Komentari

mekon.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mekon

    Pozzzz....

    avatar

    18.08.2014. (18:29)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    i ondak ti meni nekaj prigovarjaš, tebi vidim ni smetalo :) o toj temi je napisal knjigu Bala iz Tkalče ja sam je lektoriral :)

    avatar

    18.08.2014. (19:12)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Bok Sjedi ..
    Maaa.. kaj bi ti prigovarjal.. samo se zafrkavlem.. ha .....
    Koja je to libra koju spominaš ....

    avatar

    18.08.2014. (19:29)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Darko Belušić Bela Priče iz Stare Tkalče :)

    avatar

    18.08.2014. (19:40)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    več sam se hrustila kak te bum špotala kaj se fališ z svojim huncutarijami, pak mi je onda zbilam drago kaj si Žutu otpelal f kafić i kaj si ju poslušal....vredilo je to njoj več nek fsi penezi kaj jih je nažicala ili fkrala....nis znala da si mehkog srca...

    avatar

    18.08.2014. (20:21)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Ja nis mal takvih fakinkof v razredu. Praf za praf, v osnovnoj školi još nis bil zainteresiran za te stvari iako je tu bila jedna vrlo simpa puca, Sunčica. U gimnaziji su bile vse same fine puca iako ... Bia je ti jedna Julijana, pak Kikica (nemrem joj se setiti pravog imena, samo nadimka, zatim Marija i tak, da ne nabrajam vse. I ni se radilo samo o mojoj več i o nekim drugim gimnazijama. ;)

    Moja priča je malo drugačnejša od tvoje. Mal sem v gimnaziji jednu veliku simpatiju. Šla je z men v isti razred pak joj nebum ime spominjal. Kasnije, na prvoj godini faksa, sam se našel z njom na jednm tulumu, tak su se v moje vreme zvale kućne zabave. Pak smo se tam male kušvali. A posle dva tedna sam išel na njen sprovod. Cura je poginula v saobraćajki v Novem Zagrebu. Vraćala se kući kad je prek nje i avta kog je od tateka vozila prešel šleper. Bilo je to ispod podvožnjaka međ Trnskog i Savskog Gaja. V to vreme se je cesta tamo sužavala a ne kak denes.
    Uglavnom, celi razred joj je bil na sprovodu a vsake godišnjice se je setimo. Se sačam, na sprovodu sam bil v ajncugu , beloj šuji i sa črnim kravatlinom. A te sam godine na Mirogoju pokopal i dedu i baku.

    avatar

    18.08.2014. (20:51)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Bok Sjedi...
    Aha.. prelistal sam tu libru od Belušića,onak na poprek. Ja ju nemam.. jer je jednostavno nigde ni. Dobro je taj Darko seciral svoje okruženje..
    I ja rad tak rastavlam na proste faktore neke svoje momente med ljudima.. Pisal sam ja dost takšnih pripovetki al su zginule z starim compom.. nekaj sam pisal po raznim webovima.. forumima.. i tak .. Veći dio nemam pospremljen.. NIsam razmišljal da bi to jednog dana bilo zanimlivo.. Danas nekaj od toga ponavlam, ali ni to tak kak prvi put.Nekak mi se neda.

    Haloo Čuvarica..
    Kad bi samo znala koliko ja takvog svijeta danas u Gradu susrećem. Većina nekadašnjih probisvijeta koje sam poznavao, danas su klošari ili zadnja sirotinja bez igdje ičega i ikoga. Često stanem s takvim nekim, ali uglavnom nisu za pričanje već samo za koju kunicu. Od nekadašnjih švercera iz Praške, kurvi Ispod ZIda i Varteksa, pedera s Štrosmajerovog, žicara ispred kina..... veći dio njih nije sredio svoj život. Nema dugo su ih sve ekspedirali u Kosnicu, ali se i dalje vraćaju u Grad. Puno bi mogao o tome pričati .

    Serbus Bokačo..

    Čuj, ako to Tvoje usporedim s svojim u moje vrijeme, tada si Ti puno toga propustio. No, to sve ovisi o mnogočemu. Ja sam, unatoč, odlićnoj familji, plemenitaškog podrijetla, bečke škole.. bio poprilično raspušten i svojevoljan. Moj avanturistički duh je započeo živjeti već s jedanaest godina na ulici, a do vojske sam imao materijala za cijeli serijal napisati. Iako su mi dušebrižnici prognozirali sve crno, ipak sam do danas mnoge nadaleko nadmašio u uspjehu. Da mi je moguće danas sve popnoviti ništa ne bih mijenjao.

    avatar

    19.08.2014. (10:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...