Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mela

    Snaga Sunca, prelijevanje boja - nedostaje nam ove jeseni. Al ja sam se nakupila energije ovo ljeto. Čim bi prošla kiša, hop na plažu. A bilo je i kišnog kupanja.
    Prelijepe su ti fotografije. Divna čestitka od njih.: za sljedeću godinu, za vedar dan, za nasmijan rođendan... za depresivne, za radosne, za starije i najmlađe... Uz neke prigodne stihove ili želje: Neka ti svaki zalazak sunca donese... Neka ti svako jutro...
    Vidiš, potaknuo/la si me na smišljanje... To se zove dobra fotka.

    avatar

    06.12.2014. (19:02)    -   -   -   -  

  • Nisa

    10.dan je ovdje kiša,sivilo i vlaga se uvukla u svaku poru...samo da mi je malo ovih boja,nije ni bitno jesu li zalazeće ili izlazeće :-) :-)

    avatar

    06.12.2014. (19:34)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    To se nije vid'lo već danima...
    Fakat već zaželim vidjet' uživo!

    avatar

    06.12.2014. (22:20)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Podsjetio si me ovim postom na pokojnog kompozitora Brunu Bjelinskog...imao je kuću u Šušnjevcu, pokraj Gračana, pa smo se često sretali na tramvaju. Pozdravljao je nas klince koji smo hodali s instrumentima (vrlo kolegijalno) i sjećam se vrlo toplih razgovora s njim ,dok bi se vozili prema gradu....(kako se ljubaznosti koje dopru iz srca, one spontane, dobro pamte)...uvijek je pričao kako nema trenutka do onog prvog cika zore, i da najviše voli isploviti sam s čamcem još po mraku, i u miru i samoći dočekati zoru na pučini.
    Ja sam ,naravno, ustrajala na divoti dugog spavanja, a on se smijao i govorio kako ću razumjeti jednog dana. I ,gle stvarno, danas ga razumijem :))
    Glasam za zoru, u njoj vlada jedna specijalna tišina... :)

    avatar

    06.12.2014. (23:18)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Volim i izlaske i zalaske, a čujem kako u Zagrebu već skoro 3 tjedna nema sunca, možda padne i rekord.

    avatar

    07.12.2014. (00:00)    -   -   -   -  

  • Just me

    Na putu za posao( raaaaaanom zorom ) ima jedan duži put kojim volim ići jer tada,popevši se na galeriju vidim izlazak sunca. Naravno za lijepog vremena :-) Imam preko nekoliko tih ranojutarnjih fotki u kojima uživam dok ovakvo sivilo vlada. A sada bi nebo stvarno trebalo promjeniti i slikara i platno. Jer ovaj trenutni je zaboravio paletu boja ;-)

    avatar

    07.12.2014. (01:03)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Ma ja ti više volim rumena svitanja, nego zalaske. Iza svitanja ide sunčan dan, iza zalaska, noć. A tko zna što će sutra biti. Mada da ti budem iskren, puno rjeđe vidim svitanja, pogotovo rumena.

    avatar

    07.12.2014. (16:17)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Bitan je trenutak u kome otkrivamo ljepotu. Zanimljivo je kako iz grada vidimo samo boju "neba". Kada snimam zalaske nad morem največi mi je problem zagađeni zrak koji se poput oblaka širi od grada nad more i često je skoro nemoguče snimiti ljepotu čistog zalaza. Iskusniji promatrač mojih fotki zalazaka lako će primjetiti da nad morem nisu samo večernji oblačci, već oblaci dima. (Namjerno sam rekao dim a ne smog, jer ja na svoga ipak pazim)

    avatar

    08.12.2014. (10:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...