Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • fra gavun

    Velike serije i drame koje su nastale u 'našem' vremenu s ponosom
    pamtimo a što će reći mlade generacije?

    avatar

    08.04.2014. (22:10)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Imaš pravo : sve je nekako iza nas

    avatar

    08.04.2014. (22:11)    -   -   -   -  

  • križar

    Dani ponosa i slave ( pamtimo) a ove dane, naše svagdašnje apsurdne, živimo!

    avatar

    08.04.2014. (23:00)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Katkad pogledam te naše nazovi "humorističke serije", pa se jednostavno čudim što to radi televizija. Takve fenomenalne stvari se događaju u Kerempuhu i Exitu, ima i naših fenomenalnih filmova "Svećenikova djeca", "Majstori", a na TV ništa. A sve su to isti glumci, isti režiseri, isti scenaristi. Samo sporadično upadne koja dobra kao "Odmori se, zaslužio si", "Provodi i sprovodi" i bila mi je dobra ona grupica s Tarikom, Milom Elezović, Reneom, Kerekešom - neka naša kopija Prijatelja. Da nema toga stvarno bi "predstavljanje kandidata" bio vrhunac humora - ili parodije?

    avatar

    08.04.2014. (23:58)    -   -   -   -  

  • Zack

    Ček, ček, kaj mi imamo humor?? To je neki dobar vic. :D
    Još uvijek mi nije jasno zašto nikad nitijedna televizija nije otkupila sto puta smiješniju i jaču seriju od L.Z.N., Ljubav, navika, panika, sa Sekom Sablić u glavnoj ulozi. Možda zato što je srpska, a tome u hrvatskoj nemam mjesta, jer one serije iz osamdesetih koje se prikazuju iak nisu srpske, već jugoslavenske...

    avatar

    09.04.2014. (00:02)    -   -   -   -  

  • Gordian Wolf

    Hrvatski humor je na ulicama, ocitava se u facama ljudi koji uzimaju za ozbiljno sve te manipulacije, ne vidjevsi da su manipulirani.
    ;-)

    avatar

    10.04.2014. (16:21)    -   -   -   -  

  • Lipi moji Miljevci

    Gordiane,kako često ti nasjedaš na ovakve zamke?
    Tko je priseban i dovoljno pažljiv,ovo mu se neće lako dogoditi.
    Gdje je humor tebi dragih na istoku?
    Na ulicama ili...

    avatar

    10.04.2014. (19:54)    -   -   -   -  

  • Lipi moji Miljevci

    Ovo je ne samo nečovičanski nego i kukavički.Čista manipulacija drugih a manipulacija je sama po sebi negativan odraz.Evo,autor bloga i posta javlja da je neregistriranim javljanje zabranio a zaboravio je navesti istinu da po volji zabranjuje javljanje i registriranim blogerima.Saznao sam od blogera "Ne diraj mi Hrvatsku" da se ovdje više ne može javiti.Pročitao sam komentare navedenog blogera i ne vidim da je bilo ikakvog povoda ili uzroka za stavljanje zabrane blogeru na komentiranje.Na postu ispred blogeru "Krka i njeni slapovi" isto je zabranjeno komentiranje i ni tu nisam vidio nikakav razlog zabrani.To je stvar autora posta i bloga uopće,zabraniti ili odobriti,pitanje je samo što se time postiže i da li je to dostojanstveno.

    avatar

    10.04.2014. (20:08)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    "Ovo je ne samo nečovičanski nego i kukavički."
    E moj registrirani "Moja lipa i draga Hrvatska", "Krka i njeni slapovi", "Ne diraj mi Hrvatsku", "Lijepi moji Miljevci" i neregistrirani "Moja lipa i draga Hrvatsk", "Engel", "tryglicerdidi" i sve ranije i buduće modifikacije 'virusa', to što ti radiš je ne samo bezobrazno, maloumno, ispunjeno mržnjom prema nekome koji ima nešto drugačije mišljenje od tebe, već jednom rječju, kako si se izrazio - NEČOVIČANSKI. Razumljivo je da se tako ponašaš jer ja za tebe i nisam ČOVJEK, već komunjara, titoista, hrvatomrzac etc. No to ti nikada nećeš shvatiti. Takav je tvoj mentalni sklop.

