Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • 20 do asa

    ....čisti i spremni za kišu :)))....

    avatar

    23.03.2014. (11:20)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Dobro, priznajem da se Ficho ima od čega odmoriti!
    Krasan ti je sin, a njegovi izrazi su bili vrijedni ove priče!
    A ti bi mogao pomoći mami... :)

    avatar

    23.03.2014. (11:26)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Odličan post je uradio tvoj sin... Vidi se na koga je :))
    Glavni glumac, scenarista i režiser...ni snimatelj nije loš :))

    avatar

    23.03.2014. (12:10)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    haha...ma krasno Ste to sredili sve....a mali Ficho je pravi šečeru....gledala sam više puta njegove okice...kako je to on samo uživao....normalno to je za djeteta bolje nego svaka igračka...

    avatar

    23.03.2014. (14:34)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    hehe malčeva sreća zrači...neprocjenjivo...:)

    avatar

    23.03.2014. (18:04)    -   -   -   -  

  • jelen

    Baš ste frajeri! Sretkali ste auto onak avanturistički, rasturate provjeru tlaka u gumama ko veliki, pa opuštena kavica i još ste u plusu s vremenom :-)

    avatar

    23.03.2014. (18:15)    -   -   -   -  

  • Simplica

    Ficho legenda, bas je sretno dijete!!!

    avatar

    24.03.2014. (20:03)    -   -   -   -  

  • BRANKO (ŠTIT) STOJKOVIĆ

    25.03.2014., utorak
    OVAJ ČLANAK JE OBJAVLJEN 26. 03. 2010., JOŠ UVIJEK KRUŽI PO E-MAIL ADRESAMA

    SINDIKATI NA GRBAČI HRVATSKOG NARODA

    Je li sreća svih Hrvata i svih hrvatskih pučana, kada imamo brojne sindikate u zemlji, a oni nemaju baš nikakvu ulogu. To mora odvesti u propast jedan narod. Kada se upitamo – Tko vlada masama naroda?! I tko sve radi smutnju među ljudima? Mediji rade štetu,…, političari rade štetu… I kuda možemo na takav način. Razvoj borbe koja se vodi između samog naroda HDZ-ovci i SDP-ovci, (bivši) komunisti, socijal-liberali, masoni, klero-religisti, itd. U ovim fundamentalnim (temeljima) sudarima i sukobima, sasvim je suprotno da smo jedinstven narod i da pravna država je na djelu. Očito je, da i sami građani su žrtve „izopačenog miljea“.

    SITI SINDIKALNI TRUTOVI I LAŽOVI

    Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) je na platnom spisku Republike Hrvatske. Predsjednica tog sindikata Ana Knežević je obična birokratkinja. A u tom sindikatu nalaze se ne samo bivši komunisti nego i njihova djeca. Primaju plaću i tobože se zanimaju za ljudska prava. „ „Hrvatska gospodarska strategija“ je fikus koji lebdi u zraku, ili bolje rečeno u vakumu. Dokaz je da svi (ti) brojni sindikati ništa ne rade. Nezavisni hrvatski sindikati (NHS) od Krešimira Severa, samo su statisti. Taj predsjednik ima plaću 7.500,00 Kuna. Dok mnogi radnici nemaju ništa, odnosno mjesecima svoju plaću ne dobivaju. Ima li u svemu tome smisla?

    SINDIKALNI ČELNICI LIKUJU SA VLAŠĆU

    Hrvatsku opet utjeruju u projekt Jugoslavije. To se vidi iz nedugo razgovora Borisa Tadića i Jadranke Kosor, u međusobnom posjetu. Potreban nam je jak sindikat, koji bi nas zaštitio od svih prevara i laži… Ima Udruga radničkih sindikata Hrvatske (URSH) koju vodi Damir Jakuš, to je udruga na papiru, u praksi je nepostojna. U Hrvatskoj postoji „socijalno“, to je državna skrb, i to je jedna golema birokracija koja ništa ne radi. Najveći neradnici nalaze se u „Hrvatskoj gospodarskoj komori“. Da se ne govori o biroima za zapošljavanje, koji su luksuzno opremljeni, koji imaju cijelu vojsku djelatnika i savjetnika. Ponovo se primičemo broju od 400.000 nezaposlenih. Postoji i sindikat - Matica državnih i javnih službi (MDJS) od predsjednice Zdenke Gizdić. Ta služba živi u „orbiti“, nije prisebna na Planeti zemlji. Sve ovo je velika urota protiv građana. Kako preko ropstva i mraka? Ja osobno ne priznajem „ovu sindikalnu elitu“, jer oni ne priznaju čovječji rad i trud. Hrvatska udruga sindikata (HUS) Ozrena Matijaševića, je udruga na „klimavim nogama“. Malo pregovaraju s Vladom ovako, malo onako – kako njima paše.

    LJUDI GUBE NADU U BILO KAKVU PROMJENU

    Sve iza toga ostaje „izdajničko sjeme“. Njihove strategije se nikad nisu ostvarile – i one su ostale ništavne. Sjetimo se bivših sindikalista Borisa Kunsta i Dragutina Lesara, kako su od „mistificirane vlasti“ nagrađeni, foteljama u Saboru RH. Tko se poigrava s stotinama tisuća, pa i milijunima Hrvata? Vidjeli smo nedugo prosvjed seljaka, odnosno kako su udruge izdale svoje seljake, pa čak i Friščićev HSS. Već je opće poznato da političke stranke su „trulež“, da na djelu su „razbijači Hrvatske“. Sindikat udruga od Stjepana Kolarića, nemaju nikakav plan, a to bi bila borba zdravog uma. Zato na svjetlo dana sa svima njima, da dalje ne varaju „običnog čovjeka“ i da ne rade od njega budalu. U ovim burnim danima Hrvatski narod treba se okrenuti „vjeri“ u istinu. Ne da svakodnevno sluša bolesne laži, koje nas unazađuju i upropaštavaju. To će u potpunosti promijeniti našu orijentaciju.

    U Bjelovaru, 26. 03. 2010.

    ---------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar /25.03.2014. (Utorak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    http://crostojkovic.blog.rs
    ——————————————–
    brankostojk ovic152@yahoo.com
    http://istinazanarod.blog.hr
    ———————————————-
    http://stojkovic1958.wordpress.com
    http://stitonosa1958.blo gger.ba
    http://crostojkovic1958.blogspot.com
    http://obiteljstojkovic.bloger.h r
    http://dijabolik58.blog.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 1979.

    avatar

    25.03.2014. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...