Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borivoj

    Ljetno druženje sa anđelima
    Iskoristite ljetno zatišje i uživajte u društvu anđela

    Pridružite nam se u još jednom ljetnom druženju sa anđelima i to u subotu 30. kolovoza 2014 s početkom u 17 sati.

    U ovom ljetnom mjesecu kad je Zagreb pust, a većina prijatelja je izvan grada, s nama su kao i uvijek naši anđeli, koji nas prate bilo gdje i bilo kada.

    Zato vas pozivamo da se pridružite još jednom ljetnom druženju sa anđelima, na kojem ćete saznati po koju novu tehniku s kojom ćete moći lakše uspostaviti kontakt sa svojim anđelima i duhovnim vodičima.

    Ako još ne znate koja je razlika između anđela i duhovnih vodiča, ovo je prilika da razjasnite sve nedoumice, ali ne samo to.
    Druženje sa anđelima je također prilika da saznate kako u život privući anđele, što znači unijeti anđele u svoj svakodnevni život i kako nam oni mogu (i žele) pomoći u bilo kojoj situaciji, bez obzira na to koliko ta situacija mala i beznačajna ili velika i teška bila.

    Zovite anđele u svoje društvo svaki dan i vidjet ćete kako će se vaš život iz dana u dan obogaćivati, mijenjati na bolje i kako ćete vremenom i sami promijeniti frekvencije koje isijavate.

    Osluškivanje intuicije je još jedna tema našeg druženja sa anđelima, jer upravo putem intuicije anđeli nam šalju poruke, koje nekad i život znače.

    Za osluškivanje intuicije nije dovoljno samo imati izoštreno osjetilo, već je potrebno i stišati buku uma i smiriti ga kako nas svojim sumnjama, brigama i (preko)brojnim mislima ne ometa u kontaktu sa anđelima.

    I zato ćemo jedan dio druženja sa anđelima provesti u dubokom opuštanju upravo kako biste smirili um, stišali misli i osjetili blizinu anđeoskih prijatelja.

    Tada ćete se uvjeriti kako anđeli i nisu tako daleko kako vam se možda do tada činilo.

    I na kraju vrijeme koje ćete provesti sa anđelima, bit će zabavno i poučno, ali i ne samo to, jer najsretnijeg polaznika čeka nagrada iznenađenja.

    Radujemo se vašem dolasku

    Srdačan pozdrav iz
    Energy cluba - 5D

    P.S. Najave i rezervacije su obavezne zbog ograničenog broja mjesta. U slučaju povećanog interesa organiziramo radionice u dodatnim terminima o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.
    Cijena radionice je 99,00 kn po osobi.

    avatar

    19.08.2014. (15:20)    -   -   -   -  

  • borivoj

    GEORGE SOROS legendarni burzovni špekulant očekuje pad tržišta dionica, sudeći po najnovijem izvješću o njegovim ulagačkim pozicijama.

    Naime, njegova kompanija za 605% povećala je "short" pozicije, kroz kupnju "put opcija" na S&P 500 indeks koji se sastoji od 500 kompanija koje kotiraju na burzi u New Yorku, javlja Business Insider.

    Kladio se u krah Wall Streeta

    Soroseva tvrtka kupila je do kraja lipnja 11,3 milijuna put opcija, dok ih je u prvom tromjesečju kupila samo 1,6 milijuna. Na taj je način Soros u pad tržišta uložio čak 2,2 milijarde dolara.

    Laički rečeno, Soros se zapravo kladio u krah Wall Streeta. Naime, za tzv. "short sellingom" dionica investitor poseže kada vjeruje da će cijena dionica drastično pasti. Investitor u tom slučaju zapravo "posuđuje" dionice, odmah ih prodaje po cijeni koju trenutno drže, ali na naplatu mu dolaze tek s određenim vremenskim odmakom i to po cijeni na dan naplate. Soros se, dakle, kladio da će vrijednost dionica u koje je uložio svoj novac drastično pasti do trenutka kada ih bude morao platiti.

    Ovaj njegov potez zabrinuo je mnoge investitore, no dio investicijske javnosti smatra da se ne radi o očekivanju pada tržišta, već da Soroseva kompanija samo želi zaštititi dio portfelja.

    Soros je sličnom okladom skoro upropastio britansku središnju banku

    George Soros svjetskoj javnosti je postao poznat prije više od dvadeset godina, kada je njegov Soros Fund Management, 16. rujna 1992. uložio oko 10 milijardi, kladeći se da će Bank of England morati devalvirati britansku funtu.

    Tim potezom je u samo jednom danu zaradio oko milijardu britanskih funti, drastično umanjujući vrijednost britanske nacionalne valute. I tada se radilo upravo o slučaju "short sellinga", a tržište se, s obzirom na ogromnu količinu novca koju je Soros uložio u ovu "okladu", ponijelo upravo onako kako je kontroverzni američki špekulant priželjkivao: engleska središnja banka u manje od 24 sata izgubila je milijardu dolara koju su završili u Sorosevom džepu.

    avatar

    19.08.2014. (15:22)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    amen

    avatar

    20.08.2014. (21:18)    -   -   -   -  

  • borivoj

    amen! lp, boro

    avatar

    22.08.2014. (09:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...