Komentari

apostoli-znaju.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • bezuvjetna-ljubav

    Samo kada nulom potvrdiš prisutnost, od jasnoće se javlja jednostavnost od koje razumiješ logično i znaš inteligentno. Sva slova i brojevi van nule su komplicirani simboli ako se njima ne znaš izraziti.
    Ne znaš se izraziti zbog skrivenih želja i uživanja što ne bi preporučio djeci.
    Zato si podložan sujeti, vjeri i taštini. Zato i djecu tako podučavaš a ona su još čista i bune se protiv tvog neznanja.
    Čitaš teorije a one su stvarno manipulativne, jer ne daju jasne definicije. Sve je zakukuljeno metafizikom vlastite psihologije, pa da vidimo tko ima veći IQ i EQ, a to nije razum nego boli glava od suludih ideja.
    Zbog kompliciranja misli bez odgovora ti si svoj rob, a okrivljuješ društvo iako glasuješ za vlast.
    Sve izgovoreno tvojim ustima gubi istinu u zraku do uha druge osobe, jer stvarno postaje njegovo mišljenje.
    Beba, naivna osoba i majstor znanja ne govore, zato su zanimljivi svima.
    Kulturan čovjek nije zanimljiv jer je po naravi sebičan, uživa u socijalnoj potrebi. Pored prirodne materije tijela, on želi materijalno punjenje, kao da je akumulator za energiju. No akumulator sadrži destiliranu vodu, a ti je ne piješ. Tako nemaš povjerenje u energiju koja te tjera da misliš. Nemaš povjerenje ni u druge, jer su sličnog ponašanja tebi.
    Od beba i naivaca nemaš koristi oni ne misle kao ti i ne govore gluposti.
    Dok ne ubrzaš krv, nećeš moći započeti kvalitetnu analizu realnih činjenica o prirodi elemenata i ideji izvora.
    A problema, izgovora, umišljanja će biti na pretek. Svega će biti samo ne čisto jasno, zato što je to najjednostavnije i ne košta. Živimo u sistemu socijalnih potreba i novca, zato odbacujemo jednostavnu logiku i istina nam je daleko, tražimo je u drugome, a to nije moguće.
    Čovjek sa socijalnim potrebama je jako kompliciran u ponašanju, kulturan da smiri strasti, ali i dalje nasilan i zbog toga ima strah od sebe samog, što drugi vide.

    Punjenje je problem zbog loših navika uživanja, jer čovjek zbog društva i posla nema vremena za vlastitu prirodu tijela.
    Tako svi teže nerealnom sjaju, a on je zastrašujuće oružje najprije u neznanju.
    Sve blješti u noći a ti se moraš najesti i napiti da bi se smirio.
    Zar to nije perverzija?
    Nitko se utjehom ne može ostvariti, navodno u istom smo brodu, pa ako potonu svi, među njima sam i JA. Međutim po novcu i uživanju znaš da nije tako, drugi to imaju više, a ti jednako želiš slično.
    Jedno postojanje kroz živo tijelo prepušteno je slobodnoj volji mentalnog subjekta, zato sam biraj da li si za razum ili umišljanje svih želja zbog uživanja istim tijelom.
    Naravno stalo ti je do reda i pravde, čistunac si u svemu, no stvarno nisi čist u krvi i nemaš prirodno zdravlje, nego brzo stariš.
    Gledaš se u ogledalu jer samo pratiš starenje.
    Tko je čist ogleda se razumom iznutra i zna da je jednostavno zdrav.
    Zato što nisi jednostavan prihvaćaš društveni nered i crkvenu manipulaciju, hej a gaziš preko realne logike.

    avatar

    29.09.2014. (04:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...