Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • stara teta

    nnndaaaa....

    avatar

    24.11.2014. (10:16)    -   -   -   -  

  • Seek Another Land

    ujebote

    avatar

    24.11.2014. (10:26)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    nnndaaaa....praf imaš, kak i navek, samo kaj negdo razme, negdo ne.....si nekaj gruntam da se of post nebu zdopal muškima, a morti se i varam....

    avatar

    24.11.2014. (14:22)    -   -   -   -  

  • stara teta

    glej, to ti je uvek problem s poezijom i pričicama, si ih puno njih zeme tak k srcu da se odmah onesveste od hercklopfa. jer ne znaju gledat stihe kak stihe, nego kaj štihaču s kojum bu ih nešči fundal. pa onda ti si spogledavaju kratki sadržaj i glavne likove i odmah si uobraze da su sami otišli z onu stranu lista. jojsigameni! pa si mislim kaj ovde nema nikog da se razme v stihe i v stihoklepce?

    a muškima ti, osim na poetskim susretima, ne recitiram stihe, ne, ne. unda se delaju neke druge stvari, je pa znam da se onda npr gleda v oči, pa tak ot, ne..?

    avatar

    24.11.2014. (15:22)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Hmmm... jee.. vse ovisi z koje se strane gdo namestil....

    avatar

    24.11.2014. (17:03)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    ugodan vam ostatak večeri uz divno ispisane stihove

    avatar

    24.11.2014. (17:04)    -   -   -   -  

  • Mela

    I Isusa su 3 put zanijekali. Ništa strašno.

    avatar

    24.11.2014. (17:04)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    sam ti ja isto pisala o kokošinjcu, pak su kokoši uverile jenog tu našeg da je on tak kokot kaj jih more imati 5 od jemput i uzdržavati jih....je, mu se zdopalo da babe tak misliju o njem, al mu se ni zdopalo moje pitanje i se više nesme ni javiti, ni pustiti da mu komentiram , jer mu kokoš još furt dirigira....no, kaj ja tu tebi drobim, pak znaš kak reagiraju tetrebi, kokoti i neke kokoši ( obično oni cvergli kaj misliju da su nojevi )...
    a gdi se recitira, se zna....i vreme i mesto.....

    avatar

    24.11.2014. (17:14)    -   -   -   -  

  • stara teta

    imate praf. nitko od nas nije Isus, samo si mislim, koliko toga je zanijekano, prešućeno, lažno pobijeno, sakriveno, pred javnošću. a pogotovo pred vlastitim umom i savješću.

    avatar

    24.11.2014. (17:15)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Aaa.. ste vas dve začele filozofiju muštrat...ha...
    Bolše da skup naškrabate poemu o tetrebima i zalublenim sobovima...
    A kaj bi kokoške bile kaj krive.. one samo navek spremno čekaju...

    avatar

    24.11.2014. (17:39)    -   -   -   -  

  • Frederick

    Hm ti si baš talentirana, sa
    sadržajem ne bi polemizirao meni uvijek bude bed kad
    previše realistički pišem o mojim vlastitim pogrešnim izborima na kraju uvijek nekako ispadne da sam i ja suučesnik u zlodjelu

    avatar

    24.11.2014. (17:41)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Ne treba biti Juda da bi izdao, da......dobronamjernici poput Petra
    ponekad ostave veći krš i lom
    za sobom.

    avatar

    24.11.2014. (17:51)    -   -   -   -  

  • stara teta

    cy, i ti si se poskliznul na kokošji drek. ti pišeš realistički o pogrešnim vlastitim izborima, a neki pak uzmu motiv iz tuđeg, pogrešnog izbora, pa introspekciju trećega, pa reakciju četvrtoga, pa na kraju završe s nekakvim zaključkom, ne nužno svojim vlastitim. upotrebljavati riječi ne znači da ih se doslovno živi, nego da ih se je u stanju doživjeti jer si sposoban empatizirati. i sposoban sročiti suvisli stih. a piskarati dnevnički kak sam danas dobro napunila drob, da općenito imama dobru probavu, i srela kolegicu na kavi i onda smo išle u šetnju mi nije neka fora, radije ne pišem niš, ili si zberem iz kontingenta svojih pjesmuljica. u pjesmama obično navodim suptilne događaje koji promiču očima onih koji ne mare za takve sitnice. jer, nekomu je krupnica kad mu supružnik nađe ljubavni/cu/ka. naravno da jest. ruši se kula bjelokosna koju su gradili godinama. danas sam pročitala ovdje jednu crticu o jednokratnim susretima. a što kad su dugotrajni, mnogokratni. s uskratom onoga što je njima možda najbitnije. a svakom je u takvoj vezi nešto bitno. nekomu seksanje, nekomu dominacija i manipulacija, nekomu bijeg od svakodnevnice i odgovornosti. no, sad smo prešli u društvene odnose druge vrste...

    avatar

    24.11.2014. (17:54)    -   -   -   -  

  • stara teta

    imala je čuvarica@ praf, nebu se muškima dopala pesmica, ha, ha

    mayday@ kažu povjesničari (ne teolozi) da je jadni petar umro groznom smrću uzalud. savao konvertit pavao je totalno izmijenio petrove postulate, krivo objasnio i evanđelja, poslanice, i tako naveo mnoge na nešto posve drugo. no, kršćanstvo je danas takvo, drži se osnova nicejskog koncila, uz zapravo formalne, ne konkretne varijacije. no, nećemo sad još i o povijesti religije, mekon bu nas se odrekel javno prek večernjaka.

    bu rekel: gleč te coprnice, sam blebečeju, mesto da se svi skup najdemo na pivi ili kuhanom vinčeku, ha, ha

    avatar

    24.11.2014. (18:07)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Davno sam čitao Ženu s alabastrenom posudom, prisjetio me naslov pjesme. Prethodna s trojanskim konjem je upečatljivija, ova je optužujuća i iako nema satira, satirična je. Doduše postoji i jedan erotični motiv muškosti (opet satiričan) u korespondenciji sa, kako mit kaže, poučnim završetkom onoga tko je Isusa tri puta zanijekao. Kukurikanje pijevca nije bez razloga stavljeno.
    Ništa, dakle, od hieros gamosa. Tada su riječi bodeži, sa svrhom.

    avatar

    24.11.2014. (19:01)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Serbus.. Teta...

    Denes sam malo pri voli.. pa sam se navrnul..
    A kaj bi se ja coprnic odrekel.. pa ja sam vragu z torbe ispal..
    A to o pivici i tak... Bumo pričekali da na Trgač dojdeju klobase.. Ha....

    avatar

    24.11.2014. (19:19)    -   -   -   -  

  • stara teta

    johannes@ nevjerojatno prodoran komentar, analiza dostojna onoga koji u sebi nosi slične svjetove. hieros gamos samo je maštarija trismegistosa, i vječni dualizam od zemlje i sunca, vatre i željeza, muško-ženskih principa u kojekakvim povijesnim razdobljima, nema smisla sad eksplicite. zadnja rečenica: itekako, tako me erato lupila po glavi, ha, ha.

    mekon@ ja sam ti samo za rješavanje tekućih pitanja, kolinja raznorazna, čvarki, devenice i debrecinke mi več na nos ideju vun.

    avatar

    24.11.2014. (19:54)    -   -   -   -  

  • double-trouble

    puno je zanijekanih...

    avatar

    25.11.2014. (00:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...