Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Što reći nego da su takvi bombastični napisi u medijima uglavnom napisani radi sijanje straha u nečijoj režiji....

    avatar

    04.06.2014. (23:08)    -   -   -   -  

  • NF

    sve što se da reciklirati ne može biti pogubno, po eto nekoj pučkoškolskoj logici

    avatar

    04.06.2014. (23:13)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Jedan poral je ovih dana objavio članak koji je poslije stručne intervencije uklonjen. Dan, ili dva kasnije dnevno.hr objavljuje isti tekst i širi paniku. Poveznica HPE koaj ne postoji. Stari naziv za polietilen visoke gustoće bio je HDPE a sada je službeno PE-HD. Dobro da postoji ovaj portal.

    avatar

    05.06.2014. (06:40)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...a je'l ti palo na pamet da dezinformiranje, ili čak zaglupljivanje, javnosti - nije slučajno! Npr. svaki dan nas bombardiraju i kataklizmičkim proročanstvima o globalnom zatopljenju, a meteorološki satelitski mjerni instrumenti precizno i nedvojbeno pokazuju da globalnog zatopljenja nema već 17 godina i 9 mjeseci :

    http://wattsupwiththat.com/2014/06/04/the-pause-continues-still-no-global -warming-for-17-years-9-months/

    ps. Prof. Paar se ne može vidjeti, a niti čitati u medijima...:)

    avatar

    05.06.2014. (09:15)    -   -   -   -  

  • Ama Gi

    Bravo na poduzetim koracima da se dezinformatora suoči s nekorektnostima! Danas ih je puno previše, osobito u internetskom mediju, a premalo reakcija poput tvoje... stoga, kapa dolje! ;)

    avatar

    06.06.2014. (08:46)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Sad, onako iskreno, budući da dijelim tvoje sumnje o kojekakvim silnim "znanstvenim ispitivanjima" i mogućnostima dokazivanja onoga što se želi dokazati već nekakvim metodama, ovisi tko plaća istraživanje, ne mogu reći da sam sposobna u potpunosti povjerovati i ovome što ti tvrdiš da je dokazano i provjereno. Kad čitam ovaj tekst, čini mi se da bi mogao biti u pravu, a kad pročitam ove druge, učini mi se da bi i oni mogli biti u pravu. Valjda spadam u ovu bedastu javnost. Ali nemam magisterij iz kemije i ne znam sama prosuditi. Mogu se jedino osloniti na osobni doživljaj. U svakom slučaju, baš zato i jest korisno dobiti i ovakve, drugačije informacije, pa zahvaljujem.

    avatar

    10.06.2014. (18:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...