Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • borivoj

    VELIKA PRIJEVARA: Tvorac ADHD-a na samrti priznao: Tu bolest sam izmislio u suradnji s farmaceutima!
    Posted by Amar Mehmedovic | No comments

    Liječite li svoje dijete od ADHD-a ? Prestanite odmah! To je izmišljena bolest, a liječenje nosi teške posljedice - djecu ovisnike!
    Da je još uvijek živ, kreator bolesti ADHD upozoravao bi roditelje na lažljivu i prevarantsku igru psihijatrije i farmaceutske industrije. No, iako više nije živ na smrtnoj postelji, psihijatar i čovjek koji je izmislio ADHD, Leon Eisenberg, priznao je da je ADHD potpuno izmišljena bolest, koju je kao "pionir" ADHD-a osmislio za farmaceutsku industriju. To bi otprilike značilo da se od milijuna djece u ovom trenutku rade ovisnici o farmaceutskim drogama, ali i o neuspjesima i to za cijeli život. U pitanju je strašna prevara na koju nitko ne reagira.

    Voditelj radijskog američkog programa "Sinovi slobode" Bradley Dean" objašnjava: ADHD je teorija koji je osmislio Eisenberg. Iako je priznao da je bolest izmišljena nitko nije reagirao, a nikada niti jedan drugi liječnik nije znanstveno dokazao da ADHD postoji. Unatoč tom priznanju planovi se nastavljaju, i računi farmaceutske industrije neumoljivo se pune svaki dan. A što to tek radi zdravoj djeci? Oni se kljukaju teškim drogama od svoje najranije dobi. Piju otrove poput Ritalina (metilfenidat) i Adarella (amfetamin), a koji izazivaju veliku ovisnost. To je najobičnije smeće, droga, a ne lijek. Oni stvaraju ovisnike od djece. U pitanju je prijevara".
    "ADHD je prevara s kojom je jasno da se djeca u ovom trenutku stvaraju ovisnicima o drogama, što je zaista strašno" rekao je dr. Edward C. Hamlyn, osnivač i član Kraljevskog koledža, liječnika opće prakse.
    Naravno, uz patologiziranje i preuveličavanje određenih simptoma cilj je naravno omogućiti farmaceutskoj industriji veliki profit. Prema podacima Udruženja građana za ljudska prava u SAD-u trenutno je na teškim lijekovima protiv ADHD-a čak 20 milijuna maloljetne djece samo u SAD-u. Isto toliko ima i u ostalim dijelovima zapadnog svijeta pa slobodno možemo reći da je oko 50 milijuna djece u ovom trenutku ovisno o drogama farmaceutske industrije za cijeli život iako za to nije bilo nikakve potrebe. Skidanje s ovih lijekova može potrajati mjesecima ili pak godinama, a djeca se skidaju nekim drugim jednako skupim i jednako otrovnim te opasnim lijekovima pa je profit zajamčen bez obzira na sve.

    Broj zdrave djece koja su navodno oboljela povećava se svaki dan, a mnogi tu pojavu nazivaju kugom zapadnog svijeta. A gdje su tek nuspojave ovoga lijeka? Ili pak psihički problemi s kojima se ta djeca bespotrebno susreću unutar sustava, jer ih se sustavno uvjerava da su bolesna, i neuspješna iako su prije primanja ljekova bila potpuno zdrava, možda malo živahnija od prosjeka no bez ljekova koji zapravo uništavaju dječju sposobnost i misli i pokreta, ta djeca živjela bi sasvim normalan i zdrav život.
    Ne zaboravite, mega farmaceutske korporacije mogu zaraditi samo na dva načina: da izmisle nove lijekove ili pak da izmisle nove bolesti koje će onda liječiti novo izmišljenim lijekovima. To je zaključio dr. Jay Parkinson u knjizi "Industrija koja izmišlja i liječi bolesti".

    U posljednjem desetljaću farmaceutske korporacije osmisle i do 10 do 15 potpuno novih lijekova u godini dana. Bolest ADHD ne postoji, ali postoji zatupljenost sustava koji nije spreman prepoznati individuu u društvu, zbog čega je ta bolest dobila dobru rupicu za provlačenje u masama. Sustav je dizajniran na principu robova, svi su isti, svi isto razmišljaju, i nitko ne smije odskakati od neke također neutemeljene normalnosti.

