Komentari

briggs.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • .

    Kako mozes sebe smatrati besmislom? Pa nije ti mjerilo vrijednosti, smisla i uspjeha ovaj svijet.

    avatar

    01.12.2014. (16:23)    -   -   -   -  

  • ŠTIT BJELOVAR

    03.12.2014., srijeda
    TODORIĆEVA "DINASTIJA" JE USPJELA, JER OD UVIJEK JE BILA POTPOMOGNUTA OD UDB-e

    OVO JE DOKAZ DA SU KOMUNSTI BILA "ZLOČINAČKA BANDA" PREVARANATA I LOPOVA

    Prošli tjedan pregledavam ti ja stare arhivske papire u trgovačkog sudu u Bjelovaru i povijesnom arhivu i ono - što mi posebno je upalo u oči je ime Ante Todorić. Bjelovar je nekada u bivšem jugoslavenskom sistemu imao dosta raznovrsnih poduzeća, od poljoprivrednih i stočarskih bili su: "5 Maj" , Ratarstvo, severin whiskey, Mali Salaš, Kopexport, Bilogora - klaonica, itd. Nad svim tim poslovnim carstvom upravljao je komunistički moćnik Ante Todorić, je prije toga 1955. godine postavljen za direktora poljoprivrednog dobra u Božjakovini nedaleko od Dugog Sela. Šest godina on bio je direktor poljoprivrednog dobra, gdje je pokazao sav svoj komunističko-poduzetnički talent. Stoga je brzo napredovao u hijerarhiji socijalističkog društva. Dok su nama "komunistički drugovi" pričali o "besklasnom društvu", tj. kako je sve što se je tada stvorilo - da to je radnička imovina i od ikoga drugog..

    Učili su nas da kapitalizam je "zlo" koje čovjeka iskorištava i uništava... To su pričali oni komunistički pojedinci koji su se bogatili kao Ante Todorić. Sve u SFR-Jugoslaviju kao "AGROKOMBINAT" bilo je pod njegovom "kapom". Zašto se danas mi trebamo čuditi odakle Ivici Todoriću toliko bogatstvo? Njegov otac je odavno sve to pripremio - da on naslijedi tu komunističku "djedovinu". Kako se sad to može danas nazvati; "komunistički zločin" i ratno domovvinsko profiterstvo. Todorićevo bogatstvo je "radnička muka", znoj i trud... HDZ i SDP su prvi krenuli pljačkati Domovinu ! Među ostalim, Ante Todorić bio je poslanik u Vijeću proizvođača u Saveznoj skupštini Jugoslavije, član uprave Zagrebačke banke, predsjednik Udruženja voćara i vinogradara Jugoslavije, zastupnik u komunističkom Saboru SR Hrvatske, gdje je obnašao i dužnost predsjednika Odbora za poljoprivredu i prehrambenu industriju.
    Ante Todorić bio je i obiteljski prijatelj prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

    Zatim, bio je i predsjednik agronoma Hrvatske i Jugoslavije, predsjednik upravnog odbora Poljoprivredne banke Jugoslavije itd. No, za njegovu karijeru i životnu sudbinu najvažnije je to što je 1963. imenovan generalnim direktorom Agrokombinata. Todorićevi kriminali ostavili su traga gotovo u svim gradovima i općinama... Od tog poduzeća stvorio je u socijalističkim uvjetima najmoćniju jugoslavensku kompaniju za uzgoj stoke i izvoz mesa, junetine, govedine, peradi, jaja i slično... Stariji čitatelji sjetit će se negdašnje reklame koja je bila i jedan od socijalističkih slogana: “Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje”. Zbog pljačke Ante Todorić odležao je 1972, u zatvoru u Staroj Gradiški samo četiri godine, a pušten je početkom 1976. godine.Poslije izlaska iz zatvora. Ante Todorić je 1976. i 1977., sa sinom Ivicom i punicom Zlatom započeo staklenički uzgoj cvijeća. Iskoristio je svoje stare poslovne veze pa je Ivica prodavao cvijeće po cijeloj Jugoslaviji.

    -----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    03.12.2014. (09:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...