Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • windfuckersister

    Aha! Sad mi je jasno odakle izvlačš sve one legendarne jutarnje daveže....... Inače, "Buvlja pijaca" je bio prvi album koji sam kupila. Priznajem, sviđao mi se omot. Srećom, svidjele su mi se i pjesme. Eto ti kako žensko kupuje.....

    avatar

    30.04.2014. (09:19)    -   -   -   -  

  • pexa

    opušteno, wind, buvlja pijaca je odličan album. koja je prosto uvek bežao od populizma i težio da bude u manjini, ponekad i na silu..naravno, koja i disciplina su takođe odlični, ali tvrditi da rana čorba ne valja jer se koji ne sviđa je nerealno..

    morise, pisao si već o prvoj knjizi, ove druge dve bih baš voleo da pročitam. videću da ih nabavim negde...dobar je andjelo, potpuno posvećen tome što radi, jer radi iz ljubavi. tako i treba.bio mi je simpatično smešan kad sam gledao one klipove nedavno, kako je podbuo od nespavanja preslušavajući i upoređivajući delove pesama xyz sati u kontinuitetu :) neka otkrića su mi bila nova, neka su debelo bajata, al treba ponekad podsetiti ljude šta je čije..

    avatar

    30.04.2014. (10:30)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Pexa dragi end mili, dijelim tvoje mišljenje o ranim albumima Čorbe i baš nedavno sam o njima gledao dokumentarac. Svako tko je onda (opravdano) padao u sevdah, a danas se to srami priznati za mene je čovjek u kurcu.
    A što se tiče Koje on je stvarno deset kopalja iznad nepostojeće konkurencije i meni je od čovjeka poput njega taj drski komentar ludilo jer znam da to i misli.

    avatar

    30.04.2014. (12:01)    -   -   -   -  

  • Gigi Migi

    Samo je jedan Boss i to je to

    avatar

    30.04.2014. (19:34)    -   -   -   -  

  • antun

    "Knjigu? Ne, hvala, imam već jednu!" - Nino Raspudić. Obzirom da rado čitam ( i do petnaestak knjiga godišnje), imam blagi dojam da sam dio ovog teksta već u jednoj od tvojih epizoda - pročitao... No, kako je ponavljanje majka znanja, neću se buniti! Samo ću ponoviti: Mišo Mate je - legenda!

    avatar

    02.05.2014. (22:40)    -   -   -   -  

  • Šima

    oooo antune, pa kud raspudića na ovako finom blogu?!

    avatar

    03.05.2014. (22:12)    -   -   -   -  

  • antun

    Šima, sorry, bilo je prigodno, a i Nino je fin čoek...

    avatar

    03.05.2014. (23:34)    -   -   -   -  

  • Šima

    da da fin, ali je slabo pratio na satu povijesti ;-))

    avatar

    04.05.2014. (09:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...