Komentari

minus40kg.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Sjedokosi

    e, da znaš idem probat vatrostalnu posudu, što dobih je na dar :)
    mljac!

    avatar

    21.03.2014. (06:09)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Bob i riba :-)).
    Treba probati :-)).
    Usput, kaj se soli tiče, u Gajevoj malo ispod Tesline otvorena je trgovina ninske soli. Imaju cvijet soli pa čekam posebnu priliku kako bih probala :-)).

    avatar

    21.03.2014. (06:22)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Sve zajedno? Tako često radim s drugim namirnicama i ribom i ispadne perfektno, hajde da probam tvoju kombinaciju. Jedino estragon ne koristim :(

    avatar

    21.03.2014. (06:22)    -   -   -   -  

  • Euro

    ispod peke je uglavnom sve dobro..

    avatar

    21.03.2014. (07:28)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    @ sjedokosi: Ako koristiš povrće, ribu ili bilo što smrznuto, pazi da ne staviš direktno u vruću pećnicu, mogla bi pući vatrostalna. Ja sam na to morao jučer paziti jer je bob bio na pola smrznut ;)

    @ ZlicaOdOpaka: Znam da nekima bolje ide Bob i Rock, ali meni ide i ovo, iako mi je i stari dobri Alan Ford osobito drag. On je jeo rijetko i malo i imao je zavidnu liniju, a život mu je svakako bio zanimljiv. Cvijet soli nisam još probao, ali moram priznati da nakon himalajske roze i nisam baš neki solni vjernik, ali dobro, zašto ne, bude li prilike. Inače, uglavnom koristim krupnu morsku sol koju meljem mlinčekom direktno u jelo ;)

    @ Valcerica: Bilo bi baš zgodno da navedeš koje kombinacije ti radiš. Ja sam ovu napravio prvi puta u životu, koliko se bar sjećam, i veseli me što će i neka sljedeća vrlo vjerojatno biti drugačija, neovisno što mi je ova bila odlična ;)

    @ Euro: Postoje dvije osnovne vrste peke, suha, koja više liči pečenju (riba/meso, krumpir), i vlažna (riba/meso, povrće koje u sebi ima puno vode), koja je kombinacija kuhanja u vodi i kuhanja na pari. Naravno, postoje i međuvarijante, ovisno namirnicama koje koristimo, a ponekada se i podlije vinom i slično. Kod prave gusnate peke i žara su više temperature u igri, pa najčešće treba biti izdašniji s uljem. Ono što pod pekom stvara dojam da je uvijek dobro je to što ljudi najčešće rade samo jedne te iste kombinacije, znači one koje su nebrojeno puta isprobane i potvrđene kao dobre ;)

    avatar

    21.03.2014. (10:50)    -   -   -   -  

  • Dante

    Ponukan tvojim "neobičnim" kombinacijama namirnica i ja sam se danas odvažio probati rižoto od kozica i tikvica sa šopskom salatom. Za sada se nepcu sviđa :-))

    avatar

    21.03.2014. (12:02)    -   -   -   -  

  • eum

    Otac nam govori - 6. nastavak

    "Međutim, vrijeme prolazi i evo ga jadnog sina od 74 godine
    na njegovu posljednjem času. Ja sam tu, kao i uvijek, govorim
    mu nježnije no ikad ranije. Trudim se, zovem svoje izabranike
    da mole za nj, kako bi molio za oprost koji mu nudim"

    Svakoga zanima kraj života, posluišajte...

    avatar

    21.03.2014. (13:14)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    ZA RIBICE SAM uvjek....volim jih kao Tebe....pusa!!!

    avatar

    21.03.2014. (15:27)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    @ Dante: Dobar tek ;)

    @ evandjelje u molitvama: Lijepo je razgovarati s bogom,
    samo ima mjesta i osoba kojima to nije uputno priznati ;)

    @ carstvo snova: Bome i ja volim ribice. Pusa ;)

    avatar

    21.03.2014. (16:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...