Komentari

hrvatskasfera.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • semper_contra

    koji se vodi u interesu stranih sila a čiju cijenu će platiti Ukrajinski narod.
    koji se vodi u interesu stranih (starih) sila a čiju cijenu će platiti Ukrajinski narod. A neki misle da je hladni rat završio. Kao što akademik Žmegač misli da je EU garancija da rata u Europi više neće biti. Možebitno da u samom EU i neće biti rata u kojem bi sudjelovali generali i tenkovi, ali rat u kojem sudjeluju bankari i novci je u punom zamahu. EU je u suštini Četvrti Reich koji svoj 'blitz krig' ovaj put provodi svojom industrijom i svojim finacijama.

    avatar

    17.06.2014. (23:42)    -   -   -   -  

  • M.M

    Ne virujem da netko pametan pati za raspadom SSSR-a,za padom berlinskog zida,uopće za raspadom komunizma u Europi,za propalom tzv Jugom koja je sama po sebi bila zlo za hrvatski puk a iz kruga te politike danas rukovode Hrvatskom pa zato tu i jest nikakvo stanje.Nevirujem da je zapad išta kriv za ovo u Ukrajini,politika Putina je prljava,ona ki kod Staljina.Gorbačov je bio svetinja demokratije...

    avatar

    18.06.2014. (08:56)    -   -   -   -  

  • Sfera

    @semper contra - klasičan ideološki hladni rat ( sukob kapitalizam vs komunizam ) je završen. Sada se vodi imperijalni rat to jest sukobi kapitalističkih zemalja s ciljem izrabljivanja manjih i slabijih nacija.
    @Hrvatska ti majko moja - Nije ni važno dali netko pati za raspadom SSSR i Jugoslavije, Rusija je danas kapitalistička zemlja baš kao i Amerika te Europa. Sukob oko Ukrajine je sukob radi geopolitički i kapitalističkih interesa te nema nikakve veze s ideologijom. Slični sukobi se sada dešavaju i u Južno Kineskom moru između Kine i Američkih saveznika ( Japan, Tajvan, Filipini)
    Tu nema dobrih i loših stana već samo interesi.

    avatar

    18.06.2014. (09:46)    -   -   -   -  

  • M.M

    Kakvi su se kapitalistički interesi od strane zapada mogli nazirati u bivšem SSSR-u koji je i sam bio simbol patnje naroda u njemu?Sve što je nestalo tamo, je nestalo voljom naroda.

    avatar

    18.06.2014. (10:14)    -   -   -   -  

  • Sfera

    Kakve veze SSSR ima sa krizom u Ukrajini i trenutnim krizama u svijetu.

    avatar

    18.06.2014. (20:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...