    To što pak ne vidiš razloge brisanja i zabrane za autora(e) komentara koje brišem i zabranjujem dovodi u pitanje tvoju/njihovu sposobnost shvaćanja. Već sam mnogo puta zamolio tebe i tebi slične da se u SVOJIM komentarima drže teme u postu kojeg komentiraju. Mogu komentirati, dapače poželjno je, komnetirati i tuđe komentare ako se s njime ne slažeš/slažete ali to treba raditi argumentima a ne napadom na osobnost onog s kojim se ne slažeš. To se na latinskom kaže "ad rem" a ne "argumentum ad hominem". No bojim se da za takvo nešto ni ti ni eventualno oni koji se kriju iza svih tih nikova i imena jednostavno niste sposobni.

    I da bih barem donekle smanjio potrebu da brišem takve komentare, zabranio sam anonimne komentare iako će to sigurno imati za posljedicu smanjenje njihovog broja, ali i to je bolje nego da se moram boriti na dva fronta, kad od admina ne mogu dobiti pomoć. Bez obzira da li on to ne može ili ne želi spriječiti da, kako je jedan komentator napisao, ne bi možebitno smanjio čitanost bloga.

    Ostaje mi samo borba protiv neotesanih, bezobraznih i polupismnenih registriranih komentatora. Pri tome komentare neću brisati da za povijest ovog bloga ostavim tragove blogera sa takvom kulturom, već ću svaki puta zabranjivati tu registriranu domenu pa nek budu prisiljeni iznova otvarati novu.

    Ne pišem ovo tebe/vas radi, nego radi onih koji će zbog toga možebitno biti spriječeni komentirati ako nisu registrirani i zato sam im uputio poziv u P.S. i svaki put ću to činiti kod objave posta. A njima je na volju hoće li prihvatiti ponudu i na taj način mi olakšati borbu protiv takvih kakav si ti, kakvi ste vi ili ne i prestati me čitati. Pa ako zbog toga moj blog ispadne iz favorita drugim blogerima ili pak admin zaključi da više nisam zanimljiv za ovu domenu, zatvorit ću blog i ubuduće se javljati samo na svojoj domeni sempercontra.com. Možebitno bi to i bilo najbolje.

    avatar

    10.04.2014. (22:41)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Visovac...
    Ako ti ne spadaš u sve pobrojane blogere koje trpam pod zajedničkim imenom 'virus', već tvrdiš da si samo onaj koji ima svoj sajt www.mojarodnagruda.de,
    zašto se onda ljutiš kad kritiziram druge koji nisu ti. I kako to da se jedne te iste pjesme rugalice, primjerice Denis Kuljiš i Semper contra, pojavljuju na svim tim blogovima kao i na tom tvojem sajtu s datumom 02.26.2011. Zašto ih ne tužiš zbog krađe autorstva?

    avatar

    11.04.2014. (19:04)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    koliko se sjećam i ja sam ovdje komentirao :) ili je to stvarno bio aprilili

    avatar

    11.04.2014. (20:24)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @sjedokosi
    Samo glede a u svezi @virusa. Ostalo je sve 'gola istina' :-)!

