Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Šlo ne bu...

    avatar

    02.05.2014. (13:30)    -   -   -   -  

  • eum

    Zahvalan sam na bitnim pitanjima koja si postavio kad mene. O dovršetku crkve govori Gospodin u u mom postu, unatoč svemu crkva je stalno štićena i nadograđivana te će biti zasigurno dovršena na Očevu slavu. O stanju čeznutljivosti i okretanju obraza, Boris ti je krasno odgovorio.
    Poprilično si oštar prema političarima, ne bilo ih...barem onih što uzimaju a ne daju...
    Lp

    avatar

    02.05.2014. (17:31)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Isus je bio strog jedino prema licemjerima u redovima vjernika i prema onima koji od kuće Očeve prave špilju razbojničku!
    Na komentar kod mene mogu odgovoriti da su kršćani kroz povijest najviše griješili kad su se pravili pametnijima od Boga i pouzdavali u snagu mača. Kršćanstvo je najviše napredovalo u prvim vremenima, dok sila ovoga svijeta nije bila na našoj strani, a najprivlačnija je bila ljubav, koju su pogani komentirali:" Gledajte kako se ljube!"

    avatar

    02.05.2014. (18:34)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Pretpostavljam da me smatrate naivnom, ali sjetite se samo Majke Terezije, koja je na socijalnom planu učinila više od ijedne stranke i političara i pobrala simpatije mnogih (mada njoj do simpatipatija nije bilo stalo!) bez obzira na svjetonazor, jer se ljubav i kašalj ne dadu sakriti! Isto tako je i nenasilni Gandi učinio puno za svoju zemlju, iako je to životom platio.

    avatar

    02.05.2014. (22:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...