    Čim se pojavi dijete koje po nečemu odskače od većine druge djece tj., ako je dijete posvećeno svojoj individui to dijete stavljaju na lijekove i proglašavaju ga bolesnim.To je jedan od najvećih problema današnjice i činjenica na kojoj se mogu graditi i izmišljati nove bolesti za farmaceutsku industriju.

    To svakako vrijedi i za Jacoba Barnetta, 14-godišnjeg autističnog dječaka genija za kojega su liječnici u startu rekli kako nikada neće ni čitati ni pisati, pogotovo ako ga ne podvrgnu teškim drogama. Danas, Jacob radi na magistarskom radu u kvantnoj fizici dok njegovi vršnjaci sjede u školskim klupama. I to samo zato što roditelji nisu prihvatili da je njihov sin bolestan, nego jednostavno malo drugačiji od vršnjaka. Psihijatrijska farmaceutska industrija troši milijarde dolara kako bi uvjerili i psihijatre i političare u poremećaje koji se uopće ne moraju liječiti drogama poput bipolarnog poremećaja, depresije i poremećaja povezanih s hiperaktivnošću poput ADHD-a. Za ove bolesti ne postoje znanstvena istraživanja koja ih neupitno potvrđuju, a ipak se "liječe". Problem je tu malo dublji.

    Stavite dijete na psihofarmake sa šest godina i to dijete bit će ovisnik o njima cijelog života. ADHD je namjerno osmišljen kao dječja bolest jer tako djeca postaju ovisna o legalnim drogama na samom početku života, a što ih doživotno veže za otrove i laži ove nehumane industrij

    avatar

    16.08.2014. (08:52)    -   -   -   -  

  • borivoj

    a što ih doživotno veže za otrove i laži ove nehumane industrije.

    dnevno.hr

    ---------------------------

    lp, borivoj

    http://budan.blog.hr/

    avatar

    16.08.2014. (08:54)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "SVE STO NAM SE KOD DRUGIH NE SVIDJA, MOZE NAS DOVESTI DO BOLJEG POZNAVANJA NAS SAMIH". K.G.Jung

    avatar

    16.08.2014. (08:59)    -   -   -   -  

  • borivoj

    12 kolovoz 2014

    Recite svojo ruci, “Oh ruko, kako sveta si ti? Ti si personifikacija jedinstva. Jedan prst ne može podiči šalicu; kad jedan prst krene ju podizati, svi vi, iako različitih oblika i veličina, požurite pomoći i držite šalicu! Vi ne marite ili primjećujete nikakve razlike.............

    avatar

    16.08.2014. (09:00)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Neka je svima sa srećom!

    Pozdrav,



    Ovo sigurno više nikada nećemo doživjeti. Sretan je onaj tko to doživi.
    Kolovoz 2014...
    Kako je to lijepo. Ovo će biti jedan jedini put u vašem životu da svjedočite ovom fenomenu.


    Kolovoz 2014



    Nedjelja


    Ponedjeljak


    Utorak


    Srijeda


    Četvrtak


    Petak


    Subota
















    1


    2

    3


    4


    5


    6


    7


    8


    9

    10


    11


    12


    13


    14


    15


    16

    17


    18


    19


    20


    21


    22


    23

    24


    25


    26


    27


    28


    29


    30

    31





















    Kolovoz, ove godine imat će 5 Petaka, 5 Subota i 5 Nedjelja. Ovo se događa samo svakih 823 godine. Kinezi ovo zovu "Puni srebrni paket". Dakle, pošaljite ovo svojim prijateljima i za nekoliko dana nešto će vas ugodno iznenaditi (možda novac).

    Bazirano na kineskom Feng Shui, tko ne pošalje dalje ovu obavijest, može biti sam očišćen.
    - Ja šaljem, nikad se ne zna !?Description: Image removed by sender. Image removed by sender.

    avatar

    16.08.2014. (09:04)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Postanite vlasnik

    Najveće društvene mreže u svijetu ostvaruju prihod od nekoliko milijardi dolara godišnje, omogućujući besplatno korištenje njihove web stranice za svoje korisnike.

    Cilj GlobAllShare nije samo omogućiti besplatno korištenje za korisnike, već i da osjete dio globalne zajednice sami i time što će ga oblikovati kako smatraju da je to prikladno. Zato GlobAllShare osigurava vlasnički status svakom korisniku u obliku besplatnih dionica tijekom pre - organizacijeske faze.

