Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Neverin

    meni je baš vila lijepa "Ispričat ću ti priču"

    avatar

    02.04.2014. (18:52)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Nisam sigurna koliko je kod Bucaya fabula problem, više mi se čini da je stil manjkav. Baš kad si spomenula de Bottona, njegova Kiss and Tell ili Essays of Love nema nikakvu posebnu priču, ali je odlična :-)).

    Ovim propitivanjem i okrivljavanjem same sebe duboko si zašla u self-help najgoreg tipa plus još doza new-agea. Čitaj grčke mitove :-)).

    Mislim da kako nismo svemoćni, ne možemo biti ni stopostotno odgovorni za sve što naše odluke ili kpostupci proizvedu. Život nije šah. Naravno da se a posteriori čini da je to sve povezano, da je skrenuće lijeve noge dovelo do ... potresa u nekom dalekom, nenastanjenom dijelu svemira gdje je onda zahvaljujući tom potresu nastao život. Ali, to je sve general nakon bitke :-)).

    avatar

    02.04.2014. (20:04)    -   -   -   -  

  • creativa

    sama ljepota je u mogućnosti izbora
    snaga je da se taj izbor prihvati i kad nije najbolji
    ljubav je kad se volimo iako ne napravimo svaki put dobar izbor

    avatar

    03.04.2014. (07:00)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Meni se svidja kako on pise (mozda profesionalna deformacija). U literaturi se cesto sreces sa romanima koji obradjuju ljubavne odnose i takva djela su dobra, interesantna, zabavna ili ti se ne dopadaju. Ali sva dogadjanja u njima ne mozes uzeti kao vjerodostojna. U njegovim romanima si na sigurnom: ono sto je dato kao savjet mozes prihvatiti jer je napisano od strucnjaka. A mozes citati kao roman. Iako je, po mom misljenju ovo jedna od njegovih losijih knjiga. Meni se osobno vise svidja
    "Dodji da ti ispricam jednu pricu".

    avatar

    03.04.2014. (07:45)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    E, odlučila sa ne sramiti se svoje strasti za knjigama i čak jačati je. Tako da rado ću svratiti na tvoj blog :-)

    avatar

    03.04.2014. (09:08)    -   -   -   -  

  • durica

    moj stav je ( nakon serije odluka za koje se ispostavilo da i nisu najsretnije za mene ) kako odluke ne moraju biti konačne. treba samo ostaviti otvorene različite opcije.

    avatar

    03.04.2014. (12:55)    -   -   -   -  

  • Ne odgajaj se u antihrvatskom duhu

    Modesti blejz sotona!

    11/02/2011 (blog)


    Kopiraj,unesi,klikni,otvrit će se uz fotografije na Homepage neovisnom o hrvatskom blogu.Hvala na pozornosti.

    www.mojarodnagruda.de

    avatar

    04.04.2014. (18:50)    -   -   -   -  

  • sarahB.

    Jorge sam zavoljela na prvu, al sam za razliku od tebe vrlo dobro znala o kome se radi. "Ispričaj mi priču ", knjiga je njegova koju vrijedi pročitati.
    Ne volim kad mi netko kroz tanku fabulu prodaje jeftine psihološke savjete. Al on je u ovoj nekako topao i ljudski nam se približava kao čitateljima. Ko onaj neki frend koji je nehotice zapravo došao do nekih spoznaja, pa nam se u nekoj opuštenoj atmosferi nesebično otvara i daje. Apropo ovog u nekom tvom post scriptumu, moram ti reći da se ljudi daleko više ograničavaju donoseći unaprijed neke zadane planove.
    Promoćurni su limitirani. Konačan rezultat nije tek puki zbir naših dobrih planova i ispravnih odluka. Onda bi postojala formula za uspjeh, zar ne.
    Bitna je sreća, spontanost, osjećaj da smo na pravom putu i baš u svojoj koži sretni sami sa sobom. A to je sve uglavnom bez ikakva plana :-)

    avatar

    15.04.2014. (18:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...