    avatar

    11.04.2014. (21:26)    -   -   -   -  

  • nije vino alkohol

    Pomno sam pročitala i mogu reći da mi se od navedenog
    "humora" jako plače. Na RV-i gledam samo ono gdje stoji
    komedija ili hum. serija, premda se često razočaram:)

    avatar

    11.04.2014. (21:56)    -   -   -   -  

  • Jedan slap na Krki

    @semper contra
    Ja nisam rekao da nemam blog ili blogove kod blog.hr.
    Imam ih dosta i brojni vrve od uljudnih komentara i nitko me ne zove virusom osim tebe,modestog blejza i walla.Što se tiče pjesme o Denisu Kuljišu i tebi,ona je na www.mojarodnagruda.de,Homepage se zove drugačije i to sam ti napisao a neovisna je o hrvatskom blogu.Prijavljena je zakonski kod SERVERA u Njemačkoj.Zašto sam ja to tamo objavio,moralo bi biti jasnije tebi nego meni kad se sjetiš MOSOR 2.blog.hr i tvog napadanja ne mene u njegovom postu.Autor je to doduše izbrisao na moj zahtijev ali svejedno.I to je moj revanš tebi kao i modestom blejzu uz onaj post o njoj i ona zato reagira agresivno poput tebe,prijavljiva me uredništvu hrvatskog bloga,briše komentare ali je uredništvo ne šljivi nizašto.Dozvoli,ako sam ja VIRUS za tebe,što si ti uz ovo "Bojovnici za čistu Hrvatsku semper contra.blog.hr",post objavljen u petak 03.01.2014 i na njemu ponizivaš mene i objavljuješ moju fotografiju i to osobnu s moje web stranice ukradenu?Na postu ti je treća po redu kad se ide od početka a ja sam uz još tamo neku gospođu.Pisao si i još neke postove o meni pokušavajući me poniziti a o tom neću duljiti jer ovo što sam ti naveo je dovoljno.Iz kog razloga ti meni kad se god registriram i komentiram,zabraniš daljnje komentiranje?Misliš da me tim puno zamaraš i tako se ponašaš sadistički.Iživljavaš se.Dobro,ja Virus,ti SADIST ili nije tako?Ja nisam vidio nigdje te pjesme o Kuljišu i tebi osim tamo gdje je utemeljena a što se tuživanja tiče,kad bi ikoga morao tužiti onda si to prvi ti za onaj post.Ne na blog.hr,nemaju oni s tim ništa nego izravno ovdje državnom javnom tužilaštvu Njemačke.Još ću promislit što ću uradit,žao mi te a nebi te trebao žalit.Sve zbog objave one fotografije kod tebe na postu koji sam ti naveo.Oni su uspili dokučiti i udbaša -zločinca Perkovića a kamoli neće tebe.Zato ti još jednom poručivam,opameti se,bit će bolje za tebe.Vidiš,opet sam se registrirao,ne smetam hrvatskom blogu,nisam Virus za njih.Uzalud tvoja tužakanja tamo i traženje neke pomoći od njih da bi meni naudio.Pa što bi mi naudili i kad bi mi otvaranje bloga uskratili.

    www.mojarodnagruda.de

    avatar

    12.04.2014. (09:33)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Nema više aprililili... previše je crnog humora i bez njega.

    avatar

    12.04.2014. (09:49)    -   -   -   -  

  • Jedan slap na Krki

    "I da bih barem donekle smanjio potrebu da brišem takve komentare, zabranio sam anonimne komentare iako će to sigurno imati za posljedicu smanjenje njihovog broja, ali i to je bolje nego da se moram boriti na dva fronta, kad od admina ne mogu dobiti pomoć. Bez obzira da li on to ne može ili ne želi spriječiti da, kako je jedan komentator napisao, ne bi možebitno smanjio čitanost bloga."

