Komentari

hocemocenzuru.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Annaboni

    a jajajaaaaaaaaaaaaaa Kolinda

    avatar

    10.12.2014. (21:11)    -   -   -   -  

  • blenderica

    Kolinda ..povuci sad ..sama si !!!

    avatar

    10.12.2014. (21:59)    -   -   -   -  

  • Neverin

    zar nebi bilo korisnije da pare za marketinšku kampaniju kupe neki prijekopotrebni uređaj u jednoj ojd dječjih bolnica diljem zemlje i na taj način dobiju taj publicitet?

    avatar

    10.12.2014. (22:17)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Evo kao moj komentar copy-paste jednog mog posta iz 9.mjeseca

    U meni je spas!
    I tako smo u nedjelju odgledali Nedjeljom u 2, gdje je ona Kita-nešto koju je Kara-nešto loše uputio doživjela totalni fijasko, i ispada da plavuša ostaje plavuša, jer su joj sva pitanja teška, pa naravno ni na jedno ne zna odgovor. I sad bi ona bila Predsjednica Republike Hrvatske i donosila odluke, a ništa ne zna i za ništa se ne može odlučiti. Pa bože mili, nije je Aco pitao koji model cipela je bolji, nego što misli o ćirilici, Titu i još nekim stvarima. I ispalo je, patuljci pojma nemaju.
    A bogme, i Iveku su se malo pomiješale kruške i jabuke u glavi, pa on za Merzelicu kaže da svatko ima pravo na novu pravednost, na još jednu šansu u životu!
    I zato ja predlažem da se odmah iz svih zatvora puste svi kriminalci, bilo gospodarski, bilo silovatelji, bilo ubojice, ako im je to bilo prvi put u životu, ima odmah da se puste na slobodu jer imaju pravo na novu pravednost i novu šansu u životu! Ne možemo ljude zatvoriti na osnovu samo jednog kriminalnog djela, treba imati najmanje dva da može završiti u zatvoru.
    I zato, kad tako pametno razmišljam, evo, ja predlažem sebe za Predsjednika Republike Hrvatske!
    Jer ja imam stavove i imam svoje mišljenje.
    Evo krenimo od ćirilice - stvar je jednostavna, ja sam za ćirilične table. I to odmah, istog trenutka čim budu i hrvatske po Vojvodini i čim Hrvati-bunjevci dobe udžbenike na hrvatskom jeziku!
    Da li Sabo i Merzel mogu u Sabor? Ne! Ako se i držimo one svatko je kriv dok ne dokaže nevinost, u najmanju ruku moraju biti suspendirani!
    Da li Franjo Tuđman mora dobiti neki veliki trg? Mora, i ja bi ga stavio odmah pokraj Titovog, jer su slični!
    Oba su vodili rat za oslobođenje svoje države, oba su rekla povijesno NE i oba su bili sklona diktaturi!
    I te trgove bih obojio u sivo, jer nijedan od njih dvojice nije bio potpuno bijel poput anđela niti potpuno crn poput vraga, obojica su imali i svijetlih i tamnih trenutaka i poteza u životu, svaki u uvjetima svog vremena!
    Što se tiče Pelješkog mosta, ako su navodno već postavljeni neki temelji, onda valjda postoje i neki nacrti, dakle, gradnja može početi! Odakle novac za gradnju? Pa to je najmanji problem: svi državni dužnosnici, članovi nadzornih odbora državnih firmi, direktori državnih firmi i agencija se odriču jedne mjesečne plaće i evo love, još će i ostati za smanjiti dug u zdravstvu.
    Zatim, uštedio bih ja i u Uredu Predsjednika, jer imam samo par pravih prijatelja (poznanika koliko ti srce želi) koje bih trebao zaposliti, pa bi i tu bila ušteda. Ne bih trebao i svog osobnog frizera, jer već imam svoju frizerku koja me sa mašinicom jednom mjesečno ošiša za 25 kn, pa ako to mogu platiti sad s radničkom plaćom, mogao bih i s predsjedničkom! Ne bi mi trebala niti naknada za odvojeni život, jer jedna kćer tako i tako studira u Zagrebu, mlađa bi preselila u srednju školu u Zagrebu (možeš misliti), a žena bi se barem malo odmorila od mene!
    Kad bih vidio da neki zakon ne vrijedi, odmah bih ga išao mijenjati, a ne bih se izvlačio na to da zakon to dozvoljava! Recimo, ako po zakonu Bandić može financirati u ime obitelji (čije?), znači, zakon ne valja, mijenjaj! Ako Merzelica može iz zatvora u Sabor, zakon ne valja, mijenjaj! Ako Maminjo prodaje igrače, a ne plaća porez, ne valja zakon, mijenjaj! Ako Andrija može operirati jaja u inozemstvu za 30000€ na račun HZZO-a, a ono dijete ne može na operaciju po život važnu, ne valja zakon, mijenjaj!
    A imam ja i gospodarskih ideja!
    Evo recimo, što Ujedinjeni Arapski Emireti nemaju, a mi imamo? Imaju naftu, imaju pijesak, a nemaju...?
    Šudra! Non stop grade, a nemaju šudra za beton. I zato šuder iz Save, Drave i ostalih rijeka u UAE, a oni nama naftu i lovu! Em zaradimo, em produbimo korita rijeka pa ne bi bilo poplava. Ako bi koja rijeka zbog izvađenog šudra kod nasipa ipak poplavila, pa to je samo nuspojava. Pa i lijekovi imaju nuspojave, pa ih ipak pijemo!
    Zatim, treba graditi tvornice, jer bez proizvodnje fućkaš ti sve usluge i menadžere ovog svijeta!
    Lova za tvornice? Raskid Vatikanskih ugovora, porez Crkvama i svaki nadbiskup ima da iz svog propagiranog siromaštva da jedan od nekoliko zlatnih pečatnjaka što ima u posjedu!
    Zatim treba ozakoniti prostituciju i marihuanu, ubaciti to u turističku ponudu, i evo ti Program Hrvatska 365!

    Dakle, vidite da imam mišljenje, stav i prijedloge, i zato: Mene za precednika!

    avatar

    10.12.2014. (23:50)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    A kao pratnja - Ivo na klavijaturi!

    @neverin, da im je do dobrotvornih akcija, svi do jednog bi odstupili i povukli se. :)

    avatar

    11.12.2014. (15:50)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ne zaboravi i ove tipove (ideološki više spadaju u Josipovićevu sferu, ali poput prave hobotnice se rastežu preko obje strane političkog spektra).

    avatar

    11.12.2014. (20:54)    -   -   -   -  

  • junac

    ne razumijem zašto je to zloupotreba. zborovi su vjerojatno unajmljeni. djeca su u zborovima svojevoljno. ako zborovi zarade novac moći će i dalje raditi, neće morati seliti u lošije prostore, moći će primati novu djecu. kao i bilo koji pop bend u predizbornim kampanjama, jednostavno mora iskoristiti priliku lako zaraditi.

    avatar

    12.12.2014. (08:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...