Komentari

australcatraz.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • catwoman

    Pročitala sam 7a sada tekst na hrvatskom i dijelove na engleskom.

    Kad se samo sjetim što si govorio o Australiji prije samo 4 godine .... Kako se situacija naglo i7mijenila ... A i kod nas, 2010. ipak nismo mislili da ćemo tako daleko dogurati 7a samo 4 godine, iako smo na Novoj Politici progno7irali u tom smjeru.

    I da nisam vidjela slike tih žena što si slao u mailovima i tu na blogu, mislila bih da pretjeruješ, 7bog svog afiniteta prema a7ijskim ženama.

    Ali kad se sjetim da niti u jednim australskim novinama nisam vidjela reklame 7a tablete 7a mršavljenje, dok sam redovito viđala reklame 7a haljine 7a trokrilne ormare ... onda sam shvatila kako do tada ništa o tome nisam shvaćala ...

    Namjerno ljude tove tko 7na čime i drže 7ombijima ... tko 7na kako dugo traje taj eksperiment, možda od samog naseljavanja tog kontinenta kažnjenicima ?

    Čitam dalje, kako uspijem.

    Užas.

    avatar

    10.09.2014. (02:42)    -   -   -   -  

  • Australcatraz

    U zadnje vrijeme se je izmijenila, ali smo se i mi izmijenili, maske su pale, neki zive u negiranju, a neki su odlucili suociti se sa stvarnoscu.
    Nekad se mogla sakriti sva prljavstina, ali danas je sva prljavstina, poput gnoja, izasla van.

    To je glavni princip makijavelizma, uvezenog iz EUSA - lazi, varaj, drzi ljude ponizenima, samo sto je posljedica da dugorocno rezes granu na kojoj sjedis.

    avatar

    11.09.2014. (07:56)    -   -   -   -  

  • Bagulina od jasena

    Ustaška imigracija ili emigracija?
    Fali još a mislim da si namjerno izostavio i ono četnička uz ustašku.
    Tamo je i tzv.kapetan Dragan koji napravi veliko zlo Hrvatima devedesetih i neće da ga isporuče Hrvatskoj.I zar to nije zločin uz zločin?A znade se tko je naseljavao Australiju u samom početku i zašto je tamo engleski.
    Znade se tko je kriv za zločin u Bleiburgu i poznat je onaj tko hrvatski puk vrati natrag Joci.Zar se onda svemu čudit kako je tamo a poznato mi je sve i bez ovog posta.

    www.mojarodnagruda.de

    avatar

    13.09.2014. (20:24)    -   -   -   -  

  • Australcatraz

    Apsolutno. Cetnici marsiraju rame uz rame s englezima na paradu za Anzac day (ne znam sto slave time - pokolj vlastitih ljudi u ime kraljice)

    avatar

    14.09.2014. (10:33)    -   -   -   -  

  • catwoman

    To je glavni princip makijavelizma, uvezenog iz EUSA - lazi, varaj, drzi ljude ponizenima, samo sto je posljedica da dugorocno rezes granu na kojoj sjedis.

    Australcatra7, 7abilježi to u knjigu koju ćeš objaviti sa svojim citatima.

    avatar

    24.09.2014. (23:44)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Upravo sam pročitala dodatak u mini-blog, tvoj sažetak knjige danske autorice.

    Pa se sjetih okružnog pisma, što je i7 Danske u Hrvatsku poslala jedna naša žena što se tamo 7aposlila od nedavno i čudi se nekim njoj bi7arnim detaljima.

    Ja sam takođe ostala šokirana, a ovdje i7nosim što sam 7apamtila. Mogu pronaći i iskopirati cijelo pismo, ako postoji interes.

    1. djeca su u sivim, neudobnim vrtićima, igračke nemaju, moraju si raditi sami. Često ih vo7e autobusima u šume, i po 7imi, i tamo ostave same da se igraju ili snala7e svih 8 sati. Dobiju lunch paket sirove hrane i snađi se, druže, od treće, četvrte godine života.

    2. ne 7astiru pro7ore kada vode ljubav, to se normalno gleda s ceste ili nikog ne 7anima

    3. ako bebe noću plaču, majke ih u kolicima i7ve7u na balkon ( i po 7imi ) ili čak ostave kolica na cesti

    4. svi rade od 8 do 16, na prekovremene se plaća dodatan pore7. U 18 h 7atvaraju se trgovine, jer tada svi moraju večerati ( uglavnom sirova hrana, ne kuhaju ). Do 21 h svi moraju van ih kafića ili restorana, pubova, jer se moraju naspavati 7a sutrašnji radni dan.

    5. petkom na poslu svi imaju 7ajednički doručak, svaki petak netko drugi od radnih kolega priprema hranu, a inače ako privatno idu nekome u posjetu na večeru, kasnije svi plaćaju svoj udio u troškovima hrane i pića, takođe 7ajedno kuhaju, serviraju i peru suđe. Nitko nikog ne časti. Ona je jednom počastila, i nitko joj nije u7vratio niti 7ahvalio.

    5. svi umirovljenici imaju iste ( male ) prihode, be7 ob7ira što su radili tijekom života ( bili direktori ili čistačice )

    6. plaća se pore7 na naslijedstvo, od 40 do 70%, 7bog čega, kao i navedenog u prethodnoj točki, umirovljenici prodaju svoje stanove i odla7e s tim novcem živjeti u jeftinije 7emlje EU, najčešće Španjolsku

    7. ekologični su, šamponi 7a kupanje i pranje kose pakiraju se po 5 litara i uopće ne miriše, navodno biora7gradivi ( daj Bože, ili samo lažu ), a farbanje pramenova u plavo je nemoguće u bilo kojem fri7erskom salonu, jer se smatra neekološkim. Jednom je našla neki fri7eraj da ju farba 7a 5000 kn, pa je radije platila avionsku kartu i farbanje u 7agrebu 7a 600 kn, to joj je jeftinije.

    Nadodat ću ako se još čega sjetim ... A mogu ukopirati i cijelo to veliko pismo.

    Smatram da ima dobrih fora, kao ta s eko pristupom u ko7metici i sirovom hranom, ali ostalo je doslovno hladno ludilo i emotivna pra7nina na svakom koraku.

    avatar

    25.09.2014. (20:35)    -   -   -   -  

  • Australcatraz

    Negiranje emocija i degeneracija su zajednicka osobina svih takvih degeneriranih drustava.

    avatar

    05.10.2014. (07:44)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Tražeći Gordy-a i Wolfa, naletim na australcatraz :-))). I ti postaješ neka vrsta 'virusa' :-)!

    avatar

    03.12.2014. (14:15)    -   -   -   -  

  • Australcatraz

    Mi virualni sve prezivimo ;)

    avatar

    05.12.2014. (06:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...