Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    22.12.2014. (01:21)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Haaaaaaaaaaaaaaa !!!!

    Odjebite , kažeš ?

    A zar nismo od Franje Tudjmana na dalje odjebali u stotinu milja daleko od Lijepe naše ?

    avatar

    22.12.2014. (09:29)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    Lijepa naša (i njihova)?

    avatar

    22.12.2014. (10:30)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Demokracija je jedino što možemo birati, druge nam nema. No ni to nam neće pomoći koji god da pobijedi. Svi osim Kujunđića :)

    avatar

    22.12.2014. (11:02)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Poštedi me Barbikine demokracije, još da me lupa šakama!
    Vidjeli smo kako demokratski ruše djevojku-neistomišljenika na njenom skupu, ona to gleda s bine na udaljenosti od tri metra, i onda bezobzirno laže da je otišla 10 minuta ranije, iako postoji video zapis koji to opovrgava!

    avatar

    22.12.2014. (12:09)    -   -   -   -  

  • Neverin

    jebate ti i ja živimo u dvije različite Hrvatske. Nemaš pojma koliko nama mlađima ovo o komunizmu djeluje arhaično i zastarjelo. Ja nemam pojma gdje ti vidiš tu komunističku opasnost. Ma da mi je samo znat... U najboljoj namjeri nemam pojma tko se od tradicionalnih veleizdajničkih stranaka ponaša ko komunisti? Ja vidim samo nuprodukt neke paranoje koju si valjda imao prije 30 godina pa sad ne možeš bez nje iako se svijet promijenio.

    avatar

    22.12.2014. (12:34)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    neverin, da nas dvojica živimo u dvije različite Hrvatske ... zbog čega?
    Hrvati žive u Hrvatskoj, a biti Hrvat znači biti dio populacije ... to što hoćeš reći kako si Hrvat ali ne razumiješ mene (Hrvata) je priča za malu djecu ... kako možeš biti Hrvat a sahvaćaš samo sebe? o paranoji (više ja imam godina naobrazbe iz psihihatrije nego ti godina života) se ne brini ... imputiraš (nedozrelo ali ne mladalački već umno nedozrelo ... trebat ćeš ti još jesti krumira kako bi mani mogao spočitavati i paranoju i drugu Hrvatsku)
    ne uzdižite se na pijadestal koji vam ne pripada! (ne zanimaju me vaši stavovi, zani ma me spoznaja, ako ste je spoznali ... ali ona van vlastitih potreba )
    Zato dobro zboriš, ti živiš u Hrvatskoj ali nisi Hrvat (pojedinac ne može biti Hrvat, Hrvat je dio naroda, nacije i kao takav ne isčuđava se nad razmišljanjem drugih Hrvata )

    avatar

    22.12.2014. (15:58)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    narod i nacija se formiraju usvajanjem minimalno zajedničkih vrijednosti ... a oni koji protežu pripadnost tim skupinama na složenije i više vrijednosti (od definicijama uobičajenih zajedničkih vrijednosti) zapravo su produkt (komunističkog) stvaranja kompleksa nacionalnog ... ( :( )
    nismo komunisti! razumjet ćemo

    avatar

    22.12.2014. (16:04)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Ja smatram da svaki čovjek, ne samo u Hrvatskoj nego i u drugim zemljama, ima pravo razmišljat i osjećat se kako želi. Mene osobno ne zanima hrvatstvo, živim svoj život, plaćam porez i držim se zakona. Al da ću veličat hrvatstvo i biti ponosan na ovu državu, neću, nije mi ništa omogućila u životu. Volim svoj kraj gdje sam rođen i ono svoje more koje imam pravo koristiti. To je demokracija, kad čovjek kaže bilo je nekada bolje, a to kaže i Njemac i Italijan, Bosanac i Poljak, ali kod nas si odmah komunist.

    Druga stvar, Kolinda kad izgubi izbore, drugi će dan nestat će iz Hrvatske. Ići će kod svoje djece koja se školuju u tuđini.

    avatar

    22.12.2014. (16:59)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    ima više oblika demokracije (staro grčka demokracija je jedan oblik demokracije) anacionalni demokracija je jednako vrsta demokracije (kad ne prolazi jugoslavenstvo) ... pričati o demokratskom i nacionalnom određenu (određenju prema pojmu demokracije i pogled na pripadnost naciji) je poprilično nepotrebno ... demokratičnost ništa ne znači za nacionalno određenje kao što ni određenje prema naciji ništa ne znači za određenje prema demokraciji (osim ako je ta nacija izumila i stalno unaprijeđuje demokraciju) ... postoje anacionalne demokracije (djelomično USA), ali i nacionalne diktature (Rusija)
    uglavnom nabacivanje vlastitih pogleda (zbog demokratičnosti medija) nije put vlastitoj promociji ...

    avatar

    22.12.2014. (21:56)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Nažalost sve je to pucanj u prazno.

    avatar

    23.12.2014. (00:15)    -   -   -   -  

  • Neverin

    mah, djeluješ nadrogirano

    avatar

    23.12.2014. (11:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...