Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • proricatelj

    Konačno jedan stručnjak koji zna znanje. A ne razni stručnjaci koji žive od farmacije koja danas bez plastične ambalaže ne mož,e jer sve je ekološki lošije rješenje. A glavni je za uznemiravanje javnosti s disruptorima.

    avatar

    06.04.2014. (08:22)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Sigurno se u mnogočemu pretjeruje.

    avatar

    06.04.2014. (13:55)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Ja bih toga doktora upitao o kakvom preuranjenom pubertetu on govori. Moja je baba sa 14 godina imala već troje djece. Sa 15 su se djevojke već zvale starim curama koje su bile u strahu dali će se uopće udati. Netreba zaboraviti da je to bilo prije osamdesetak godina. Netreba zaboraviti ni da je crkva takve brakove maloljetnoka normalno priznavala. Promjenjena su samo gledišta, samo je društvo nametnulo neke nove granice.
    Nevezano uz ovu temu, a možda ipak ima veze: Mene zanima koji je razlog rane čelavosti današnmjih muškaraca? Prehrana, način života, plastika, smog ...? Imam koju godinu pa mi nije problem učiniti usporedbu među glavama mlađih ljudi nekada kada je čelavost mladih bila rijetkost, i danas kada je skoro pravilo.

    avatar

    06.04.2014. (23:15)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @More - znam da plastika sigurno nije, a također znam da brijanje sigurno jeste. :-) Šalim se, ali stvarno si u pravu, gledam današnje mladiše, iako se briju, vidiš ti da je na koži nema korjena. Ali, kako ne želim da se paušalno bacaju na plastiku, tako sada ne bi bilo fer da ti ja kažei da je kriva kozmetika, prehrana, stres, chemtrailsi ili nešto peto.

    avatar

    06.04.2014. (23:24)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    More ljubavi A zašto niste pomislili na teške metale ili sve metale iz mobitela.

    avatar

    07.04.2014. (09:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...