Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Annaboni

    Samo pozdrav. Ne mogu otvoriti video

    avatar

    26.10.2014. (21:27)    -   -   -   -  

  • jelen

    Odličan video, pogledao s zadovoljstvom! Kissingera vu reštu vjerojatno ne bumo doživeli al smo doživeli Bandidosa vu Remetincu, a i to je nešto ;-) Nadalje tko danas ima eugeničke planove, tzv. Islamska država ima program ubojstva mentalno i fizički "nesavršenih", a naoružali su ih Amerikosi/korporatosi, što više treba reći o tome!?

    avatar

    26.10.2014. (21:44)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ....annaboni@.......pozdrav......

    ...jelenko@......ma niš !....nekak kad se razmišlja o tome sve skupa, zaista ispada da ovi dripci od političara bivaju obični pijuni i figurice, prema onome što se od davnih vremena dešava ljudima......oduvijek je bilo tih ključnih riječi kao što su :
    moć, resursi, rase, čovječanstvo, uništenje, vlast, korporacije itd......
    ....netko ili nešto uvijek negdje ruje, sije protiv čovjeka, a zašto !???...zbog proklete moći !!??

    avatar

    26.10.2014. (21:55)    -   -   -   -  

  • Zack

    Ovo je uvijek bila i bit će teška tema. Čovjek, izgleda, ima u sebi taj osjećaj za uništenjem drugoga. To bi moderno nazvali željom za višem. I tako nas i našu djecu odgajaju, da težimo višem i boljem, ali nažalost ne u pravom već u materijalnom smislu i u svrhu toga izokrenute su kompletne vrijednosti.

    avatar

    26.10.2014. (23:31)    -   -   -   -  

  • Frederick

    sve je počelo kad je prvi neandertalac napravio ogradu i rekao ovo je moje i trajat će dok se ne sruše ograde, i dok se čovjek ne osvijesti i ne shvati da mu je na ovom svijetu sve samo posuđeno, i nisam baš pretjerano optimističan

    avatar

    27.10.2014. (09:32)    -   -   -   -  

  • Wall

    treba rokati te felere, Rokfelere! zloupotreba znanosti postoji otkad je svijeta i vijeka, no eugeniku je najlakše pobijediti visokim natalitetom! zato, svi na bojno polje seksa,oplodnje i pojačanog nataliteta! ne mogu oni nas gmo kukuruzom toliko umrtviti. zatim, treba potpomagati opus dei i katoličku crkvu/vatikan u njihovinm pravednim naporima da suzbija abortuse (ergo, više poroda!), podsticati vjersku zatucanost (generalno su protiv znanja i znanosti), odbaciti struju-internet i tv (kao podmuklo oružje protiv seksa i nataliteta), zatim.....

    avatar

    27.10.2014. (09:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...