Komentari

hrvatskasfera.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jelen

    Prije ili kasnije će novu (pučističku) ukrajinsku vlast netko morati pitati: hmmm ljudi, a znate vi još nekaj delati osim brektati o zločestim ruskim okupatorima!? Mirovni sporazum su odbacili i jurišali na vlast preko mrtvih tijela svojih „suboraca“, dugo im bilo čekati do izbora? Tko su zapravo ti ljudi?
    Rusi ga serendaju o fašističkim hordama sa ukrajinskog zapada, što je je. No opet čelnici pokreta (stranaka!?) Desni Sektor i Sloboda su militanti koji su sudjelovali u čečenskim ratovima.

    Kad sam pred par dana ogduglao Dmitro Jaroš, prva, ali prva stranica koja je bila na listi je zloglasni „kavkazcentar“ (stožerna stranica kavkaskog islamističkog pokreta) i tamo opširni intervju s Jarošom! Pametnom dosta. Zazivao je Doku Umarova upomoć, ali izgleda da je ostao bez toga pajdaša. Navodno je mrtav.
    Na ruskim stranicama čitam odgovor osebujnog Ramzana Kadirova predsjednika Čečenske republike- veli da će on sam likvidirati Jaroša, ako nitko drugi. Bit će zanimljivo.

    avatar

    20.03.2014. (21:14)    -   -   -   -  

  • jelen

    Zaboravio sam spomenuti kako je ironično zapravo da niti proruskim aktivistima nije stran neonacizam, Primjerice Gubarev iz Donjecka koji se pokušao nametnuti kao proruski guverner, navodi se za njega da je blizak kvazistranci "Nacionalno Jedinstvo", koja je de facto neonazi i djeluje i među rusofonima van Rusije :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_National_Unity

    avatar

    20.03.2014. (22:50)    -   -   -   -  

  • Sfera

    @ vajrapani - Kocka, žene, droga, Alkohol sve su to poroci koji se mogu liječiti ali VLAST je porok za koji nema lijeka.

    avatar

    21.03.2014. (20:42)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Ove mjere zapada su komedija! Zamrzavanje imovine za par privatnika. Zapad ne smije priznati:
    1. Da su strašno podcijenili Putina
    2. Da su tek sad shvatili da ih Putin " drži za jaja" i da ima isplanirane sve varijante u deset poteza unaprijed
    3. Da u varijanti ozbiljnih sankcija, Ru odbija vraćati kredite i US sa svojim dolarom ide odmah u ponor, a ako se rusima pridruži i Kina, dolar istog dana prestaje biti svjetska valuta sa kataklizmom na burzama. Zadnjih godina, Rusija i Kina kupuju gotovo svo raspoloživo zlato na tržištu. Potpuna je nepoznanica kolike su stvarne zlatne rezerve te dvije zemlje. Sa druge strane, zlatne rezerve američke bankarske mafije su izgleda, samo na papiru....
    4. O EU i energentima neću niti govoriti.
    5. Svakako pročitati:
    http://www.zerohedge.com/news/2014-03-21/petrodollar-alert-isola ted-west-putin-prepares-announce-holy-grail-gas-deal-china

    avatar

    23.03.2014. (21:20)    -   -   -   -  

  • \ - ?

    LIKE.........Najlošiji igrač od svih (i ujedno najjadniji) mi je majdanska vlada koja hladno prodaje budućnost svoga naroda, a vrlo dobro zna sve ovo što si napisao u analizi situacije.

    avatar

    24.03.2014. (16:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...