Komentari

apostoli-znaju.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ŠTIT-BJELOVAR

    15.07.2014., utorak
    TO JE KRIV ZA OVAKVO KATASTROFALNO STANJE U BJELOVARSKO - BILOGORSKOJ ŽUPANIJI I HRVATSKOJ?!

    PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
    MI KAO DRUŠTVO TEŠKO PROPADAMO I OGRANIČENI
    SMO NA SVE NAČINE

    (Kriza je ostvarila potpuni prostor za kritičko mišljenje.)

    Za dezintegraciju i dezorijentaciju hrvatske privrede odgovorni su: Predsjednik RH Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović (SDP) i predsjednik Sabora RH Josip Leko (SDP).

    Vrijeme je za otvaranjem svih zaštićenih „tabu“ tema u Hrvatskoj. Sad traži se potpuna sloboda mišljenja i govora, te poštivanje ljudskih prava i sloboda čovjeka. Odavno se je javila politička istrošenost* jednopartijskog ili više partijskog sistema.

    Vlada RH sve teže dolazi do bilo kakvih rješenja za Hrvatski narod. Naša zemlja se je našla u vrlo teškoj situaciji: unutarnji i vanjski dug je sve veći, dok visimo i u rješavanju inozemne politike. Tu otvaraju se svi ključni problemi oko visokog stupnja nezaposlenosti, gladi i sve veće rastuće bijede i siromaštva… Između ostaloga stvorena je brojna i skupa birokracija. Bez obzira na očigledno urušavanje privrede,…, „hrvatski“ političari pokušavaju da održe „status quo“, i to na fingirani* način.

    Većina intelektualaca šuti, ili nema dovoljnog iskustva ili znanja – da bi što oni poduzeli… A političari zajedno sa medijima i Crkvom, nas truju sa lažnim obećanjima i mistifikatorskim* prevarama… Krajnje je vrijeme da stanemo na kraj devastatorskom i kriminalnom političkom ponašanju… Pitam se: Kako Hrvatski narod koji je tako dostojanstven, ponosan i velik u ratu može dopustiti da u miru bude tako ponizan i poslušan?

    Danas, 15. srpnja 2014., je Bjelovarska Opća bolnica trebala isplatiti plaću. Nema novaca da se isplati zaposlenicima bolnice zarađene plaće. Opća bolnica Bjelovar „pliva“ u gubitku od 900 milijuna kuna. Već prošli mjesec se je „šuškalo“ da za ovaj mjesec neće biti novaca. Brza smjena ministra zdravlja dr. Rajka Ostojića, bila je samo farsa i prikazivanje da se nešto radi. Očito je da se je htjelo prikriti stanje u Hrvatskim bolnicama. Plaće nema za radnike do daljnjega.

    Napomena: Ako voliš svoju domovinu učini i ti nešto, ovaj letak umnožavaj i širi ovu vijest dalje, na dobrobit nas svih koji želimo promjene na bolje u Hrvatskoj.

    Branko Stojković
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    ŠTIT - Bjelovar

    avatar

    15.07.2014. (17:12)    -   -   -   -  

  • bezuvjetna-ljubav

    Fora je što u materiji nema krivca.
    Čovjek se skriva iza ljudskog bića, inače umjesto prirodnog doživljaja, opažanja osjetila, razuma, logike i slobodnog znanja, koristi PAMET, a to je kulturna fatamorgana poslušnika.

    Ti tražiš krivca i potenciraš ponos iz rata, znači i ti si sistemski čovjek, zato ćeš još dugo biti u revoltu osjećanjima neprijatnih emocija.

    Bolje ti je da mijenjaš loše navike i posvetiš se logičnom razumu, a neka drugi rade što žele.
    Zapravo zbog tebe i mene političari neće prestati sa otimačinom, a ti vidi gdje je tebi mjesto.
    Nemoj misliti niti žaliti slabiće koji ne mogu platiti mjesečne račune, jer su i oni za crkvu i društveni sistem.
    Tek kada svatko bude svoj u doživljaju, možeš računati da su ljudi postali razumniji.

    Upravo se to mora dogoditi, recimo ludilo će proći za dvadesetak godina, jer u ovom univerzumu nije samo ludih iluminata sa Zemlje, nego će doći vrijeme kad Mjesec neće toliko mutiti razum čovjeku, jer će biti utjecaja od planeta koji su još dalje od nas.

    avatar

    16.07.2014. (09:36)    -   -   -   -  

  • bezuvjetna-ljubav

    Djeca, majstori, budale i ludi ne mare za crkvom i društvenim sistemom.
    Samo kulturni otimaju jer su pametni kameleoni pod maskama, često u jakom strahu, pohlepi, neiskrenosti, mržnji ili ponosu, ali to oni sami znaju koliko boli kad otimaš ono što nije tvoje.

    Nikada ne zavidi političarima, jer su to slijepe osobe. Njima je sve malo, malo im je 24 sata u jednom danu, malo im je život i samo misle uživati.

    Malo morgen.

    Pijem destiliranu vodu i ne boli me ona stvar, muda i mozak su mi hladni, nemam osjećanja emocija, niti grča koji izaziva nasilje.
    Volim samo čisto.
    Ako nešto nije u redu odbacujem ga, pa neka je to i moje dijete.
    Nije samo fora da si odrastao čovjek, nego trebaš imati emocionalnu zrelost, razum i slobodno znanje logike.

    avatar

    16.07.2014. (09:45)    -   -   -   -  

  • bezuvjetna-ljubav

    Nije fora da imaš visoki IQ i EQ zato što brzo misliš, nego suprotno da ne pamtiš ništa jer slobodno znaš sve, zato što je logično u opažanju i percepciji.

    avatar

    16.07.2014. (09:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...