    Svaki član GlobAllShare, koji se pridruži zajednici tijekom pre-organizacijske faze i pridonosi globalnom rastu , može dobiti GlobAllShare dionice kontinuirano, sve bezrazložno i svaki mjesec dobit će dividendu od globalne dobiti u omjeru udjela koje posjeduje nakon što je pothvat pokrenut.
    Imaj svoj udio globalnog profita

    GlobAllShare dijeli svoj globalni profit sa korisnicima koji su doprinijeli globalnom rastu i širenju u pre-organizaciskom razdoblju.

    Nakon što pothvat bude lansiran, dioničari GlobAllShare-a dobit će svaki mjesec dividende od 70% globalne dobiti u omjeru udjela koje posjeduju, tako će svaki dioničar dobiti stalan mjesečni primitak.

    No dioničari GlobAllShare neće dobiti samo mjesečnu dividendu, nego također mogu prodati svoje dionice po nominalnoj vrijednosti, zarađujući neposrednu i veliku sumu na ovaj način.
    Zaradite vlastite dionice

    Vi možete također dobiti svoje dionice u GlobAllShare zajednici jednostavno tijekom pre-organizacijske faze. Sve što trebate učiniti jest pozvati svoje prijatelje i poznanike na GlobAllShare web stranice.

    Ako ste pozvali pet svojih prijatelja uspješno, dobit ćete 1 GlobAllShare udio odmah. No, možda ne dobijete samo dionice nakon poziva svojih poznanika, ali nakon svakog daljnjeg pozvanog korisnika od svojih prijatelja i, štoviše, nakon poznanika svojih prijatelja također, jer kroz 7 naknadnih razina nakon svakog od svojih prijatelja, koji realizira 5 uspješnih pozivnica ćete također dobiti još 1 GlobAllShare udjel.

    Ako ste uspješno pozvali 5 svojih prijatelja, dobit ćete 1 GlobAllShare akciji odmah. Ali ti ne mogu samo dobiti dionice nakon poziva svoje poznanike, ali nakon svake daljnje korisnika pozvao svoje poznanike, kao i, osim toga, nakon poznanici svojim prijateljima 'previše, jer je kroz 7 kasnijim nivoima nakon svake od vaših prijatelja, koje ostvaruje 5 uspješnih pozivnice te će također dobiti više 1 GlobAllShare udjela.
    Stalni prihodi

    Nakon vašeg interesa u globalnoj zajednici GlobAllShare možete imati kontinuirani mjesečni prihod, s obzirom da se isplaćuju dividende od globalne dobiti u svakom mjesecu, u odnosu na broj dionica koje imate.

    Ako ste uspješno pozvali 5 vaših prijatelja u GlobAllShare zajednicu i Vaši su ​​pozvali svoje prijatelje i oni pozvali 5 svojih prijatelja do 7 nivoa , onda imate pravo i na slijedeće dividende u svakom mjesecu.
    Nivo 1 5 Pozivnice 1 GAS dionica
    Nivo 2 25 Pozivnice 5 GAS dionica
    Nivo 3 125 Pozivnice 25 GAS dionica
    Nivo 4 625 Pozivnice 125 GAS dionica
    Nivo 5 3 125 Pozivnice 625 GAS dionica
    Nivo 6 15 625 Pozivnice 3 125 GAS dionica
    Nivo 7 78 125 Pozivnice 15 625 GAS dionica
    Ukupno 19.531 GAS dionica

    Prema primjeru, možete dobiti ukupno 19.531 GlobAllShare bezrazložih dionica, nakon čega ćete dobiti plaćenu mjesečnu dividendu nakon globalnog pokretanje. Ako ste na primjer, vi plaćeni samo 0,25 $ po dividendi od globalne dobiti mjesec dana, dobit ćete 5000 $ mjesečno. Možete čak dobiti dividendu mjesečno 0,5 $ ili $ 1,0 nakon svake vaše dionice, čime mjesečnu zaradu od 10.000 $ ili 20.000 $ može lako biti generiran.

    Možete pratiti broj i vrijednost svoje dionice, kao i zbir vaše mjesečne dividende na WebOffice [/ b] trajno.
    Trenutačan novac

    Kao član GlobAllShare zajednice možete ne samo dobiti mjesečni prihod u obliku dividende, već i veliku količinu novca i zato što možete odmah prodati svoje dionice.

