Komentari

goransafarek.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Branko Stojković-Štit

    ZORAN SELEŠ DAO JE OSTAVKU NA MJESTO SANACIJSKOG UPRAVITELJA U OPĆOJ BOLNICI U BJELOVARU

    Premlaćeni psihijatar BORNA BELŠA (47) u Bjelovaru teško optužuje dr Elviru Koić: Prebili su me tri nepoznate muške osobe nakon što sam šeficu optužio da debelo prima mito. Rekla mi je KOIĆ-ka da će me noć pojesti... Na što se je potom napad i dogodio.

    Kraj međusobnih nesuglasica među doktorima, u općoj bolnici u Bjelovaru vlada "crni potonij", umjesto da bolnica u zadnje dvije godine bude sanirana od velikih milijunskih dugova - nastao je novi dug od 2 milijuna kuna. A za taj novi dug je kriv ZORAN SELEŠ.

    Sve više se potvrđuje teza koju je izrekao u listopadu 2014. godine Branko Stojković - Štit da: Zoran Seleš je upravo izabran na tu funkciju - kako bi sakrio sve kriminale od bivšeg ravnatelja Miroslava Čačije, u općoj bolici u Bjelovaru. A u te kriminale umješan je i župan BBŽ-a Damir Bajs. Godinama se ti kriminali sakrivaju i ne idu u javnost. A ovakav odabir da i dalje javnost neće doznati što se dešava u bolnici.

    Priča se po ulicama grada Bjelovara, da Seleš nije sposoban da obavlja tu dužnost na koju je imenovan. Da je imao knjigovodstvenu firmu koja je propala. između ostaloga Zoran Seleš je radio na srednjoj školi kao profesor a i tu se baš nije dokazao.

    Nagomilane dugove će platiti narod. Očito i u ovom slučaju s aferom u bolnici policija i druge nadležne službe nisu sposobne da razriješe ovaj teški kriminalni slučaj...

    Tehnički ministar Dario Nakić iz (raspuštene) Vlade RH., u svojim govorima 29.07.2016., ispred novinara i medija u Bjelovaru, "bolesno lamanta" kad može davati takve glupe i licemjerne izjave; "Ne može županija biti odgovorna za nastalu štetu, i upravljanje bolnicom, koja nije imala uvida u financijsko stanje"... Takvu izjavu može dati samo neki neodgovorni idiot.

    U ovome slučaju za nastalu "trakavicu" odgovorna je isto Županijska skupština na čelu sa bivšim županom i sadašnjim predsjednikom BBŽ-a Marijanom Conerom.

    Županija je bila jamac za dugove i podignute kredite, u korist opće bolnice u Bjelovaru, i od te suštinske istine ne može se pobjeći. Sav problem je nastao kad je BBŽ-e kao lokalna samouprava opću bolnicu gurnula u ruke države, a sada "potajno" žele kroz za-mučene priče opet bolnicu vratiti nazad... Ima li tome "loptanju" kraja?!

    Sada će se davati većeg "medijskoga naglaska" oko izabiranja novoga sanacijskog upravitelja, nego na novo saznanje o prljavim kriminalima u općoj bolnici u Bjelovaru. To je dokaz da mediji u Bjelovaru, su korumpirano smeće... Jedini istinski medij i informator je Branko Stojković - Štit.

    Zoran Seleš je dao ostavku i mandat na raspolaganje, a očito je da u ovakvoj mlakoj sredini neće odgovarati ni na bilo koji način. Isto tako uz Seleša, neće odgovarati sanacijski zamjenik dr. Boris Kirin, pomoćnik sanacijskog upravitelja Hrvoje Pokos, pomoćnica dr. Gordana Kesić Valpotić, pomoćnica Milena Matković, dipl.oec.(za financije), pomoćnica mr. Nikolina Grčić, (za savjetovanje i pravne poslove), te staro-nova tajnica Mersija Horvat.

    Nije još završena ova priča. Ja sam mišljenja da svi zajedno oni bi trebali odgovarati, za skrivanje kriminala i kupovanje vremena... Ne smijemo zaboraviti - da unutarnji je javni dug od države oko 300 milijardi kuna. S druge strane kruži "sumnjiva verzija" priče i medijske propagande "o izgradnji nove bolnice". Sve su to laži i samo obećanja...

    Zoran Seleš došao je na "čaroban način", i tako je na "čaroban način" i otišao.. Nitko ne zna zašto je Seleš došao, i zašto je Seleš otišao... I koja je bila njegova svrha...

    ŠTIT - BJELOVAR
    BRANKO STOJKOVIĆ
    0958148290 (Tel/mob.)
    brankostojkovic152@yahoo.com

    Broj članaka: 3235.

    avatar

    09.08.2016. (03:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...