Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • geomir

    Pih,.... ja se dva dana šeta po planini na visini od 1400 -1500,
    a ti samo na 200 - 300 metri više!!
    Očekiva san te vidit po onim vrhovima priko dvi iljade!!! :-))))

    avatar

    13.05.2014. (10:49)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Ccc.... a ja čekala legendu o Mari. ;-)
    I da.... ja se ne sićan one reklame. :-))

    avatar

    13.05.2014. (10:55)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @Geo: Vidiš da treniram! Mada priznajem da ti nisam ni do kolina, ali vinut ću se i je jednog dana u tvoje visine :-D

    @čiovka;Bila jednom pastirica Mare koja je najviše na svijetu voljela plesati i sanjala je o danu kad će moći kupiti prave plesne cipelice. No, kako je većinu godine čuvala ovce na Dinari, ponajčešće na ledini iznad Dračeva dolca, jedini plesni podij kojeg je Mara mogla priuštiti bio je kvrgav, džombast i kamenit pa je umjesto u plesnim cipelicama morala plesala u opancima.

    Jednom je Dračevim dolcem prolazio mlad planinar, sreo Maru i tako malo-pomalo upleli njih dvoje u razgovor. Mare mu se povjerila i kazala kako bi voljela kupiti plesne cipelice, ali nigdje u blizini nije bilo takvog dućana. Mladi planinar se dosjetio i kazao Mari - naručit ću ti ja preko interneta! Mare je bila oduševljena, željno je očekivala dan kad će joj stići cipelice. I zaista nakon deset dana nazove Maru dostavljač iz City ekspressa. Pita je - gdje ona stanuje, na koju adresu da joj dostavi pošiljku? A Mare ni pet ni šest - znate onu led'nu kraj Dračeva doca, pođ'te puten prema Velikoj Duvjakuši pa onda kod vučje jezbine skrenite livo.
    Dostavljač je rekao - sorry djevojko, ne vršimo dostavu na tu adresu!
    Čim je to čula, Mare se tako rasplakala i počela roniti suze da je na tom mjestu nastao pravi bunar. Šta se kasnije dogodilo s pastiricom Marom, nitko ne zna, ali eto do dana današnjeg ostao je taj bunar od Marinih suza i nikad nije presušio. Legenda kaže da će presušiti onog dana kad City ekspress uvrsti i Dračev dolac u svoju zonu dostave.

    avatar

    13.05.2014. (16:44)    -   -   -   -  

  • čiovka

    :-) Imaš piće za ovu legendu. :-)

    avatar

    13.05.2014. (18:33)    -   -   -   -  

  • Outremer

    Ma, Brode, evo me u jednomen mistu , šta se , onako , čehovski zove Pjetropavlovsk Kamčatskij i drito uz more je stina di piše : zdjes načinaetsja Rosija, a mogli su i napisat da tam načinaetsja Evroazija. Ne moreš natrat san na oči , nema šanse. Ubilo me totalno. Uvik me štrecne kad otvaran tvoj blog , jerbo nikad ne znan sa kojega ćeš moga ditinjeg sjećanja otpuvat prašinu. Samo me obuzela ona slika s druge bande Peruče, a to šta si otkuka i odbrontula ne šljivin tri posto i ako tako nastaviš, ekipa te neće više tit vodit sa sobon, nego će te spratit u toplice sa babama sa operiranin kukovima i kolinima.Ona slika. Adieu!

    avatar

    14.05.2014. (14:28)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @Outremer: Pogleda sam sad na Google Earth i doletija do tog tvoga Pjetropavlovsk Kamčatskija. Auuuu, di je to daleko...
    A toplice bi mi dobro došle, moram i ja tu i tamo poć na remont

    avatar

    16.05.2014. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...