Komentari

mekon.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mekon

    ... dež curi ......................

    avatar

    02.09.2014. (19:10)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    pak si me prisetil, onih dana, Tucmana i vse to, je tak je bilo :)

    avatar

    02.09.2014. (19:43)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    viš Mek se meni isto ta škatulane dopada....ma bi drugde išla, ali tu mi abšeha, kak i ta naherena igla....pa znaš kaj mi veliju ?....da me je vreme pregazilo i da ne razmem napredak....pak nek ne razmem, ne razmeju ni oni mene...pa smo si kvit

    avatar

    02.09.2014. (19:47)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Gledim kak si bil tam v mojem kvartu. Veliš da ti ona zgrada paše kak šaka v oko? Viš, meni je ona baš lepa. Kak i kruna pri vrhu, mislim je z aluminija. Je on jeftinejši neg čelik i železo. Pak ne bi trebala rđati ak su je kak takvu gore deli. I baš je feš ofarbana. Je to nekaj posebno. Odudara od trga i baš je zato lepo. Se suprotnosti navek privlačiju. Recimo ženske i muški iako je denes v modi muško i muško (recimo onaj dečec z ambrelom z tvoje folike je morti takav, :wink ) pak žensko i žensko. Ja sam staromoden ali ne bi mel niš proti žensko i žensko ali sam ak sam ja međ njim. ;)

    Se sečam kak je tam v Frankopanskoj v dvorišču kod trajvanske štacije bila pivnica. A bila još jena na istoj strani samo malo dalše spram juga. Sam tam zna z pokojnim tatekom ić na rundu črnoga piva. On si je uz to uvek naručil tripice, vampe kak ih je on po slovenski zval iak ni bil slovenac. Meni su se one navek gadile i još mi se denes gadiju. A bila je i ona restavracija z lepim vrtom - Zagorec ili tak nekak, se ne sečam točno? A imeli su tak dobar roštilj na drveni ugljen. Kak je to lepo mirišalo a još lepše bilo za papat. Njam, njam.. Sad je vse otišo v rit.

    Moja generacija nii išla v Tucman. Ja sem tam bil jenom kad je MIcrosoft imel neki tulum. Sam dobil pozivnicu za mene i moju bolšu polovicu. A ona je pak bila ljubomorna ne jednu pucu z Microsofta, Tigrica kak sam je ja v šali zval, Smo se onak, z viđenja, znali iz nekih dana Saloona. Je bila nekakšna feš pucica, manekenka. Pose je postala neki kakti menađer a kak je moja tadašnja firma bila veliki klijent smo tak, surađivali. Se sečam kdar smo imeli prvi poslovni čvenk v Ciboninom tornju. Sam joj rekel za Saloon a ona se sam nasmijala. A bila je i tada feš, komad kakti avion. Bok i bokmeč se za taj satsanak i zrihtala. Jer dolazi veliki drektor tj. ja. Imela je neku bluzu zašaranu kak tigar. I dobru crnu minicu. Vse bi joj tad potpisal sam ... khm, khm ... Hahaha

    Moje štacija na Kazališnom trgu je bil Kavkaz al sam pak rajše stal malo doli v Masarykovoj, pri Zvečki. Posle je u podrumu Tcmana, nedgi krajem 80ih otvoren jedan noćni klub. Smo tamo dolazili posle Papige (na Ribnjaku). A dolazil sa i z jednom mladom pucom kojoj sam posvetil i jedan cikus novela. Se zvala Inse. I se dala .... Hahahahaha

    Mogel bi te futrat z još puno teg al i ovak preveč blelbečem pak bum te samo pozdravil,
    Sebus

    avatar

    02.09.2014. (22:15)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Bok.. puce i dečki .....

    Jeee.. tak ti je to.. vsako vreme nekomu nekaj drugega prinese..al odnese.. Viš.. Sjedi.. Bokačo i ja smo.. kak zgledi.. tri različite generacije.. I vsaki ima za svoje vreme svoje pripovetke.. doživlaje..avanture.. Jedin kaj nas skup na hrpu meče.. je naš prelepi Zagreb Grad.. Vsako od nas se sječa nečeg kaj drugi ni videl..al nigdar nebu doživel.. Al smo ipak za to čuli.. čitali.. i kaj je tu fest žalostno.. denes skup gledimo ofucane starine.. A tak ti je to.. Stoga ja rad posluhnem kaj drugi imaju za pripovedat o Zgarebu..

    Haloo.. Čuvarica..
    Nis te namerno štel gore spomenut da Te nit slučajno nebi zgural v kakšnu krivu generaciju.. me razmeš...ha ...

    avatar

    03.09.2014. (17:05)    -   -   -   -  

  • Neno

    Dragi pajdas... fakin s Kustosije i uzeg podrucja grada (u mladosti!)!

    Kak si kaj? Evo sam dosel tu, pak ti zelim ostaviti komentara tek tolko da znas da sem bil tu. Praf za praf, nemam kaj za reci. Drago mi je da si se snasel i stvoril svoj novi blog, kad je onaj stari vumrl... pa tak i tak si ga jedino ti drzal aktivnim sa svojim 'spancirancijama'. Ti navek imas kaj za reci, a da volis ovaj NAS grad Zagreb, to se vidi iz svake tvoje rijeci!

    Ja ujedno korstim priliku da ti se zahvalim kaj si mi dozvolil da neke tvoje 'spancirancije' objavim na mojem blogu 'www.zkahlina.ca', pak buju tvoje price imale vise citalaca, a ti bus postal poznatiji!!

    Eto tak, sad sam se malo izbrbljal, pak te puno pozdravlam iz dalekih i hladnih krajeva!

    Serbus i naj mi nikaj zameriti!

    avatar

    24.10.2014. (22:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...