Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pitanje

    Niste stavili podatke (po kategorijama) o tome koliko se timova natjece u stapu. Nadam se da cete sto prije ispraviti propust. Lijep pozdrav svims

    avatar

    09.09.2014. (18:56)    -   -   -   -  

  • HMS

    Dobili ste cijeli bilten e-mailom. Nažalost limitirani smo objavom fotografija poglavito velikih dimenzija, a ove su ogromne, tako da cijeli, preogroman, bilten nismo mogli objaviti. Nešto smo morali maknuti, a ovo je najmanje bitno, i konačno svi ste to dobili u e-mailu.

    avatar

    09.09.2014. (23:14)    -   -   -   -  

  • tito

    Jel trebaju timovi nositi zastavu grada na europsko?

    avatar

    09.09.2014. (23:36)    -   -   -   -  

  • HMS

    Ne!

    avatar

    11.09.2014. (01:45)    -   -   -   -  

  • bok

    Kako to da se natjecu prve riječke mažoretkinje u duu juniorima gdje je vukovar?

    avatar

    11.09.2014. (19:41)    -   -   -   -  

  • HMS

    Nije se prijavio. Hvala svima što su u zadnji čas uskočili obzirom da smo ih mogli obavijestiti vrlo kasno pošto nas Mažoretkinje grada Vukovara nisu unaprijed obavijestile da se neće natjecati nego smo to zaključili tek posljednji dan prijava nakon što njihova prijava za tu kategoriju nije stigla. U svakom slučaju Hrvatska je, i usprkos toga, imala popunjene sve kategorije zahvaljujući kooperativnosti ostalih članova koji su tada po pavilniku imali pravo nastupa umjesto bolje rangiranog na Državnom prvenstvu.

    avatar

    16.09.2014. (17:12)    -   -   -   -  

  • ponosna slovenka

    dragi naši susjedi, svima čestitke iz srca na osvojenim mjestima u formacijama štap - hrvatska je u tome daleko najbolja i skidamo vam kapu na rezultatima ... premda su i naši timovi svake godine bolji i bolji, pa če sljedeče godine neko od naših pokušat doč na vrh, da neče bit problema između ZG i VU, haha :) eto, žao mi je samo kad nakon svakog prvenstva čujemo takve i onakve komentare i da padaju takve grde riječi. Svi se trude za rezultate, neki uspiju ove godine, drugi če sljedeče ... I kod nas se dešava da jedne godine pobjedi jedan tim, druge godine drugi - ali još uvjek na europskom svi timovi predstavljaju našu državu, našu Sloveniju i svi se skupa veselimo za svaku medalju koje ode u naš savez. To se ljepo vidjelo i u nedelju kad je tim iz Laškog pobjedio Radeče i 'uzeo' im medalju iz prošle godine, a cure iz Radeča su im odmah čestitale, plesale sa njima i čak napravile špalir. Svi smo mi zajedno i stvarno vam želimo da sljedeče godine i vi uspijete da vam se cure i navijači bar na kraju združe u jednu veliku ekipu iz hrvatske, jer to je stvarno jedan najljepših osječaja koje možeš doživjet na prvenstvu.
    Sve dobro hrvatskim ekipama i ostanite snažni i još bolji, jer na taj način i mi imamo veči motiv i veču želju ... Svima nama ste tako i Vukovar kao i ZG uzor, kojeg želimo jedanput u budučnosti ostaviti iza ... Za to čemo radit na pošten način, sa trudom i radom, step by step :)
    Čestitke još jednom, pozdrav iz Slovenije :)

    avatar

    16.09.2014. (21:32)    -   -   -   -  

  • HMS

    Ovom komentaru se nema što dodati!

    avatar

    18.09.2014. (10:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...