Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Branko Stojković / 1958

    Željko Ražnatović - Arkan, bio je direktno povezan sa Stjepanom Mesićem, koji je 1991. godine bio Vrhovni komandant JNA. Arkan i njegove jedinice "dobrovoljačka garda" imale su posebnu ulogu u početku rata u Hrvatskoj. Arkanova garda je bila tada najtjesnije povezana sa JNA, od koje je dobivala naoružanje i sve druge potebne smjernice za borbu...

    Željko Ražnatović - Arkan, u bivšoj SFR-Jugosaviji je bio suradnik UDBA-e, i glavni njihov čovjek za likvidacije Hrvata u emigraciji. Arkan kad je bio uhićen u Hvatskoj u početku rata, on je pušten jer spasio ga je tada Mesić i Manolić.

    Stjepan Mesić je bio vrhovni zapovjednik geneal štaba JNA - Jugoslavije, Arkanove paravojne srpske jedinice gotovo da nisu imale oblik paravojske, što su jasno potvrdili i sam Arkan i Vojislav Šešelj. Za vrijeme Vrhovnog komandanta JNA, Stjepana Mesića,.., mnogi su rezervisti i Srbi našli utičište i obukli se u kasarnama JNA.

    U tim kasarnama diljom Hrvatske, kao dobrovoljci su dobiili oružje i hranu... Tako da na tisuće Srba i četnika su došli boriti se u Hrvatsku, zahvaljujući kordinaciji i logistici jugo-generala Mesića. Ovo o čemu ja pišem odavno je potvrdila Uredba Vlade Srbije o opisu dobrovoljaca u Territorijalnoj obani 23. kolovoza 1991. godine, za vrijeme Mesićevog sedmomjesečnog mandata na čelu Jugoslavije.

    Sve je to bila neposredna opasnost za Hrvatsku. Glavni šef yugo-armije Mesić to nije spriječio, jer i sam je u bivšem sistemu bio u UDB-i njihov glavni čovjek. Za vrijeme rata u Hrvatskoj, pomagao mu je KOS i druge obavještajne i tajne službe bivše komunističke partije. Mesić je u Hrvatskoj uvjeravao pućanstvo kako radi ta njihove interese.

    BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    22.09.2014. (10:48)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković / 1958

    KAKAV JE DANAS RAZVOJ STVARALAČKIH SNAGA U REPUBLICI HRVATSKOJ? KOLIO SU LJUDI ISKRENI I PRAVEDNI? KAKAV JE OPĆI NAPREDAK DRUŠTVA? I KAKVI SU UVIJETI ZA RAZVOJ? KOMUNISTI SU SE KLELI U "BRATSTVO I JEDINSTVO" I U IME NJEGA POUBIJALI MNOGE "ETNIČKE HRVATE", DA BI ZATIM POSLIJE 1991--IH LJEVIĆARI POSTALI OBRAČENICI KATOLIČKE CRKVE I VJERNICI....

    avatar

    22.09.2014. (11:22)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 58

    ZAŠTO NE CIJENIM IVU JOSIPOVIĆA?!

    On nije otvoren niti realan kao čovjek, ili bolje rečeno predsjednik je pristran čovjek. On i dalje živi u mislima izvan Hrvatske. On govori: "Mi moramo", kao da pućanstvo obavlja njegovu funkciju. I tako ništa ne poduzima dok društvo tone.

    A nama je sve gore i gore... Josipović nema kao vođa jasne stavove. Što se tiće ekonomije i gospodarstva to u ovoj zemlji čuda ne postoji.

    Treba imati malo više petlje za hrabre odluke i promjene na bolje... U Saboru se je nedugo mjenjao elktronski glasački sklop, koji je koštao dodatno narod 3, 6 milijuna kuna. Ugradili su novi sistem za glasanje, dok stari je završio na smeću.

    Zanimljivo je kako opće predsjednik Josipović funkcionira kao najodgovornija i najvažnija osoba u državi. Tako bi svatko mogao biti predsjednik bez odgovornosti i položenih računa...

    Ova izborna predsjednička kampanja će biti ruglo kao što je to pokazala Kolinda Grabar Kitarović u emisiji nedjeljom u 2.. Očito je da nas predstavljaju nesposobni ljudi.

    avatar

    23.09.2014. (10:41)    -   -   -   -  

  • Jozo

    Brankec zasto nikad ne pišeš o svojem ljubavniku kojeg imas. Svi znamo da si gay. cak si jedno vrijeme nosio tigraste tange po boriku i zvali su te tarzan jer si volio primati bananu od svog decka

    avatar

    24.09.2014. (12:16)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 58

    TI "JOZO" SI U SVAKOM SLUČAJU BOLESNA OSOBA I GLUPO MI JE RASPRAVLJAT O TVOJIM HALUCIONACIJAMA...

    avatar

    25.09.2014. (10:31)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 58

    AKO TE TVOJ OTAC NIJE BOLJE NAUČIO SRAMI SE NAKAZO!!!!!!

    avatar

    25.09.2014. (10:31)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 58

    Opasnost od samoubilačke potištenosti je gubitak svoje volje*. Dekompenzirani bolesnik tako je nadvladan da, poput djeteta, nema nimalo snage da promijeni situaciju. Lako se može dogoditi da on postane ovisan o lijekovima – koji ne mogu izliječiti njegovu dušu.

    avatar

    25.09.2014. (10:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...