Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • 20 do asa

    ...fotić u penziju....

    avatar

    29.03.2014. (21:31)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    ja ti, na žalost, ne mogu pomoći,
    sve fotkam s mobom,
    pretpostavljam da bi i te fotke bile bolje kad bih malo proučila mogućnosti moga moba, al sam lijena ...
    Nisa ili V bi ti svakako mogle znati puno o tome :-)

    avatar

    29.03.2014. (21:57)    -   -   -   -  

  • .

    Normalno da se pokvari kad si ga, jadnoga, bacao u vatru i vodu..izlupao..
    Ako hoćeš da ti nešto traje onda moraš pažljivo rukovati s tim :)

    Moj Canon je već jako, jako star model, ali preporučila bih nekoga iz njegove familije :)

    avatar

    29.03.2014. (21:59)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Zvonka@...bok...inače, jel farbaš kaj ?:))

    V@...kaj nije to u malo većem bodovnom rangu (nofcu) ?...taj mi se čini da ne spada u obične "idiote" kakav meni treba ?....

    avatar

    29.03.2014. (22:04)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    jel ti grizeš nokte?...:)))

    avatar

    29.03.2014. (22:08)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    goga@mario@......da, zašto ..... poslje ručka :))))

    avatar

    29.03.2014. (22:14)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    farbam
    al sam si danas dala slobodno :-P

    avatar

    29.03.2014. (22:14)    -   -   -   -  

  • .

    Spomenula sam familiju, ali nisam ja baš najkompetenija za dijeliti savjete o kupovini. Pitaj Vekija, on bi trebao znati.

    avatar

    29.03.2014. (22:16)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Kad bi mogla bi Ti pomogla....žao mi jer imaš prekrasne fotke...ali nadam se, da če Ti netko pomoči...barem dati koji dobar savjet ...držim palčeve!

    avatar

    29.03.2014. (22:20)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Na tvom selfiju si obezglavljen hehe :))

    stvarno je teško preporučiti, ja sam zadovoljna s Canonom, a prije njeg sam imala isto neki ,ali mali, Canon, kojeg sam izupotrebljavala na smrt (isto je bio otišao zoom), a prije toga Olympus, ali taj nije bio digitalac...to je bilo u prapovijesti...

    i stvarno, cijene iste stvari na različitim mjestima znaju biti različite, svakako sve živo obiđi ... uh...slatke muke.

    avatar

    29.03.2014. (22:27)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    A ja , ne bi vjerovao , nemam ni fotić ni kameru

    avatar

    29.03.2014. (23:34)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Teško je dijeliti savjete na ovaj način. Najjednostavniji je savjet da nađeš fotič koji će ispuniti tvoje potrebe za zadržavanjem i predstavljanjem zanimljivih trenutaka. Danas i jeftiniji modeli daju više nego kvalitetne snimke.

    avatar

    30.03.2014. (00:49)    -   -   -   -  

  • Zack

    Ne znam za fotić, ni ja do sad nisam kupovao, al sefie ti je prva liga! :)))

    avatar

    30.03.2014. (01:29)    -   -   -   -  

  • lion queen

    imaš ove naše blogere koji se bave fotografijom, oni ti možda mogu pomoći, npr DSK ili Toco.

    toco1980foto.blog.hr

    Čini mi se da je jedan od njih već i objavio post na tu temu.

    avatar

    30.03.2014. (08:55)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Ovako 20...za te novce svi su ti digatlci manje-više isti i razlike su neznatne.Moj topli savjet izbjegni Olympusa ako možeš zbog trešnje slike i obrati pozornost na baterije,punjive definitivno.
    Ja volim Nikona nikon-s2600 za cijenu i tvoje potrebe sasvim solidan iako naravno nećeš pogriješiti ni sa Canonom iste kategorije

    avatar

    30.03.2014. (10:42)    -   -   -   -  

  • durica

    ne kužim se u fotiće, al kad vidim kak ti je krenulo poslala bi ti svoj stari fotić, za dobrobit svih nas koji te pratimo, dok ne nabaviš novi.
    ja volim gledat ono kad pjevaju i plešu sa zvijezdama. duško mi je simpa, a barbi bez veze. ovi iz žirija mi idu na jetrica. za tarika se nemrem odlučit kakav mi je.

    avatar

    30.03.2014. (12:24)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    .....vala vam na informacijama :))...

    Nisa@.....to mi je ključna informacija...znači da ne moram puno strepiti kod tih cijena, jer nije neka velika razlika....vidjet ću što se od toga nudi....hvala....

    durica@......hahhaha, hvala ti durica@......ne trebaš slati :))..imam slika u arhivi, a ovaj hoće još malo poslužiti, jedino kad on hoće....još ti i tmo hoće upaliti, i moram jedino više hodati zbog zooma, al to je zdravije :))....

    avatar

    30.03.2014. (14:23)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...ja već 5-6 g.koristim Benq..jest da je kosooki( a koji nije?)..i malo možda guta baterije,jer koristim obične...no sa cijenom od 499 kn i 8 megapiksli..ja sam sasvim zadovoljan....iako u zadnje vrijeme fotkam tabletom,puno mi je praktičnije..ne moram razvlačiti kablove,usb-eove i sl.dodatke..i nosim ga na posao...kao sad na primjer :)))

    avatar

    31.03.2014. (00:00)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Neću ti davati savjete oko fotoaparata, ali razmisli što u stvari želiš. Želiš li se baviti fotografijom, danas sutra usavršiti zanat, onda će ti trebati neki barem malo kvalitetniji fotoaparat. Ja imam Canona 350D već 8 godina i vjeruj mi, još nisam savladao sve funkcije koje on pruža.

