Komentari

apostoli-znaju.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • ŠTIT-BJELOVAR

    15.07.2014., utorak
    TO JE KRIV ZA OVAKVO KATASTROFALNO STANJE U BJELOVARSKO - BILOGORSKOJ ŽUPANIJI I HRVATSKOJ?!

    PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
    MI KAO DRUŠTVO TEŠKO PROPADAMO I OGRANIČENI
    SMO NA SVE NAČINE

    (Kriza je ostvarila potpuni prostor za kritičko mišljenje.)

    Za dezintegraciju i dezorijentaciju hrvatske privrede odgovorni su: Predsjednik RH Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović (SDP) i predsjednik Sabora RH Josip Leko (SDP).

    Vrijeme je za otvaranjem svih zaštićenih „tabu“ tema u Hrvatskoj. Sad traži se potpuna sloboda mišljenja i govora, te poštivanje ljudskih prava i sloboda čovjeka. Odavno se je javila politička istrošenost* jednopartijskog ili više partijskog sistema.

    Vlada RH sve teže dolazi do bilo kakvih rješenja za Hrvatski narod. Naša zemlja se je našla u vrlo teškoj situaciji: unutarnji i vanjski dug je sve veći, dok visimo i u rješavanju inozemne politike. Tu otvaraju se svi ključni problemi oko visokog stupnja nezaposlenosti, gladi i sve veće rastuće bijede i siromaštva… Između ostaloga stvorena je brojna i skupa birokracija. Bez obzira na očigledno urušavanje privrede,…, „hrvatski“ političari pokušavaju da održe „status quo“, i to na fingirani* način.

    Većina intelektualaca šuti, ili nema dovoljnog iskustva ili znanja – da bi što oni poduzeli… A političari zajedno sa medijima i Crkvom, nas truju sa lažnim obećanjima i mistifikatorskim* prevarama… Krajnje je vrijeme da stanemo na kraj devastatorskom i kriminalnom političkom ponašanju… Pitam se: Kako Hrvatski narod koji je tako dostojanstven, ponosan i velik u ratu može dopustiti da u miru bude tako ponizan i poslušan?

    Danas, 15. srpnja 2014., je Bjelovarska Opća bolnica trebala isplatiti plaću. Nema novaca da se isplati zaposlenicima bolnice zarađene plaće. Opća bolnica Bjelovar „pliva“ u gubitku od 900 milijuna kuna. Već prošli mjesec se je „šuškalo“ da za ovaj mjesec neće biti novaca. Brza smjena ministra zdravlja dr. Rajka Ostojića, bila je samo farsa i prikazivanje da se nešto radi. Očito je da se je htjelo prikriti stanje u Hrvatskim bolnicama. Plaće nema za radnike do daljnjega.

    Napomena: Ako voliš svoju domovinu učini i ti nešto, ovaj letak umnožavaj i širi ovu vijest dalje, na dobrobit nas svih koji želimo promjene na bolje u Hrvatskoj.

    Branko Stojković
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    ŠTIT - Bjelovar

    avatar

    15.07.2014. (17:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...