Komentari

mekon.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mekon

    ...a kaj.. denes samo gundram ...................

    avatar

    21.09.2014. (19:34)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    pa zakaj nebi...je to nama f krvi, a i kaj nam drugo ostane nek gundrati i jamrati, pak me i onak nišče za niš ne pita, pak si onda malo gundram i pem dalše...

    avatar

    21.09.2014. (20:28)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Prijatel ovak. Nekdar je Bakačeva šla od Jelačić placa do Kaptola. Pak su posle srušili one hiže i napravili Cesarćevu. Na vuglu di je sad ona travnata površina ispod koje je novi gradski klošmerl. Tam je nkda bila neka stara potlušica kaj je zgorela.

    Stara Vlaška se pak spušča od Kaptola prema Palmotićevoj. Meni ona bela hiža ni loša.S vklapa v celu donju stranu Cesarčeve i Stare Vlaške do Palmotićeve. Kaj je potrebno malo zrihtati one stare hiže prek puta.

    Za planove z neboderom sam čul, tko zna morti bi bil lep al ga nisu zdelali. Su Holjevca kak hrvata zlistili. Je, bil je partizan al je mel viziju Zagreba kak velegrada kaj je pozitivno. Posle njega su partizančine sje... Zagreb - nisu završili Vukovarsku (kaj je on počel), nisu produžili Lenuzzija do Save (kaj je on štel), nisu napravili park na Savi (kaj je on štel), ... Zapraf, vse kaj je Holjevac štel je da Zagrb ide prema starim planovima gradskega magištrata iz 1930-1936. Je čak i napravil i Držićevu da se prema tim planovima seče z Savskom i Lenuzzijem na ishodištu Zagreba - crkvi Sv. Ivana Krstitelja kaj su podigli 1786. na mestu nekdašnje Templarske crvke (su zapraf Templari osnovali Zagreb). V ono vrem je to bila hereza, kaj ne? Se zbog tega išlo v rešt. Ak baš govoriš i šipcima, su oni praf zapraf došli posle njega. SU im apartizani kaj su vodili Zagreb davali vse dozvole, kaj ne? ;)

    Zapraf, kad pogleš je problem Zagreba kaj se širil i preskakal potlušice mesto da se držal starih planova pak potelušica ne bi bilo. Imaš nekaj o tem v onoj priči o coprnicama, Tajni Grad, v ciklsu Agramerske priče na mom blogu.

    Naj se sad jedit. Nam se ukusi razilaze no vs v redu. Vsak ma svoje špelancije. Osobno, meni v Zagrebu tak fali taj civilizarani del međ pruge i Vukovarske, pogotovo tam di je Gredelj (ampak ni drugde ni bolš). Da sam gradonačelnik, bi prvo to civiliziral - nek tam buju garaže i neboderi. A promet z Donjeg grada proč - sam za lokalce kaj tam stanujeju. Ostali imeju trajvan, cipelcug, taksi, bicikl i šlus. I bi se svadil z Državnim fakinima kaj su uzurpirali tak lepi Gornji Grad koji je sad bez sadržaja a mogel bi bit međ top 5 atrakcija v cloj Evropi. Pak nas nebi samo japanci pohodili neg vsi. Državnim inštitucijama po meni ni mestio na Gornjem Gradu. Nek ideju proč od tam, imaj kam. Gornji Grad je za zagrepčance i turiste. I šlus.

    Serbus prijatel .. :)

    avatar

    21.09.2014. (22:42)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Halooo.. Bokačo...

    Jee.. fala kaj me podučavaš i ispravlaš.. Si valjda skužil da ja nemam pojma o Zagrebu... haha.. Al..kaj.. ja o mojem Gradu škrabam največ z vremena od gda sam ja po njemu plahutal i gledel kakšni je i znutra i zvana.. A fala bogu.. znam tega o našemu Gradu kaj nit povjesničari neznaju.. Oni ti samo prepisivaju jeni od drugih.. a zapraf nit neznaju gde je koja vulica.. A ak nekaj malo povjesti spomenem to je tekar poradi slikovitog škrabanja.. Ni meni ni najmanjša namera ovde nekoga.. se reče .. educirati o povjesti Grada.. Ima se gde najti koga interesira..

    avatar

    22.09.2014. (11:23)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    imaš i zakaj jamrati, ov prijatel, bi sad vse zrušil i samo Gornji grad ostavil, oču referenduma o zabrani stakla na vulicama to nek ide dole prek pruge!!!
    i još sam si moral dumati kaj je to Europski trg

    avatar

    22.09.2014. (11:48)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Bok.. Čuvarica... .... Serbus..Sjedi...

    Baš Vam velka fala kaj mi štangu držite.. To znači da smo of čas tu več troje kaj hočeju gundrati.. A ima se zakaj.. Vrag jebal vse Evropske trge i Evropu..

    Bokačoooooo... ostal si sam..... al začni gundrat..... al .....

    avatar

    22.09.2014. (13:10)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Morti sam ostal sam al bela hiža je baš lepa kak i treba biti. ;)

    avatar

    24.09.2014. (00:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...