Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Neverin

    bit će da Tomislav i Vlasta Toth opet guraju svoje interese kroz stranku. Prije su se se ponašali kao da je Zelena Lista njihova prčija i to je upravo bilo pitanje koje sam postavio Vjeranu Piršiću koji mi je rekao da su njih dvoje minoran problem i da ćeOrah ispoljiti s vremenom bolje ljude. Vidio sam kako su se ponašali u Dugoj Resi i Karlovcu sa HDZ-om tako da vjerujem da njihova inicijativa potiče od nekoga tko im je platio. Presmiješno mi je da je tajnica za odnose za odnose s inozemstvom kad ne zna engleski :D Barem nije bio engleski ono što sam načuo prije tri godine na Zelenoj akademiji na Visu.

    avatar

    20.12.2014. (19:24)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Na strranu drugo, Vlasta Toth dobro zna engleski. Bio sam s njom na više međunarodnih skupova.

    avatar

    20.12.2014. (19:32)    -   -   -   -  

  • Neverin

    a nemam pojma, ta osoba koju sam upoznao kao Vlasta Thot je bila nekako izgubljena s engleskim na Visu. Imam osječaj da muljator.

    avatar

    20.12.2014. (20:19)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Ne, bar što se toga tiče, stekao si pogrešan utisak. Od 2004. bila je na desetinama međunarodnih sastanaka i često govorila.

    avatar

    20.12.2014. (23:14)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Ta pak "Zelena akademija" na Visu je jedno posebno muljanje. :-(

    avatar

    20.12.2014. (23:15)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    Mirela ima moj glas. Ne želim uopće tu puno dvojit. Gledao sam orahov pano sa programom na lokalnima i to je bilo ok. osim toga oni bar govore o nekim programima čime automatski odstupaju jer svi drugi lupaju po partizanima i ustašama. Nisam baš osobito preveliki fan ovoga Laya, al ništa zato. Malo mi je pak glupo to što je Holy tolko rigorozno isfurala taj upad u stranku, a s druge strane su joj se utrpali mangupi (Lenjinovi). živi bili pa vidjeli...ovo im je svakako minus. kao i košarica od Puhovskoga :P

    avatar

    21.12.2014. (03:33)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    pardon, pano je bio na izborima za euro parlament

    avatar

    21.12.2014. (13:03)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @blogdog: ma bilo je glupo što su poimence spominjali Puhovskog u onoj nervoznoj reakciji. ali fakat, Puhovski je govorio na taj način kao da je koalicija SDP-a i ORaH-a (i to bez nekakvih ozbiljnih promjena u SDP-u) gotova stvar. Izražavao se tako, na televiziji, i odlično zna kako će to ljudi shvatiti. ne kao hipotetski sud, nego aktualno politički. To nije korektno. Vidim inače po netu kako uglavno mdesnčari pizde kako je "glas za ORaH = glas za SDP", da je sve to dogovoreno, da je Mirela Josipovićev igrač, da je oduvijek zapravo u dogovoru s Milanovićem isl..

    Ali to je tak, o programima se ne piše. Prestavi se na press-konferenciji pet programskih dokumenata, a u izvještajima mas-medija je u naslovima da je Mirela rekla kako neće koalicirati s Linićem. Uvijek samo "politics", nikad "policy" u fokusu diskusije.

    avatar

    21.12.2014. (15:58)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Točnije, jedan od problema (!) su oni koji misle da uvijek i svuda moraju ići autom.
    Pa i na vlastiti šekret.
    Sintagma "Tamo kamo i car ide pješke" je prošlost.

    avatar

    22.12.2014. (01:06)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    evo i ultimativna zamjena teza-orah su napali manjinci jer da im holy dira u prava, a holy je samo upozorila na anomalije izbornog zakona prema kojoj 1 manjinac (kojemu je trebalo 10 puta glasova manje da se dočepa sabora) jednakopravno odlučuje o sastavu vlade (pupovac-sanader itd)

    avatar

    22.12.2014. (23:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...