava velikom brzinom. Brojevi ovrha, blokada i deložacija su nevjerojatni. A nezaposlenost.... hm hm gdje mi je onaj Seinfeld gif...

    Anyways, hajdemo pričati o tome u najnovijem postu, a možda se uključi i netko drugi :)

    Novi post: 5 minuta Alfe vrijedno je 5 godina Bete 2: Drolje napadaju

    avatar

    10.02.2015. (21:23)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    OK, moze.
    Cujemo se u komentarima u najnovijem postu.
    (Pustit cu da prodje 2-3 dana, tako da se prvo razvije diskusija o samoj temi koju obradjujes u postu, pa cemo tek onda naknadno o situaciji u Hrvatskoj.)

    avatar

    11.02.2015. (04:26)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Cool, iako naravno ne moraš čekati :)

    avatar

    11.02.2015. (12:55)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post:
    Samopouzdanje vs. skromnost

    avatar

    24.02.2015. (10:57)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Bonton seksa sa strancima

    avatar

    06.03.2015. (13:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...