Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • SPIG

    BILJEŠKA O PISCU
    Maurice Sigorovsky rođen je 1975. u Rijeci. U dosadašnjem spisateljskom radu objavljivao je priče, putopise, feljtone, eseje, poeziju, crtice, nastranice. Jučer je mjerio tlak i okej je.

    avatar

    13.04.2014. (02:12)    -   -   -   -  

  • pexa

    ..voli crtež, enigmatiku, lokal-politiku, dopisivanje sa strancima i ljutu hranu. takođe se iskazao u video produkciji, a u slobodno vreme svira na predizbornim i poslovnim skupovima, povoljno, za 500 kinti koje mu uvek mnogo znače..

    ti napiši knjigu, a ostavi nama da odradimo predgovor :)

    avatar

    13.04.2014. (08:28)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Živ si, jebo te patak. Hvala Bogu.
    Ova opuštajuća bilješka o piscu je bila potrebita jer sam već jutros od jedne drage osobe u inboxu na facebooku dobio poruku u kojoj me pitaju da li je sa mnom sve u redu. Normalno da je. Niste valjda stvarno povjerovali da ljudi mogu putovati kroz vrijeme bez da se bace s balkona? Mislim, mogu,.ali za to je već potrebna baba Džuna, a to je već neka druga priča ... (btw, kad sam napisao prvi dio nisam imao blage veze što će sa sirotim Gerdom biti na kraju)
    P.S. Ne sviramo na predizbornim skupovima. Ona slika slikana je za potrebe ... u jeba te, da da li mi je dobro pitaju ... pa najbolje tek dolazi

    avatar

    13.04.2014. (09:02)    -   -   -   -  

  • antun

    Ah, kad sam vidio (s desna) Travanj i u zagradi broj 3 znao sam da me čeka Gerd i njegova Gamad. Odmah sam skuhao kavu, no od Ane Karenjine ostao je samo dio prezimena! Ma lijepa priča, dapače odlična, al, brate, prekratka! Sad ću morat potražit nekog starog Diabolika ili Alan Forda radi nastavka.
    Nastavak bilješke o piscu: obožava pisati u nastavcima, po mogućnosti vrijeđa vjerne čitatelje svojih umotvorina (što mu ovi ne uzimaju za zlo), obožavatelj Magnus/Bunkerovih djela, sljedbenik istosmjerne i izmjenične struje i vrhunski uradi-sam majstor...

    avatar

    13.04.2014. (17:24)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    ..... sklapa prijateljstva tako što šalje poklone svojim obožavateljima :P

    avatar

    19.04.2014. (14:11)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Ne, nego zato što mI je to gušt.

    avatar

    20.04.2014. (23:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...