Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Zlica

    Odlično provedeno vrijeme :-)).
    Tunel ovakav šebih je nekako sladak :-)).

    avatar

    12.09.2014. (11:00)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo se voziti biciklom kad nema prometa. (jednom sam htio za Samobor, ali sam završio u Zaprešiću jer nigdje nisam vidio putokaz).

    avatar

    12.09.2014. (13:28)    -   -   -   -  

  • anon

    bicycle*

    avatar

    13.09.2014. (13:19)    -   -   -   -  

  • pero

    da, do erozije je doslo zbog nesmotrene sjece. ali nesmotrena sjeca ej uslijedila nakon klizanja tog djela brda na cestu. prosle godine su sasjekli svo drvece koje je bilo gore i onda ove to sanirali ovako.

    avatar

    13.09.2014. (17:54)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    hahahaha taman sam dopaljivao iz Bistre i vidio sam te gore kod tunela. još znam da sam se pitao gle ovog bajkera boli patka, a mi auti u ovom krkljancu...uh kaću si već jednom kupit taj bic!?

    avatar

    14.09.2014. (00:45)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Pohvala Vedranu na "uvodnoj" fotki!

    avatar

    14.09.2014. (01:13)    -   -   -   -  

  • neprilagođen

    ovo je jedini način da normalno dođeš iz Zaprešića u metropolu ili obrnuto; inače, kada je promet dvosmjeran u četiri trake moraš za smjer metropole koristiti "pješačko/biciklističku" stazu uz donju dionicu punu kamenja, stakla i prašine... zapravo i ona predstavlja neki napredak jer do prije par godina morao si jednostavno voziti desnom od te dvije trake; prijatelj mi je pričao da je svojedobno devedesetih operirala škvadra iz Bistre u bijelom autu kojoj se zabava sastojala u guranju biciklista od strane suvozača kada prolazi pokraj njega...
    kada se odlučim na taj poduhvat, onda (obično ljeti vikendom popodne kad u vlaku nema ni pesa) u smjeru grada stavim bic na vlak na zadnjim vratima u Zaprešiću i mjerkajući se sa kondusom tih četiri minute izvalim ga van u Podsusedu; natrag idem stazom koja se vidi na slici "beton sim, beton tam" koja je obnavljana prije par godina i nije loša (kamenje, staklo...) ali barem više nema betonskih ploča između kojih je razmak i po širini i po visini do par cm...
    sve u svemu, normalan i pošten građanin rekel bi: kaj ti imaš ić z biciklinom vu Zagreb, ili si lud ili nemaš posla :)
    uvijek kao rezervna varijanta ostaje skela preko Save pa lijevo kroz Medsave i onda prema Strmcu pa nasip do Podsuseda i tamo opet preko Save nazad...
    a što sam stariji put me sve više nosi na jug (Sava-Samobor), sjever (Zagorje) ili zapad (Slovenija) a sve manje na Taj istok... stvarno, kaj imaš ići u Zagreb s biciklinom :)))
    i još jedan štiklec od prije petnaest godina: stavljam bic na vlak u Dobovi, to košta nekih recimo četiri ili pet kuna, a kondus mi pomaže dizati bic! da, pomaže, uz vješti bosanski: ajde prika, ute'će ti voz!

    avatar

    14.09.2014. (10:10)    -   -   -   -  

  • pingo

    fora, jucer sam otkrio nešto zanimljivo kod starog mosta u zaprešiću, vidi ovu sliku stari most, i cesticu sa desne strane koja se spušta zavojito do obale rijeke. uz obalu 50 m desno su ruševine nečega...valjda nekog starog-starog mosta

    avatar

    26.08.2015. (09:18)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Pingo, mislim da su to ostaci mosta koji je tu bio do Drugog svjetskog rata (kada je postavljen sadašnji most)! Ajd stavi fotku ako imaš!

    avatar

    28.08.2015. (15:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...