Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Zack

    Oh, da, i sad meni rastu kompleksi jer još nemam za pošteni fotić... :P

    avatar

    30.11.2014. (17:32)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Svojevremeno sam se napalio na fotografiju i odlučio kupiti fotoaparat. Kako baš nisam bio sposoban kvalitetno odabrati, pitao sam prijatelja koji poznaje puno toga o fotoaparatima. Prvo što me je pitao - što želiš? Želiš li praviti fotografije kao ilustracije svojih pisanija na blogu, kao evidenciju događanja i raznih prilika, ili se želiš baviti fotografijom? Za ovo prvo dovoljan ti je mali "idiot" (danas bi to bio mobitel, zar ne?), a za ovo drugo možemo razgovarati.

    Onda me je pitao, želiš li fotoaparat imati uvijek pri ruci, brzo ga izvući i u svakoj prilici biti spreman foto zabilježiti neki trenutak, događaj ili prizor? Ili želiš nositi posebnu torbu, voditi računa o njoj da ti je netko ne mazne, stalno pripremati, čistiti, nemještati, mjeriti, kupovati skupe objektive? Za ono prvo dovoljan ti je idiot, a za ovo drugo možemo razgovarati.

    No, odlučio sam da ću se ipak "žrtvovati", ionako su u to vrijeme došli mobiteli s kojih 2 megapiksela kvalitetom fotografije (dakle u džepu je već bilo nešto za "na brzaka"), a za nešto kvalitetnije (tako sam planirao) kupio sam si Canona 350D. E tada je trebalo početi učiti, a to nisam nikada stigao, pa su koji puta fotografije moje žene s idiotom i mobitelom bolje od mojih kreacija za koje nemam vremena nemještati se, a želio sam ih baš tada uslikati.

    avatar

    01.12.2014. (00:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...