Komentari

sumi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Gorkić Taradi

    Studentice imaju totalnu podršku javnosti, i krajnje je vrijeme da se srežu sva obiteljska gnijezda po svim javnim institucijama, ustanovama i firmama!

    avatar

    09.12.2014. (19:18)    -   -   -   -  

  • i tu i tamo

    Slažem se sa svim napisanim. Tko ima pravo ovim curama onemogućavati studiranje i k tome širiti atmosferu straha među mladim ljudima i slati im poruku da kad nešto ne valja sjednu u kut i budu tiho.

    avatar

    09.12.2014. (20:44)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    slažem se, i točno je da studentice imaju podršku javnosti u ovome.

    avatar

    10.12.2014. (08:29)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Simptomatično je, što se odjednom stvara tolika podrška studenticama, umjesto da "javnost" teško povjeruje u iznešeno. Dakle, svjesni smo da je sustav pun problema; imamo nisko povjerenje u njega. Ali isto tako, Sveučilište (i moje) nije od jučer u dubiozama oko namještanih diploma nekih-fakseva-nekim-profesijama; sve te sprdačine nas studenata od prije dvadeset i više godina sad su nekakvi "skandali", a za mladu državu dvije decenije je krucijalno vrijeme. I krucijalno propušteno ... I opet, možemo se samo zgledati i tražiti, tko i koji smo to MI, koji jedini možemo mijenjati društvo na bolje...

    avatar

    10.12.2014. (09:48)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Uvijek je bilo onih koji su prisvajali, no do danas nitko još nije otkrio kako to spriječiti jer čak i oni koji su u nekom trenutku protiv tih privatnih prčija kada dohvate stolac vlasti postanu isti kao oni protiv kojih su se bunili. Može li se i kako presjeći taj čvor. Studentice treba obeštetiti jer osobno znam što sam prošla sa djetetom na filozofskom fakultetu prije desetak godina.

    avatar

    10.12.2014. (10:09)    -   -   -   -  

  • Neverin

    totalna mi je nepoznanica oko ovoga što se dešava na hrvatskim fakultetima. Da vidiš kako je bilo u Udinama gdje sam studirao, od referade do profesora svi te drže ravnopravnim jer ti njih plaćaš i oni to znaju. Ej referada mog bivšeg filozofskog fakulteta je kod mene i kod mog frenda jedina birokratska institucija koju se obožava:) Uzmeš papirić, vidiš dali možeš ićći na kavu ili ne, uđeš u ured zatražiš to što ti treba i riješe ti u par minuta jer je sve automatizirano i na kompu. To je postao moj pojam kako institucije moraju funkcionirati.

    avatar

    10.12.2014. (12:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...