Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Sjedokosi

    nisam raspoložen razgovarati o ljubavi, umoran sam, ali samo da ti pokrenem post vidljivim evo komentara, inače se ne možeš pronaći :)

    avatar

    15.11.2014. (23:32)    -   -   -   -  

  • Mekon

    veliju spametni da lubaf pe čez želudec ....ha ....

    avatar

    16.11.2014. (07:58)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ma pusti, ionak sam ovdje iz slučajnih razloga, ne zato da se eksponiram kao neki naročiti autor. blog mi je nepregledan, tehnički nedovoljno sređen, vidim da je već odavnno upao u rutinu, ma tipično internetsko okupoljanje svakakvih ljudi, svakakvih interesa, no nedovoljno mogućnosti za komunikaciju tipa forumaško chatanje, i baš treba ciljano tražiti sadržaje ili nickove (ako za njih znaš). tu i tamo naiđem na neke koji izvrsno pišu i etablirani su kao autori već negdje drugdje, onda se pitam zakaj gube vrijeme na ovakvom sajtu.

    avatar

    16.11.2014. (10:16)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Aha.. slučajno si tu.. kak da bi opala z kruške..ha ...
    Viš.. tak i ja.. same kaj sam ja opal na tikvu.. pa neznam otiti..
    A ja ti nis.. etablirani.. kaj to več je.. same sam kršten pri Sveti Mariji na Dolcu .. A tu da otpreju oni..čat.. ha.. več bi im prvi dan vsi ziherungi v uredništvu poskakali...ha ...

    avatar

    18.11.2014. (16:34)    -   -   -   -  

  • stara teta

    mekon@, veruval ili ne, nagovoril me sedi, i to zbog onog incidenta kaj je nešči pisal pod mojim nickom i pisal blezgarije i prostote. pa da se onda bar zna, kad napišem pizdariju, da sam to ja glavom i bradom i brkovima. :)

    inače, blog sam povremeno čitala, vrlo ciljano, zbog nekih za koje otprije znam da super pišu. uglavnom poezija i komentari na svakodnevne političke i kulturne događaje. i nisam komentirala. sad komentiram tu i tamo, i baš me zabavlja. osim toga mi ne znači niš. ak bilogde najdem nekaj dobro i ak najdem za shodno, bum skomentirala. ali ne zbog ljudi nego zbog teksta. no, sve to mi nije bitno u životu. nisam ovisna o mišljenju drugih, rutinskom pljeskanju, divljenju i praćenju, pogotovo ne virtualnom. dobro se oseti ko stvarno misli kaj je napisal. a najviše mi se gadi komentiranje o blogu i blogerima onak iza kulisa, prek mailova. ak hoočeš komentirat nečiji tekst, onda imaj muda to javno, tam di je tekst. ili na nekom drugom postu, ako se odnosi na istu temu. zabogamiloga, usprkos dugogodišnjem stažu na internetu mnogi još nisu u stanju razlikovati i s rezervom gledati neku pjesmu (uz obligatno pripisivanje samom životu autora, preslikavanje na sebe i svoj život, projekcije kojekakva tipa, ma psihijatrija bi tu imala debelog posla, ha, ha), a kamoli prozni sastavak.

    ps: krštena sam u majki božjoj socijalističkoj, vu zvonimirovoj. i to u doba dok sam bila čist mala beba. a nisam kko mnogi u zadnje vreme, čist zato da pokažu kak su ispravni i pravi, počela upražnjavat crkvene običaje jer sam se, eto, naglo preobratila, ili se tek sad usudila to učiniti. a ima onih koji vele da su doživjeli prosvjetljenje pa se osjetili pozvani da ih pošpricaju sa svetom vodicom.

    avatar

    18.11.2014. (17:32)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Da, Teta, slažem se s mnogočim .

    avatar

    18.11.2014. (17:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...