Komentari

bloodeeleeshte.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Bookeraj

  dobra ideja, i ja sam ove godine (ne bih rekla osuđena, ali čini se da je to jedina prikladna riječ) na kontinentalni odmor. međutim, kako je vrijeme loše, a povremeno i lošije od toga, odlučila sam odmor pretvoriti u misaono vrijeme za svoje napaćene um i tijelo, pa većinom gljivim u stanu i mislim svoje misli. bit će vremena i za turizam.

  avatar

  15.08.2014. (14:20)    -   -   -   -  

 • Eegor

  Vjerojatno s godinama, turizam (more, putovanje...) postaje prisila. Ljeto u gradu je ideal življenja, kontemplacija koju često zanemarimo robujući klišejima. Ne daj bože da ljeto prođe a da nismo bili na moru. Zato, kako bi rekli, "The time you enjoy wasting is not wasted time".

  avatar

  15.08.2014. (23:35)    -   -   -   -  

 • Nemetz

  Moram priznat da mi je pasao kao rijetko kad, godišnji proveden što uglavnom doma uz jedino razmišljanje što ću skuhati za ručak, što na viksi uz slična promišljanja. I puno bicikla. Postao sam sljedbenik tvoje sljedbe, kojoj sam se uvijek smijao :)
  Smiješno čak zvuči da sam nesmotreno uzeo za sutra, naš zadnji dan godišnjeg, onaj jednodnevni izlet u Crikvu, kao "zbog malog da još jednom ove godine namoči rit u moru" i da se ni Zakonitoj niti meni baš i ne ide, a niti Nasljednik nije pao u afekt kada je čuo. Jednostavno smo se svi navikli na uživanje u "izgubljenom vremenu" i sad taj benigni izletić s jednim ruksakom k'o da idemo odrađivati.
  Žao mi je dapače, kaj se nisam i više zabio u četiri zida ili ležaljku u dvorištu i pročitao sve knjige koje sam si namrijeo za godišnji. Jednostavno za to nije bilo vremena od silnog gubljenja vremena :)
  Ostao sam dužan fotki sjajnog eneolitičkog i antičkog nakita iz sisačkog muzeja, ako mi je već još nečeg žao, odličan dokaz da se ljudska kreativnost (shodno i mozak) bazično nisu pomakli otkad je stvorena civilizacija. Dapače. Mnoge stvari su, pa i nakit, a o prasetini i mahunama da ne pričam, pače - bili bolji. A pri tom nisu puno ni putovali.
  Idemo delat od ponedjeljka, srećom barem ću malo okusiti The Osjećaj kad se bajkom po još praznom gradu furaš na posel i s posla, a telefon i e-mailovi šute.

  avatar

  16.08.2014. (23:04)    -   -   -   -  

 • Ribafish

  Dobrim ljudima je svugdje lijepo...

  avatar

  19.08.2014. (09:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...