    Ovo u zadnjoj rečenici ti je rekao autor bloga wall.blog.hr u postu pred ovim i čudi me zašto to kriješ?Još mi je nejasnije,zašto tako naivno shvaćaš da bi uprava hrvatskog bolga morala po tvojoj narudžbi i po narudžbi tebi sličnih zabraniti meni ili bilo komu otvoriti novi blog?
    Shvatili su i oni jednom da više nemaju potrebe nasjedati na vaše izmišljotine dok sami niste u redu i zašto bi se tebi i tebi sličnima dozvolilo da posjeduješ blog i pišeš a da se to drugom uskraćiva?
    Kakva bi to onda bila demokratija?
    Blog.hr je u vlasništvu Nove Televizije a ona je bogata ustanova koja sigurno ne pati za tim da će izgubiti broj čitatelja,i bez mene i bez tebe ona ostaje i dalje bogata.Ali ti patiš za tim što se meni dozvoljava registrirati.Misliš da su oni u upravi ludi?Normalno da se moram nanovo registrirati da bi se javio onim blogerima kod kojih se registrirano i može samo poslati komentar.Da li su svi blogovi koje si naveo moji,o tom ne želim pisati a ako bi i bili to je dokaz da me u uredništvu vole,odobravaju mi se registrirati po tko zna koji put a to je znak da im nisam težak.Težak sam tebi jer se opravdano kritički osvrćem na tvoje postove,ne na sve,prozivaš me neopravdano VIRUSOM a vidiš da za upravu hrvatskog bloga nisam VIRUS i to je ono što tebi smeta,tebi i brojnima iz titoističkog čopora.A ja upravo ne volim one iz titoističkog čopora pa zato i jesu moji komentari prema njima onakvi kakvi jesu i moji postovi na mom Homepage www.mojarodnagruda.de,stranica se zove drugačije i otvori se pod pravim imenom kad se navedena unese i klikne.A zašto?
    Upravo zato jer su me takvi davno prijavljivali,kontra mene lagali,i kad bi ti sada ovdje napisao ime moje osobne web stranice,ovaj ti komentar nebi mogao poslati.Bio sam ti na stranici sempercontra.com,ne virujem da ti nisi bio kod mene i to češće,vidio sam kako pišeš kontrahrvatski,još uvik kukaš za titoizmom i sanjaš da će ti se vratiti.Pa što će ti da se i vrati,iako je to najveće prokletstvo u povijesti čovječanstva,star si i za to.Ipak ti želim da se smiriš jer u protivnom sve škodi tvom ionako narušenom zdravlju.Znadem da si daleko od crkve,posebno od katoličke,no ni jedna crkva ne preporučiva da se drugog mrzi i kleveta da bi sebe obranio.Spominješ da sam ja takav u komentarima jer ne podržavam da netko iznese svoje mišljenje,neistinito,podržavam svačije mišljenje o bilo čemu a meni da na isto komentiram na svoj način,ne želim isto nikakve zabrane.U tom je tvoj problem kojeg se ne znadeš otarasiti.Šuvarova škola! (Visovac i draga Gospa 11.04.2014. 09:08)

    avatar

    12.04.2014. (10:00)    -   -   -   -  

  • Jedan slap na Krki

    semper contra

    @Visovac...
    Ako ti ne spadaš u sve pobrojane blogere koje trpam pod zajedničkim imenom 'virus', već tvrdiš da si samo onaj koji ima svoj sajt www.mojarodnagruda.de,
    zašto se onda ljutiš kad kritiziram druge koji nisu ti. I kako to da se jedne te iste pjesme rugalice, primjerice Denis Kuljiš i Semper contra, pojavljuju na svim tim blogovima kao i na tom tvojem sajtu s datumom 02.26.2011. Zašto ih ne tužiš zbog krađe autorstva?
    avatar

    11.04.2014. (19:04)


    Ovim iznad mi odgovaraš na moj komentrar iznad ovog kojeg si izbrisao a eto ja sam ga pohranio i opet ti ga poslao.Ima li smisla odgovoriti na komentar kojeg brišeš?

    avatar

    12.04.2014. (10:04)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Jedan slap...
    Mnogo si se raspisao. Nemam potrebe zabranjivati komentare pod najnovijom mutacijom 'virusa' jer je blog već izbrisan. Stoj mi dobro i 'u boj u boj za blog svoj'. Naprijed naši semper vas se plaši.

    avatar

    12.04.2014. (12:14)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    kod nas uspijeva nehotičan humor

    avatar

    13.04.2014. (09:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...