    Nakon globalne lansiranje ovog poduhvata možete prodati svoje dionice po nominalnoj vrijednosti, čime velike količine novca odmah. Uzmimo primjer: ako je vrijednost lice akcija je 10 $ nakon lansiranja poslovanja i prema gore navedenom primjeru imate 19.531 GlobAllShare dionica, možete ih prodati za ukupno 195.531 $, tako da odmah zaraditi veliku sumu. Očigledno, nominalne vrijednosti dionica može lako doći do $ 20 ili $ 40 po dionici, u zavisnosti od broja osoba pomoću GlobAllShare portal zajednice u cijelom svijetu.

    Treba napomenuti da korisnici mogu steći GlobAllShare akcija samo za vrijeme trajanja pre-organizacije, u skladu sa svojim performansama, dakle, na globalnom pokretanje poduhvata samo oni će imati akcije koji su doprinijeli razvoju GlobAllShare.

    Nakon pokretanje ulaganja nisu daljnje akcije će se izdati, tako da dionice mogu se kupiti od onih isključivo koji su bili uključeni u globalnom uspostavljanju mreže i dobili dionice za njihov doprinos.

    Lijep pozdrav

    GlobalShare tim GlobAllShare™ World Wide © 2012-2014.

    Ovaj tekst sam ja dobio kada sam se upisao.

    Šaljem ti ga da se unapri

    avatar

    16.08.2014. (09:05)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Lijep pozdrav

    GlobalShare tim GlobAllShare™ World Wide © 2012-2014.

    Ovaj tekst sam ja dobio kada sam se upisao.

    Šaljem ti ga da se unaprijed upoznaš sa mogućnostima.

    Treba animirati najmanje 5 prijatelja da se upišu. Za svakih 5 = 1 dionica !!!

    Danas jedna dionica vrijedi 35,54 $, a mjesečna dividenda 1,85 $ po dionici.

    Članstvo je besplatno za uvijek. Ako je nešto nejasno, pitaj me !

    Lijepi pozdrav.

    Ivan Prekop. 095 9199 016

    Klikni na link i upiši se !

    https://www.globallshare.com/hr/2777866.html

    avatar

    16.08.2014. (09:06)    -   -   -   -  

  • borivoj

    " Oko za oko i cijeli svijet bi bio slijep. " - Mahatma Gandi

    Nauči misliti i osjećati za druge, nauči činiti što bi želio da oni čine tebi. Nauči razumijevati i uđi potpuno u njihove živote i srca, obasipajući ih ljubavlju i razumijevanjem, zaboravljajući pri tom sve kritike, osude i prijekore. Shvati da Ljubav mijenja i preobražava svu gorčinu i mržnju, a razumijevanje otvara srca koja su bila zatvorena i koja su ostala hladna i ravnodušna. Sprovedi u praksi ove riječi: " Ne opiri se zlu vec ga nadvladaj dobrim ! " Lakše je reći nego učiniti, ali dok se to ne učini i po tome ne živi, ne može biti mira ni dobrobiti čovječanstvu. Ove se riječi stoljećima čuju, čitaju i propovijedaju, ali se po njima ne živi. Zato u svijetu ima ratova, razaranja, zla i mržnje. To će se nastaviti dok čovječanstvo ne nauči živjeti život, a ne samo o tome govoriti, dok ne nauči oživjeti ove prekrasne riječi i vibrirati s njima u svakidašnjem životu.

    avatar

    16.08.2014. (09:09)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "AKO ZELITE DA VAM SE ZIVOT OSMJEHUJE,
    PRILOZITE MU SVOJE DOBRO RASPOLOZENJE".
    Baruh Spinoza

    avatar

    18.08.2014. (08:56)    -   -   -   -  

  • borivoj

    18 kolovoz 2014

    Sve vjere imaju moć ljubavi. Ali kako usvojiti i razviti tu ljubav? To pitanje se može pojaviti u umovima mnogih. Kad ljudi pitaju, "Kako mi možemo izgraditi našu ljubav za Gospoda?" Odgovor je: "Samo je jedan način. Kada primijenite u praksi ljubav u koju vjerujete, ta ljubav će rasti." ..........

    avatar

    18.08.2014. (08:57)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Pridružite nam se!

    Facebookgoogle+Twitter

    Zdravstvene blagodati ulja geranija

    ulje geranijaGeranij je rod od 700 vrsta biljaka, no u aromaterapijske svrhe koristi se samo njih desetak.

    Ova je biljka izvorno rasla u Južnoj Africi, Madagaskaru, Egiptu i Maroku, da bi u 17. stoljeću bila uvezena u Europu.

    Najcjenjenije eterično ulje geranija – geranij burbon, također poznat kao ruža geranija - dobiva se od cvjetova Pelargonium roseum.

