Komentari

kucanicaujapanu.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Ivicavz

    Odličan post i pjesma, preporučam se kućanici za slijedeća lutanjima nebeskim tornjevima Japana.

    avatar

    24.07.2014. (19:50)    -   -   -   -  

  • Zack

    Japan mi je super čisto zbog toga kaj je svjetlosnim godinama udaljen od nas, što geografski, što po razvoju, ali još nemam želju otputovati tamo. :))))

    avatar

    24.07.2014. (20:26)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Dobro, pamtim, "kupiti dobar pass". Ja sam u nekom prethodnom životu prolazio te linije malo beskintnije pa sam koristio trikove kao prekonoćni trajekt sa Kyushu do Osake ili noćni bus između Kyota i Tokya i onda lokalne vlakove... Shinkanseni su zakon, u biti sad imamo to i po Evropi i drugdje nego samo u Francuskoj, moji praunuci će ih valjda dočekati i u HR...valjda kad Kinezi povuku liniju Peking-Pariz. Dobro si spomenula da ima i te kako jeftinog a dobrog smještaja...u biti jedini veći trošak HR čovjeka za posjetiti Japan je doletjeti tamo, sve ostalo se da minimizirati uz malo snalažljivosti. Uvijek mi je jadno kad ljudi misle da tamo treba ne znam kolko love, a ne treba ništa više nego da odeš igdje u Evropi na ljetovanje, samo što u Japanu dobiješ bolju uslugu u istoj kategoriji.

    avatar

    25.07.2014. (13:56)    -   -   -   -  

  • jelen

    Jeleni u sljedećem nastavku? Baš super! Da li si bila na planini Koya kod Kukai-a? Ako bi ikad posjetio Japan to je mjesto koje bi obavezno morao posjetiti, pokloniti se Kobo Daishi-ju :-))

    avatar

    25.07.2014. (22:41)    -   -   -   -  

  • Kućanica u Japanu

    @ ivicavz: hvala, slijedi nastavak;
    @ pablon: dobro, onda moram opisati više divote tako da te pridobijem da kreneš ;)
    @ astrosailor: slažem se, nije toliko skupo kao što se misli, a i avionska karta se dade nabaviti povoljnije... samo da nije let iznad istočne Ukrajine, naravno... donedavno se još išlo tako (pa i ja sam, ono, baš se lijepo vidio Ajs Krim ispod nas, i sve najs i za pet), a hoće i opet, bojim se ja, samo dok svijet malo zaboravi šta se desilo. - ti si imao lijepu rutu, trajekt još nisam iskusila ali trebala bih, ostaje za neki drugi put... Kyushu i Shikoku me još čekaju, a bome i onaj veliki komad torte na sjeveru (Hokkaido!).
    @ jelenko medenko: ide zgodna priča o jelenima, ne bi joj se nadao. Koyasan, nisam išla ali znam da bi trebalo, to obavezno za injekciju zena...

    avatar

    26.07.2014. (23:12)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..lijepo..kako su mi jedna od preokupacija u životu suveniri bio bih sretan da i o njihovim suvenirima nesto dotaknes

    avatar

    27.07.2014. (13:50)    -   -   -   -  

  • Kućanica u Japanu

    @ bellarte: hvala na čitanju; napisat ću nešto o japanskoj "industriji uspomena" uskoro (nakon teksta o Hirošimi).

    avatar

    06.08.2014. (10:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...