Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Pogled izvana

    Hm, čini se da je moj štovani Saul Bellow ipak svoje muževne pisanije stvorene u moždanim prostorima potkrijepio znatnim empirijskim iskustvima kroz pet brakova (a da se o usputnim družicama i ne govori).
    Moj drugi prijatelj kojeg spominješ, Ernest Hemingway, bijaše bez sumnje hrabar i čvrst momak, ali je u ratu služio kao vozač ambulantnih kola, a ne kao specijalac, za utjehu nama koji nismo nikada skakali s padobranom.
    To sve ne mijenja bit tvoga posta - ima nas koji muževno uživamo život bez hrvanja s anakondama i bosonogog pretrčavanja Antarktika.
    Mada brojka 12. gospona Klimta zvuči vrlo zanimljivo (de ba' ne merači ..)

    avatar

    22.06.2014. (04:53)    -   -   -   -  

  • antun

    Meister Huc, krenimo ispočetka: moja sloboda ograničena je tuđom slobodom! Ova naizgled jadna i kratka definicija puno govori - o ostalome možemo filozofirati; a, 22% i nije tako loše! Naravno, nakon usporedbe s nekim tko ima 73.25346% padaš u bed, provjeravaš egzaktnu nauku matematike, no, stvar je u usporedbi! A što ako ja kažem da imam 14.24ÝquestionDD Onda ostaješ u blagom čudu i počinješ slušati Hladno pivo ( koje usput nikad nisi slušao)... Neki podaci u rasponu od 1-20 ugodno su me iznenadili (npr. 12. gopodina Gustava, ili 19.), naprosto, ne može čovjek baš sve znati...
    (glazba za ugođaj: Nije sve tako sivo, a fotka je odlična)

    avatar

    22.06.2014. (16:31)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    @pogled izvana
    Herzog je vrhunsko djelo, Planet gospodina Sammlera dobro štivo, a ostalo puki stilizam...
    Rani Hem, dobar...

    @antun
    Doista, nešto postaje Nešto tek u odnosu na nešto drugo...

    Vidim, napalio vas Klimt... Jasno, u svakom muškarcu čuči i plače jedan neostvareni Casanova, jednako kao što u svakoj ženi čuči i plače jedna neostvarena Messalina.

    avatar

    24.06.2014. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...