Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Annaboni

    Ljudi i psi , kažeš ?!

    Imaš pravo!

    avatar

    25.12.2014. (11:25)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Ako ti "radna terapija" premosti ovaj očito pregolemi "čvor" u tebi (ne možeš ga istisnuti ni u dva posta) - uključi, Sestro, usisač i oderi!
    Kad tolikima oko nas (i mene) ne pada na pamet poštovati "tihu noć" i esencijalne civilizacijske i dobrosusjedske norme, zašto pretjerano brinuti oko nečije često nečiste savjesti, maglovite dogme i "mišljenja sela".
    Ionako si "svoja" [citiram te: "(...) Sve na ovom svijetu je samo radi sebe (...)"] pa budi, kako netko reče, "đubre do kraja"...

    avatar

    25.12.2014. (17:16)    -   -   -   -  

  • NF

    evo jedan pokušava izboriti da mu otkaz uruče s trećim prvim, to bi bilo optimalno jer onda bi imao pravo tri mjeseca dobivati siću s biroa, a onda će sezona, misli ono, ma dat će gazda, on je u duši oke, svima osim penzićima u mojoj okolici u božićnoj atmosferivisi posao, jedino me iživcira kad netko počne racionalizirati i okrivljavati sebe, u stvari baš se ne družim nego nepristojno čim zamre konverzacija čitam i najviše me realno gada pogodilo, osim problema drugarice i psa to što sam pročitao o situaciji u brazilu, nisam imao pojma, a na lažnom fejs profilu 95 posto prijatelja su mi brazilci i nekako sve te fotke sa stotinama lajkova dobivaju drugi smisao, ne bkonzumiram alkohol pa sam nepodnošljiv.

    avatar

    25.12.2014. (18:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...