Komentari

hera-stellar.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Prinčipesa ne da guze!

    I tko smišlja ova 'sigurnosna pitanja'?

    avatar

    09.12.2014. (19:24)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Odgovor: administrator smišlja a ja neka ne znam.

    A što se tiče Kolinde , ona koristi svoj NATO-dopust a on joj je odstupnica za neke druge , bolje plaćene poslove NATO-a. Osim toga "jadnoj majci", djeca su vani na školovanju ona mora brzo završiti svoj posao.

    avatar

    09.12.2014. (19:31)    -   -   -   -  

  • Pravednik

    Ne postoji ništa gore od Milke s kokosom.
    Kolinda nema šanse.
    No, već je dovoljno porazno to što je opcija

    avatar

    09.12.2014. (20:15)    -   -   -   -  

  • Lou Salome

    Na glasove jedne populacije Kolinda sigurno može računati. Mislim na mrtve.

    avatar

    09.12.2014. (20:26)    -   -   -   -  

  • blenderica

    Kolinda ce pobijediti, a Hrv je ulaskom u nato postala nato bijach so ne vidim cemu to kreveljenje (grimase povracanje u kantu i sl). Biti u Nato-u povlaci odredjene duznosti i obaveze i imati njihovu zensku iz "uprave" kao predsjednikovicu moze samo koristiti Hrv. ZIVILA KOLINDA ZIVILA DESNICA.. .Ljevica u kantu (u koju se bljuje) Sto se ostalog tice ...znam da cete me ovdje napasti ko i svugdje sooo.. eat me bitches !

    avatar

    09.12.2014. (20:52)    -   -   -   -  

  • blenderica

    Isto ste tak srali po blogu prije referenduma a kako ste samo cvilili kad je prosao (referendum protiv Gay brakova ), e sad bute isto tak cvilili kad Kolindu izaberu ko Kraljicu .. smradovi crveni

    avatar

    09.12.2014. (21:07)    -   -   -   -  

  • Mimi

    Blenderice kravo ustaška miči svoju pičku sa ovoga bloga je si glupa , nepotrebna i zla. Tebe u hrvatskoj niko ne treba

    avatar

    09.12.2014. (21:11)    -   -   -   -  

  • blenderica

    kae smradovi...pece..pece..... it burns it burns !!..kad vas se polijeva Svetom Vodicom Istine dok Crveni antiKrist istice iz vas.. hahaha https://www.youtube.com/watch?v=tpGnt0otbjo

    avatar

    09.12.2014. (21:15)    -   -   -   -  

  • Mela

    Još se smijem. Treba imati muda za ovo napisati. I opet se smijem.
    Pozdrav.

    avatar

    09.12.2014. (21:34)    -   -   -   -  

  • magle dolaze

    Čudna je zemlja, ta Amerika :-)))
    Gle, @blenderica, hrvatsko društvo polako ide naprijed, znaš... još prije stotinu godina imali smo srpskog Kralja, a sada vec i mogučnost da biramo svoju predsjednicu... nije mala stvar. Proći će možda i još sto godina, ali gay brakovi će dobiti pun legitimitet i tu neće biti nikome ništa čudno. Tu ne možeš ništa, to se zove napredak.
    Zato je dobro da ste vi fašisti ostali van granica, uglavnom. Jer samo smetate, vučete unazad, a to nam ne treba.

    Dakle, kada (no prije bih rekao ako) Kolinda postane Predsjednica, onda će ona biti Predsjednica izabrana od naroda. Biti će zapovjednica gardijskim brigadama, mornarici i zrakoplovstvu, surađivati će s Vladom, potpisivati zakone, kontrolirati tajnu službu i obavještajce. Predstavljati zemlju u inozemstvu. Svi će ju morati oslovljavati sa "Predsjednice".

    Da, i?

    avatar

    09.12.2014. (21:37)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Ajme, @blenderica... Da zivis u doba kada bi tvoje 'misljenje' nekome bilo iole relevantno, vjerojatno bi bila jedna od onih koja na trgu vice "spalite vjesticu!!". Nikad ne znam sto reci stvorovima koji imaju IQ crijevne gliste, osim da zalim sto nema opcije "mark as spam".

    Ali @magle dolaze je to lijepo napisao.

    @Mimi, ne tako grubo, nisu sve budale Ustase.

    @magle dolaze, problem je u tome sto meni na um padaju raznorazne ideje, i jasno mi je da je 'predsjednik' samo drugi naziv za marionetu, ali Kolindin CV mi ne ostavlja puno izbora osim da hranim te svoje 'raznorazne ideje' s ponekom teorijom zavjere. Nisam njihov pobornik i sram me priznati cime se moj mozak nekad zabavlja, ali si ne mogu pomoci! :)
    Ali to nije razlog zasto tu kozu ne mogu smisliti, razlog je sto nemam IQ crijevne gliste.

    @Pravednik, zalosne su sve opcije. Od mladog idealista koji ignorira savjete PR-a, preko cobana i ove koze, do lignje za klavirom koji iza sebe vec ima aferu.

    @Mela, drago mi je da sam nekog nasmijala :) Ali za tipkanje ne trebaju muda, trebaju za neke druge stvari koje sam ucinila. I koje cu uciniti. :D

    avatar

    10.12.2014. (12:49)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Lou i Annaboni.. Ha, da. Tako nekeko. :/

    avatar

    10.12.2014. (12:51)    -   -   -   -  

  • brenninger

    Kolinda mozda i ima sansi ako uspiju, kao sto naslucuje Lou Salome, mobilizirati odredjena groblja (uglavnom izvan Hrvatske...), kao sto je vec bilo u proslosti. Nadam se da su biracki spiskovi bar nesto azuriraniji. Iako su me esdepejci totalno razocarali i najradije bih da se sami kolektivno ukinu, alternativa koju predstavljaju cavoglavi svih vrsta covjeku stvara cudnu mjesavinu jeze i potrebe da se ispovraca.

    avatar

    11.12.2014. (19:26)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Jezivo je, da. Jeziva je sama spoznaja koliko ju ljudi podržava.

    avatar

    11.12.2014. (19:44)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ili Jafa keksima sa trešnjom [zbljuv].

    Meni isto ne uazi u um kako može biti normalno da se kandidira itko na ikakvim izborima, a da se trenutno vodi suđenje protiv te stranke. Moš misliti što su oni prošli svoju katarzu Kalamarkovim rječima :)

    a i odvratna je bila laž po kojoj je Kolinda radi naše dobrobiti odustala od dobro plaćenog položaja. I onda vidiš da želi sjediti na dvije stolice jer je zamrznula status. Pa ne vjerujem joj u startu. Nije ništa bolje od Milanovića koji je pogazio svoju riječ kad je rekao da će Jurčić biti premijer pa je onda promjenio mišljenje. Takvoj osobi ne možeš jednostavno vjerovati jer ne drži do onoga što kaže. i onog što jest naposljetku.

    super smiješno mi je što ovi konzervativci aka Blenderica misle da je sdp ljevica ili još bolje komunistička partija :D Kujundžić je lud ko šlaša ali je dobro rekao "ako je Josipović socijalist ja sam marsovac" :)

    avatar

    12.12.2014. (10:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...