Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • voltaren

    Kako napreduje pisanje priče za mene? :) Moram te prekinuti u spavanju jer i ja imam nešto dobro, jednu pravu priču sa sretnim rješenjem, kako i treba biti u dobroj priči, a nije samo izmaštana iako mi se sad baš tako čini :) Srele smo se! :) Nakon toliko godina, moja prijateljica i ja smo se slučajno srele, sasvim slučajno! Bilo je u nedjelju, ali sam još jako uzbuđena :), pa pokušaj zanemariti ove silne smajliće dok pišem, ne mogu se lako obuzdati :), a još da možeš zamisliti koliko sam se tek smješkala ovih dana do sada :) Baš imam sreće više nego pameti ili netko strpljivo moli za moje dobro. Ne znam kako stvari ispadnu tako, zaista ne znam, ali moji se problemi stvarno često riješe sami od sebe! I eto kako čudno, našle smo se ispred jedne crkve u mjestu u koje ni jedna ne odlazimo, čak ni jedna nismo krštene u vjeri te crkve, nego je ona došla zbog nekoga iz svoje familije, a isto je tako bilo i sa mnom. Mislim, došle smo zbog nekih drugih koji se međusobno uopće ne znaju, baš je bila slučajnost!

    Ona je prilazila ulazu, ja sam izlazila i da ne bude i bez efektne filmske patetike - našle smo se taman na mostiću pred ulazom :) Nije bilo holivudske glazbe, ali se čulo pjevanje iz crkve :) Kako je bilo više ljudi u prolazu, prava gužva, skužile smo se tek kad smo već bile posve blizu i u tih nekoliko prvih sekundi prepoznavanja već smo bile u najprirodnijem mogućem zagrljaju :) Kao da se vidimo svaki dan! :) Ništa bok i kako si, nego odmah zagrljaj! Eto :) Vidjela sam malo kasnije da je njen suprug doslovno ostao otvorenih usta od iznenađenja kako smo si dobre :) :)

    Zahvalna sam jako zbog te zgode, stvarno jesam! Jedna mi je rana manje na srcu i sad osjećam kao da je nikad i nije bilo :) I sve mi se nekako čini kao da si i ti puno pomogao u tome, makar zapravo nisi ništa rekao... Ali vidiš, nisam nikad prije govorila o tome, uopće. Pitala me sestra za nju jednom i nikad više nakon moje preglasne tišine. A onda sam to ne znam zašto nedavno spomenula tebi, pa sam poslije često o njoj razmišljala. Dva dana prije nego smo se stvarno vidjele čak toliko intenzivno da mi je to otežavalo koncentraciju na posao i svakodnevicu. Već sam bila ljuta na sebe što se ne mogu usredotočiti, a sad ispada kao da sam dobila priliku dobro iskoristiti vrijeme u pripremama za taj susret :) Možda je jednostavno došlo pravo vrijeme za naše pomirenje, ali sve je krenulo od nekoliko prvih riječi ovdje. Zato si morao saznati za ovo :)

    avatar

    21.05.2014. (19:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...