    Nadalje, moraš se odlučiti - želiš li nositi torbu preko ramena s fotoaparatom i eventualno još jednim objektivom, kablovima, punjačem baterija, poklopcima i krpicama, gdje god ideš ili želiš uvijek pri ruci imati mogućnost za fotografirati.

    Ako želiš ozbiljnije pristupiti toj lijepoj djelatnosti i nije ti teško nositi i o tome stalno misliti (pati, krade se) - onda si kupi neki aparat kojeg ti savjetuju oni koji poznaju to područje. Ali ako želiš biti praktičan i za prilike koje si naveo, onda je dovoljan jedan sasvim prosječan mobitel.

    Što se tiče tvog drugog pitanja, baš sam neki dan dobio forwardušu na kojoj su dvije fotografije - iznad jedne piše "Buon giorno Italia" i na njoj prekrasna voditeljica, duge plave kose, dubokog dekoltea, samo što se bradavice na šampanj sisama ne vide, kratke suknje bez rukava, noge ko salivene. I druga slika iznad koje piše "Dobro jutro Hrvatska" i na njoj cijelu širinu fotografije ali i trosjed na kojem sjede zauzimaju Karmela i Sanja, zakopčane do vrata (ostalo neću ni komentirati).

    avatar

    01.04.2014. (00:44)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    02.04.2014., srijeda
    OSVRT NA STANJE U BJELOVARU I HRVATSKOJ

    Bjelovar prije i sada

    U ovih zadnjih 25-tak godina od uspostave nove demokracije u tobože "novoj Hrvatskoj", ništa na bolje se nije promijenilo i pokrenulo u toj našoj državi. Još svakim danom je sve gore za Hrvatski narod, osim što određene grupe podobnih ljudi su se obogatili - kao ratni profiteri i mešetari... Gledam rodni svoj grad Bjelovar, gotovo sve u njemu je uništeno... Jedino uredno birokracija ide kući s posla u 15,00 sati, a drugi svi sjede kod kuće ili po birtijama ili parkovima... Proklet je ovo mentalitet ljudi, jer nitko se i ne buni; da hoće raditi. I da hoće čiste račune. Evo, jučer u medijima javljaju nam da ministar financija RH, Slavko Linić je podigao novi inozemni kredit. I tu nam vijest javljaju - najveći vlasnici medija u hrvatskoj stranci. Zahvaljujući našim izdajničkim hrvatskim potomcim i politici u vlastitoj zemlji postali smo tuđe strano roblje...

    Sad se javljaju neki "Hrastovi" od Mirele Holy i "Hrvatske zore", od Milana Kujundžića,.., kao tobože neki spasitelji. Pitam vas: Jer se dobro sjećate Dragutina Lesara i njegovih Laburista - stranke rada'? Bilo im je bitno da su se "uhljebili" u Sabor RH, i sad se više ne čuju. Glupi narod je takvima povjerovao i dao svoj glas. Isto onaj pop Don Ivan Grubišić, taj prevarant, pričao je kako mu je "Hrvatska u srcu", a podržavao je "Gay parade". U Bjelovaru ovih dana iz HSS-a izašli su Miroslav Čačija, Stanko Grčić i Zlatko Salaj, njihova zadaća je završena - a bila je: da do kraja sahrane Hrvatsku seljačku stranku, jednu od najjačih u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Svi ti izdajnici došli su na funkcije i vlast putem stranki. I Damir Bajs je bio "veliki HSS-ovac" a onda je seljacima "zabio nožu" u leđa... I narod glasa za takve budale i glupane?

    Naime, gradom Bjelovarem proširila se je vijest, da gradonačelnik Antun Korušec je izjavio; da daje ostavku, jer nezadovoljan je što nisu završeni radovi na izgradnji kina, koji kasne i više od pola godine. Ja mislim da kriza vlasti u Bjelovaru je rezultirala - što godinama nitko ništa nije poduzimao za opće dobro ljudi... Dugo to sve negativno traje. Po mome političkom gledištu; Bjelovar se uskoro treba i mora pripremiti za prije vremenske izbore. Opet sve to bude koštalo Hrvate i Hrvatice, tj. nezaposlene građane. Za takvo stanje u našem gradu krivi su korumpirani mediji. Na javnoj sceni su oni novinari koji uopće nemaju sluha za boljitak ljudi. Oni cenzuriraju ljude, kao npr. udrugu ŠTIT koja ukazuju na te sve probleme. Urednik studija HRT-a u Bjelovaru Sani Lukić, je najveće zlo... Odnosi u našem društvu "bogaljski šepaju" zbog takvih novinarčića...

    ---------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–

    avatar

    02.04.2014. (11:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...