Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pexa

    svaki čovek koji ima savest, nikome ne želi i ne čini zlo, po meni je na neki način vernik. ne u smislu šablonskog verovanja u priče, već u snažan lični osećaj da ovi prolazni životići čine samo deo neke šire slike i da se dobra karma negde ipak računa. religijski obredi bilo koje vrste se retko podudaraju sa tim unutrašnjim osećajem, ali ipak predstavljaju neku tradiciju koju treba poštovati...umereno.. :)

    avatar

    30.06.2014. (23:37)    -   -   -   -  

  • SPIG

    To je to! Ti si u jednoj rečenici napisao sve za što je meni trebala cijela epizoda. Mogao bi započeti sa haiku verzijom 'SPIG' -a ...

    avatar

    01.07.2014. (11:31)    -   -   -   -  

  • pexa

    :))))) jeste jezgrovito al sad kad pročitam šta sam napisao - smor živi :))
    tvoji su tekstovi puno zanimljiviji za čitanje

    ..mada sam nedavno, iz par konkretnih razloga koji su me ispunili gnevom, stvarno ozbiljno razmišljao o sosptvenoj verziji spiga, samo što bi bila mnogo bolesnija, ekstremnija, zapaljivija i poptuno drugačija od svega što sam video po netu..ali samim tim i opasnija..videćeš već, ako se odlučim na taj korak..

    avatar

    01.07.2014. (20:24)    -   -   -   -  

  • antun

    He, he, šteta, šteta, nepovratna šteta... što nisi mogao vidjeti nevjericu na mom licu!!! Naravno da sam trljao i oči i naočale - bio sam uvjeren da se radi o fotomontaži! A ovo što si napisao, hm, nisam baš siguran da li se smijem smatrati vjernikom:"Poste, nema seksa prije braka, ne psuju, ne okreću se za ženskim guzicama, pola dana provode u molitvi, ne uče djecu mržnji. kad uđu u Crkvu ne gledaju kraj koga će stati pazeći da pogrešnoj osobi ne daju 'mir s tobom', mrze cajke ...". Jedino, cajke nisam zaista nikad slušao - nije mi nikad "sjelo" u uho, al sve drugo... U svakom slučaju, fotografija ide u arhivu!

    avatar

    01.07.2014. (21:48)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Maloprije sam prošetao sa svojom gospođom i sreo jednu našu dragu priju. Pričali smo o slici i žena se isprva začudila, a onda nasmijala.
    I to od srca.
    Naime, cijeloga života mi gluplji od mene spuštaju da sam crveni, riječka komunjara, jugonostalgičar, i štajaznam šta sve ne.
    Budući da oni koji prate SPIG znaju tko me prije mjesec dana ugostio i da nema puno ljudi koji su biskupu u ruke predali tijelo Kristovo mislim da imam puno pravo skromno izjaviti da je moja malenkost u biti trenutno jedan od najvećih živućih Hrvata uopće.

    A osim AC/DC obožavam Ramba Amadeusa i Partibrejkerse ... he, he, he .... život ponekad stvarno nije pravedan ....

    avatar

    02.07.2014. (01:29)    -   -   -   -  

  • križar

    Cijeli svoj život imam jednostavno pravilo- ne čini drugima što nećeš da se dogodi tebi- i ono što je najvrijednije - ljubav i moji ljudi- to mi je blagoslovljeno. I super mi je tvoj glazbeni ukus- i gle "ironije" najdraža mi je pjesma Hajvej tu hel (sad će na turneju pa ako budu blizu ja ode, i ja i mojih 100 godina hahah)

    avatar

    02.07.2014. (21:40)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Prva asocijacija na Stonese mi je bila "Simpathy for the devil" :P

    Jedan prigodni vic: Došao Sveti Petar pred Boga i kaže mu: "Bože, evo došli neki ateisti pred rajska vrata, traže te." A Bog će : "Reci im da me nema!"

    avatar

    03.07.2014. (19:37)    -   -   -   -  

  • pexa

    lajk za vic

    avatar

    05.07.2014. (15:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...