Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ŠTIT - Stojković Branko

    I to su mi jeki ljudi za politiku; Vlado Mađer, Vladimir Despotović - Borčić, Marinko Perec, i njegova žena Slađana i sin Tomislav..
    Smušenjaci i lakrdijaši... Samo bolestan čovjek može vjerovati takvoj politici koju lažnjaci promiču... Država bi M. Perecu trebala oduzeti invalidsku - braniteljsku mirovinu... Pa neka se onda bavi s politikom...

    avatar

    24.01.2015. (21:00)    -   -   -   -  

  • Buca

    Svi bi oni kruha bez motike. U Americi postoje dvije jake stranke koje ili vladaju il ne vladaju, ne vjerujem da tamo ima ovoliko politikantskih prcmuljaka ko u nas. Još malo pa ćemo imat više stranaka neg što imamo pekarnica.

    avatar

    27.01.2015. (13:27)    -   -   -   -  

  • PAN-2015

    Neki građani bjelovara se pitaju dali se mogu javno rasvijetliti nezakonite radnje, velike tajnice Dubravke Dragičević?
    Koja jako dobro kotira u svim sistemima! Već smo nekoliciona nas pokušali rasvijetliti i obznaniti nezakonite radnje tajnice gradonačelnika, ali bezuspješno. Dobro je znano da ona već 15 godina ljetuje s svojom obitelji na trošak grada Bjelovara.
    Na trošak Bjelovarskog odmarališta u Novom Vinodolskom. Pokraj njene tolike plaće ona, njena kći i zet godinama rade na izborima. Njezin privatni auto BJ-550-CU Peugeot, zlatne boje, godinama stoji u Gundolićevoj ulici. Za nju nema plaćanja parkirne karte. Djelatnici komunalnoga za parking ne smiju naplatiti kaznu. Uz to sve njeno arogantno ponašanje na poslu i u gradu, svodi se na trošak nas građana. Od malih pa do velikih stvari nitko ne staje na kraj takvom ponašanju, pa čak i Dubravki Dragičević, koja lijepo živi na račun drugih.

    U Bjelovaru, 28. siječnja 2015. godine
    Kodno ime: “PANONIJA”
    http://panonija2014.wordpress.com

    avatar

    28.01.2015. (15:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...