    Njegov snažan i intenzivan miris podsjeća na ružu te je sastojak skupocjenih parfema i drugih kozmetičkih proizvoda.

    Istraživanja pokazuju da su Egipćani i Rimljani koristili ovo ulje zbog njegovih ljekovitih moći te da su ga nanosili na otvorene rane. Narodi Afrike su ga koristili za liječenje kolere.

    Danas, ulje geranija rabi se za uljepšavanje kože i kose, protiv infekcija, za ublažavanje stresa i napetosti.

    Pročitajte više

    Kako odabrati pravo ulje za vaše potrebe

    Odaberite kvalitetno ulje za vaše potrebeAromaterapijska ili eterična ulja tvore samu mirisnu esenciju biljke.

    Ova visoko koncentrirana ulja osnova su aromaterapije, koja počiva na spoznaji da eterična ulja imaju brojna ljekovita svojstva.

    Pri odabiru eteričnih ulja važno je uzeti u obzir učinak koji ono postiže na vas, njegovu kvalitetu i cijenu.

    Neka je ulja teško izdvojiti iz biljke pa su time manje dostupna i imaju veću cijenu.

    Nisu sva eterična ulja iste kvalitete. Neka su pomiješana sa sintetičkim spojevima ili se sastoje od nekoliko različitih ulja kako bi se postigao određeni miris.

    Postoji tri načina dobivanja eteričnih ulja...

    Pročitajte više

    avatar

    18.08.2014. (08:58)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Otpočinje nova "duhovna školska godina"

    Deveti i deseti mjesec u Duhovnoj akademiji obilježeni su početkom zanimljivih programa, tečajeva i studija - od jednodnevnih seminara i vikend tečajeva, do programa koji traju nekoliko mjeseci, pa i čitavu godinu.

    Vrijeme je planiranje svog "duhovnog obrazovanja". Prijave za sve programe primamo već sada na naznačenim mailovima. Naravno, ako vas zanimaju bilo kakve dodatne informacije, slobodno nam se javite!

    JYOTISH PROGRAMI

    20.09.2014., Centar, Mala škola jyotisha, jednodnevni seminar, voditeljica Aleksandra Hampamer, prijave i informacije na MAIL

    Kraj devetog i početak desetog mjeseca:
    Prva, druga i treća godina jyotish studija u Sloveniji. Prijave i informcije kod voditeljice Ksenije Raškovič-Nassif.
    Prva, druga i treća godina jyotish studija u Hrvatskoj. Prijave i informcije kod voditeljice Aleksandre Hampamer.

    VASTU PROGAMI

    Postoji mogućnost za organizaciju Vastu studija ove jeseni. zainteresirani neka se prijave kod Aleksandre Hampamer.

    INTEGRALNA MEDITACIJA

    Hrvatska:
    Tečaj Integralne meditacije u Zagrebu, 08. i 09.11.2014. Prijave na MAIL. Voditelj Adrian P. Kezele. Ove jeseni samo je jedan termin za Integralnu meditaciju u Hrvatskoj, pa osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

    Slovenija:
    Tečaj Integralne meditacije će se održati u Mariboru u dva termina, početkom desetog i početkom dvanaestog mjeseca. Voditelj Adrian P. Kezele. Sve informacije i prijave kod Senke Raškovič-Nassif.

    Tečajevi ubrzanja

    13.-16.11.2014., Tečaj ubrzanja za praktikante Integralne meditacije. Prijave i informacije na MAIL.

    02.-06.01.2015. Tečaj ubrzanja za praktikante tehnika Aktivacije. Prijave i informacije na MAIL.

    18.-24.01.2015. Tečaj aktivacije - održavanje ovisi o broju zainteresiranih. Praktikanti Inetgralne meditacije će dobiti posebne obavijesti o uvjetima za taj tečaj.

    DEKONSTRUKCIJA ILUZIJE

    Uvod u dekonstrukciju iluzije, jednodnevni seminar, 27.09.2014. voditelj Adrian P. Kezele.
    Nakon seminara moguć je nastavak rada u manjim grupama u trajanju od četiri do šest mjeseci. Sve informacije i prijave na MAIL.

    OSTALI TEČAJEVI I AKTIVNOSTI

    O svim ostalim aktivnostima, tečajevima i predavanjima bit ćete obaviješteni na vrijeme preko ove mailing liste.

    ***

    Srdačno vas pozdravljamo i nadamo se skorom susretu.
    DA tim

    avatar

    18.08.2014. (08:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...